ASUS ZenFone 2: Τρελό γιαπωνέζικο hands-on video +τιμές

Στις 16 Μαίου κυκλοφορεί επίσημα στην Ιαπωνία το ASUS ZenFone 2 και στην έκδοση με τα 4GB μνήμη RAM με τιμή 45.800 yen (περίπου 358 ευρώ) με τα 32GB ενσωματωμένης μνήνης και 50.800 yen (περίπου 397 ευρώ) για τα μεγαλύτερο μοντέλο με τα 64GB. Υπάρχει και το μοντέλο με 4GB RAM και 32GB μνήμης με τιμή 35.800 yen (περίπου 280 ευρώ).

Το ZenFone 2 είναι δίκαρτο 3G και ενσωματώνει οθόνη 5.5 ιντσών τεχνολογίας LCD IPS με ανάλυση 1920×1080 pixels, τετραπύρηνο επεξεργαστή Intel Atom Z3580 (Moorefield) 2.3GHz, κάμερα 13 Megapixel με διπλό LED flash, υποδοχή για κάρτες μνήμης micro SD, μπαταρία 3000 mAh και Android 5.0 Lollipop.

Το ZenFone 2 έχει παρουσιαστεί εδώ και αρκετές εβδομάδες κυκλοφόρησε όμως αρχικά μόνο στην έκδοση με τα 2GB μνήμη RAM.

Αναλυτικά οι κωδικοί του ASUS ZenFone 2:
ZE550ML: RAM 2GB storage 32GB
ZE551ML: RAM 4GB storage 32GB
ZE551ML: RAM 4GB storage 64GB

ASUS ZenFone 2: Τρελό γιαπωνέζικο hands-on video +τιμές, ASUS ZenFone 2: Τρελό γιαπωνέζικο hands-on video +τιμές

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Darth

μεχρι τωρα zenphone και γενικός η asus έχανε κατα κόρον οτι αφορά την camera (πολύ χάλια μιλάμε) να δούμε αν άλλαξε κάτι εδώ αν ναι θα με βαλει στης σκέψεις

9gag

θεουλης ο τυπος!

Miko

Βασικά κάθε έκδοση έχει και διαφορετικά χαρακτηριστικά…. δεν είναι όλα τόσο καλά.
Π.χ. το ΖΕ551ML έχει 2 εκδόσεις και με 4 gb ram έχει το Intel Atom Z3580 (Quad-core 2.3 GHz) και με τα 2 gb ram έχει το Intel Atom Z3560 (Quad-core 1.8 GHz).
Το ΖΕ551ML έχει τον Intel Atom Z3560 (Quad-core 1.8 GHz).Όλα τα παραπάνω έχουν την GPU PowerVR G6430.
Υπάρχει και το μοντέλο με κωδικό ZE500CL έχει Intel Atom Z2560 (Dual-core 1.6 GHz) και GPU PowerVR SGX544MP2.
Αυτά.

Miko

Τυπογραφικό λάθος…. το ZE550ML*

chaos

Μαπα η οθονη και χαλια μπαταρια.
Ωραιο περιτυλιγμα και μεσα σκαρτο.
Βασικα οτι πληρωνεις παιρνεις κοροιδο δεν ειμαι 2 φορες την πατησα.
Προτιμω να δωσω κατι παραπανω και να παρω ποιοτητα αξιοπιστια και υποστηριξη παρα να δινω διακοσαευρα κθε τριμηνο.

apostolos

Αγορασα την έκδοση με τα δύο giga μνήμη την προηγούμενη εβδομάδα απο Χονγκ Κονγ 180 ευρώ. Όσο για την κάμερα είναι πολύ καλή. Γενικά οι πρώτες εντυπώσεις πολύ θετικές εκτός της μπαταρίας που βγάζει με ελαφρά χρήση το 12ωρο.Ελπίζω σε κάποια αναβάθμιση. Το samsung Galaxy grand neo. που είχα πριν και το οποίο έχει μικρότερη μπαταρία (2100) με πιο σκληρή χρήση μου έβγαζε 2.5μερες

ekimolaos

“Ιαπωνικό” ρε Κώστα, όχι “Γιαπωνέζικο”! Sorry δεν άντεξα! 😛

Πέρα απ’την πλάκα τώρα, για τις κάμερες των asus έχω ακούσει τα χειρότερα (αν και δεν έχει πέσει ποτέ στα χέρια μου για να το εξακριβώσω). Έχει κανείς κάποια γνώμη για την ποιότητα της κάμερας του συγκεκριμένου μοντέλου;

Για τα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά δεν θα επεκταθώ γιατί είναι αυτά που είναι για 360€, οπότε δικαιολογημένα είναι και κομπλέ για την τιμή τους.

αλιάκμων

θυμάμαι το hands-on του Κωστα, το είχε αναφέρει ότι δεν του άρεσε η οθόνη.

βλέπω και ανάμεικτες γνώμες για την κάμερα. και γενικά της Intel τα SoC ρουφάνε τα mAh με το καλαμάκι. δε μπορούσαν να στριμώξουν μια τετράλιτρη στις 5.5;

κρίμα, και το ζαχάρωνα.

giannis

πάλι καλά που έχει και υπότιτλους και μπορούμε να διαβάσουμε τι λέει… 😛 χεχεχχεχεχ

Bill

χαχαχαχα ΤΥΦΛΑ ΝΑ ‘ΧΕΙ Ο ΒΛΑΧΑΚΗΣ..!!!! 😛

apostolos

Για να είμαι σωστός με την πληροφόρηση, γιατί μπορεί να ενδιαφέρει κάποιους, σχετικά με το πρόβλημα της μπαταρίας που είχα αναφέρει σε άλλη ανάρτηση, μετά από μια εβδομάδα μετά από μια μεγάλη ενημέρωση λογισμικού βελτιώθηκε πολύ. Τώρα πια με τηλέφωνα, ίντερνετ κλπ, αλλά χωρίς να παίζω παιχνίδια στις 48 ώρες έχει ακόμα 30%αυτονομία. Όσο για την κάμερα χωρίς να είμαι ειδικός, είναι αξιοπρεπές και πολύ καλύτερη από Samsung galaxy s2που επίσης έχω. Επιπλέον έχει πάρα πολλές επιλογές και ρυθμίσεις. Όλα αυτά σε ένα τηλέφωνο των 180 ευρώ. Πιστεύω σε αναλογία τιμής και δυνατοτήτων παίρνει άριστα.

cmvrgr

Με 3g ανοιχτό με 2 γραμμούλες σε wind 18% της μπαταρίας ανά ώρα (από πίσω τρέχουν, viber, skype, gmail, voip γραμμές με αναμονή κλήσης) σερφάροντας με opera developer beta. Νομίζω ότι είναι κάλα. Το μοντέλο είναι αυτό με τα 4gb και τα 32gb αποθηκευτικού.

Δεν νομίζω ότι και άλλα με 3g και όλα αυτά ανοιχτά με την κατάσταση του μέτριου δικτύου να δίνουν παραπάνω ανά ώρα. Το voip (2 λογαριασμοί τραβάει πολύ) και ταυτόχρονα όλοι ξεχνάτε ότι είναι το μονό τηλέφωνο παγκοσμίως DUAL SIM DUAL ACTIVE που έχει δυο πομπούς εκπομπής για ταυτόχρονη χρήση και των 2 κάρτων και δουλεύει ανάλογα με την έκδοση του πάντα με όλες τις μπάντες (σε σχέση με τα DSDA της huawei που δεν υποστηρίζουν όλες τις μπάντες 4g αφού είναι εκδόσεις μόνο για κίνα). Αυτό από μονό του τρώει αρκετή ενέργεια σε σχέση με ένα standby.

Cmvr

Γραφτείτε τώρα για όποιον θέλει να έχει την δυνατότητα να τρέξει εφαρμογές windows πχ από τα ‘τερατακια’ της Asus zenfone 2 (551ml) με 4gb ram που έχουν Intel επεξεργαστή.

Η διεύθυνση είναι:
https://www.codeweavers.com/porting/android

Ώρα για εγκατάσταση Firefox desktop για φουλ συμβατότητα με sites που δεν παίζουν σε εκδόσεις mobile browzer σωστά και ένα Photoshop 🙂

Ήρθε η ώρα το note 4 μου να μπει στο χρονοντούλαπο….

Να τα χαίρονται τα 100.000 του exynos στο antutu…… τόσα γκάζια χωρίς εφαρμογές αχρείαστα είναι… Δεν είναι τα πάντα το mobile gaming κάτι που δεν κάνουμε πολλοί από εμάς.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Software Android Google Google Pixel

Find My Device της Google: Με Android 15, θα βρίσκεις τo Pixel σου ακόμα και όταν είναι κλειστό

Το δίκτυο Find My Device της Google θα δώσει την ευκαιρία στους χρήστες Android να έχουν ένα δίκτυο παρακολούθησης χαμένων συσκευών.

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.