ASUS Padfone mini, Επίσημο με οθόνες 4.3 ιντσών και 7 ιντσών στα 405 δολάρια

Επιβεβαιώνοντας τις φήμες και τις σχετικές διαρροές, η ASUS παρουσίασε το ASUS Padfone mini στην Ταϊβάν. Πρόκειται στην ουσία για μία μικρότερη εναλλακτική λύση στην υπάρχουσα που “ακούει” στο όνομα ASUS Padfone Infinity>. Συνδυάζει ένα smartphone με οθόνη 4.3 ιντσών, με ένα tablet dock που έχει οθόνη 7 ιντσών. To Padfone mini βασίζεται στο τετραπύρηνο Qualcomm Snapdragon MSM8226 SoC με χρονισμό 1.4GHz (Adreno 305 GPU).

Η οθόνη του ASUS Padfone mini, που είναι Dual SIM, υποστηρίζει ανάλυση 540 x 960 pixels ενώ διαθέτει 1GB RAM καθώς και 16GB αποθηκευτικού χώρου που επεκτείνεται με την χρήση κάρτας μνήμης microSD. Η οθόνη του dock, με την ονομασία ASUS Padfone Station, που ουσιαστικά μετατρέπει το smartphone σε tablet (χρησιμοποιείται το hardware του κινητού) έχει ανάλυση 1280 x 800 pixels. Στο πίσω μέρος διαθέτει κάμερα με αισθητήρα 8.0 Megapixels (1080p)

Οι μπαταρίες των δύο συσκευών είναι επίσης 1500mAh και 2200mAh αντίστοιχα για το κινητό και το tablet dock. Το βάρος του dock μαζί με το smartphone είναι 415 γραμμάρια. Το λειτουργικό σύστημα είναι το Android 4.3 Jelly Bean. Η τιμή του ASUS Padfone mini είναι περίπου 405 δολάρια και θα κυκλοφορήσει στις Ασιατικές αγορές και στη Ρωσία. Ακόμα δεν έχει γνωστό αν θα φτάσει στην Ευρώπη.

ASUS Padfone Mini, ASUS Padfone mini, Επίσημο με οθόνες 4.3 ιντσών και 7 ιντσών στα 405 δολάρια

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ιακωβος

Με ενα mini keyboard με optical mouse (αντι για touch-pad), θα ηταν τελειο για μενα!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.