Asus Zenfone 2: Ακριβότερο από την επίσημη τιμή της Asus

Στην CES 2015 το Asus Zenfone 2 ήταν ένα από τα κινητά που σίγουρα εντυπωσίασε κυρίως λόγω του ότι έρχεται με 4GB RAM. Αν και στην ανακοίνωσή του έγινε κάποιο μπέρδεμα με την τιμή η οποία θεωρήθηκε ότι θα είναι μόλις στα 200 δολάρια, τελικά η Asus διευκρίνισε ότι η έκδοση με τα 2GB RAM είναι στα 199 δολάρια ενώ δεν ανέφερε τιμή για την έκδοση με τα 4GB RAM. Τελικά όμως όπως φαίνεται ούτε τα 200 δολάρια ισχύουν.

Αν και η Asus συνεχίζει να αναφέρει ως τιμή εκκίνησης τα 200 δολάρια το Zenfone 2 με 1.8GHz τετραπύρηνο Intel Atom επεξεργαστή είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελίες στο AliExpress, απ όπου παίρνουμε την πρώτη τιμή στα 300 δολάρια τελικά. Επίσης παίρνουμε μια πρώτη ένδειξη για την τιμή του Asus Zenfone 2 με 2.3GHz επεξεργαστή και 4GB RAM, το οποίο εμφανίζεται στα 440 δολάρια.

Εκτός από τις επιλογές στη RAM και τον επεξεργαστή, το Asus Zenfone 2 δίνει και άλλες επιλογές, έρχεται με οθόνη 5.5 ιντσών 1080p, Android 5.0 Lollipop, 13 Megapixel/1080p κάμερα, 5 Megapixel δεύτερη κάμερα, LTE, dual-SIM, ενώ ετοιμάζεται και έκδοση με 5 ιντσών οθόνη.

asus zenfone 2 price, Asus Zenfone 2: Ακριβότερο από την επίσημη τιμή της Asus

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Svigos

Kai opos irthe efige..Ligo krima gia osous perimenan ena value for money smartphone :/

Miko

Εγώ σας τα έγραφα αυτά όταν το ανακοίνωσε αλλά δεν ακούγατε…

sotos

Miko +1. Πολυ καλο για να ήταν αληθινό. Το marketing στα καλύτερα του! Πετάς μια τιμή “χωμα” για να κάνεις ντόρο και στο τέλος τη διπλασιάζεις…..Πολλά, πάρα πολλά λεφτά!
Να θυμίσω πως το zenfone 6 ιντσων ειχε τιμη γυρω στα 250usd την εποχή που τα σημερινα του specs θεωρουνταν πολύ καλά (όπως αντίστοιχα τα σημερινα του 5.5αρι θεωρούνται πολύ καλά).Τωρα απο τα 250 πως πάμε 450 παραμένει “άγνωστο”…..

nikos

440 δολλαρια για 64 g ρομ και 4 g ram ειναι πολλα;;;;εχει και 32αρι παλι με 4 g ram!!!που ειναι ποιο φτηνο.κι απο οτι φαινεται ο intel που φοραει ειναι καλυτερος απο τον 810 της qualcomn(μενει να το δουμε στην πραξη βεβαια).εγω παντως σκεφτομαι να το παρω.

apostolos

Τιμή που το αγόρασα στο Χονγκ Κονγκ την έκδοση με τα 2giga ram είναι 180 euro

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.