Asus Zenfone 2 Deluxe Special edition: Με χωρητικότητα 256GB

Αρχές του μήνα ανακοινώθηκε επίσημα το Asus Zenfone 2 Deluxe με οθόνη 5.5 ιντσών, ανάλυσης 1080p, 64-bit Intel Atom Z3580 CPU 2.3GHz και ενσωματωμένη μνήμη 64GB και 128GB, ενώ έχει υποδοχή και για κάρτα microSD. Για όσους δεν είναι αρκετά τα 128GB ενσωματωμένη μνήμη η Asus λάνσαρε στην Βραζιλία έκδοση με 256GB χωρητικότητα, η οποία μάλιστα έχει και υποδοχή για microSD.

Βέβαια το ερώτημα είναι αν και κατά πόσο είναι χρήσιμη για ένα smartphone μια χωρητικότητα επιπέδου laptop.

Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά παραμένουμε σε οθόνη 5.5 ιντσών, ανάλυσης 1080p και επικάλυψη από Gorilla Glass 3, 64-bit Intel Atom Z3580 CPU 2.3GHz και μνήμη RAM 4GB. Η κάμερα είναι στα 13 Megapixel, η δεύτερη κάμερα 5 Megapixel, έχει LTE συνδεσιμότητα, Wi-Fi ac.

Η μπαταρία είναι 3000mAh με BoostMaster fast charging για να πηγαίνει στο 60% σε 39 λεπτά και τρέχει Android 5.0.

Ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί αν θα κυκλοφορήσει σε άλλες αγορές και ποια θα είναι η τιμή του.

Asus Zenfone 2 Deluxe Special edition: Με χωρητικότητα 256GB, Asus Zenfone 2 Deluxe Special edition: Με χωρητικότητα 256GB

Asus Zenfone 2 Deluxe Special edition: Με χωρητικότητα 256GB, Asus Zenfone 2 Deluxe Special edition: Με χωρητικότητα 256GB

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nick

Επειδή έχω tablet με τον ίδιο cpu έχω να πω πως στα games δεν…ρωτήστε αυτούς που έχουν Toshiba encore να σας πουν…δυστυχώς μόνο adreno για games…Αυτές η Intel HD είναι για κλάματα… Παρότι ο cpu είναι πολύ καλός δεν τον έχω δει να δουλεύει πότε τέρμα σε όλα τα threads…

vasilist

@nick τα zenphone 2 με τον z3580 τηλέφωνα δεν έχουν Intel GPU , έχουν την ίδια με του iPhone και τρέχει το GTA με φουλ γραφικά για πλάκα δεν έχω παίξει άλλο με πολλές απαιτήσεις για να σου πω γιατί τα αλλά games είναι τις πλάκας όπως subway surfers κτλ που δεν έχουν μεγάλες απαιτήσεις.
Μην μπερδεύεις την CPU με την GPU της κάθε συσκευής, είναι σαν να λέμε ότι έχω κάρτα γραφικών από 40 ευρώ αλλά δεν μου παίζει τα παιχνίδια γιατί έχω AMD ή Intel CPU.

elektronaut

τα τηλέφωνα με μεγάλη μνήμη είναι για αυτούς που θέλουν την μουσική τους μαζί. και δε θέλουν να επιλέγουν με το σταγονόμετρο τι θα βάλουν μέσα για να μην τιγκάρει!

versavel

@Nick, Νομίζω πως η συγκεκριμένη συσκευή λέγεται smartphone ή κινητό τηλέφωνο και όχι παιχνιδομηχανή. Κρίνεις ενα προιον από την αποδοσή του στα games; Αυτοί που παίρνουν ένα smartphone για τα παιχνίδια είναι το 10% του αγοραστικού κοινού και συνήθως είναι 15χρονα…

Sotiris

Σχόλια σαν αυτά του Versavel προκαλούν τον γέλωτα. Αποστομωτική απάντηση τα downloads σε παιχνίδια στο playstore.

Γιάννης

Αν έχει καλή ποιότητα ήχου, αντικαθιστώ το iPod classic μου ΤΩΡΑ! 256+128G=σοβαρή μουσική βιβλιοθήκη.
Και μην ακούσω σχόλια τύπου: τι να τα κάνεις τόσα Gb, τη στιγμή που υπάρχουν εφαρμογές όπως το Spotify και το Play Music ή δεκάδες ιντερνετικά ραδιόφωνα. Όταν φτιάξουν το σήμα στην Ελλάδα (πέρσι το καλοκαίρι που αποπειράθηκα να ακούσω Tune In βλαστήμησα την ώρα και τη στιγμή) κι όταν εφοδιάσουν τα κινητά με σοβαρές μπαταρίες που να βγάζουν μια μέρα ΣΚΛΗΡΗΣ χρήσης, θα το σκεφτώ…

Αλέξανδρος

Μπράβο στην Asus, πραγματικά βγάζει πρωτοποριακές συσκευές ( 4gb ram, τώρα 256gb rom, intel επεξεργαστή για δυνατότητα dual boot, τα Asus transformer 3 σε 1 κ.τ.λ. ).
Τώρα στο θέμα αποθήκευση, είστε σοβαροί; Σ’ αυτό τον χώρο μπορείς να βάλεις τις ταινίες-torrent σου, μουσική βιβλιοθήκη, ηχητικά μηνύματα αν τα χρησιμοποιείτε που πιάνουν χώρο, παιχνίδια που πιάνουν χώρο, χάρτες, αν τραβάς βίντεο 4k που αυτά και αν πιάνουν χώρο και γενικά ότι σου μπει στο μυαλό.
Αντί να πείτε μπράβο στην εταιρεία που δίνει κάτι που πραγματικά αξίζει 6 σχόλια όλα και όλα. Και το καλό και sd ( που ανεξαρτήτως χώρου χρειάζεται γιατί η sd έχει πολλές εφαρμογές που τα έχουμε πει δεν χρειάζεται να τα ξαναλέμε ).
Καλά μας κάνουν, 16 gb χωρίς sd και 700€ και τους λέτε και ευχαριστώ και εδώ specs δύναμη και λέει ο άλλος τι να τα κάνω. Θα συμφωνήσω για ακόμα μια φορά με τον Αϊνστάιν, δυο πράγματα δεν έχουν τέλος……………………………………..

Giorgos

@Αλέξανδρος
Και εγώ το ίδιο πράγμα σκεφτόμουν φίλος. Κλασσικός ελληνάρας επιστήμονας. Μέσα στην γκρίνια για τα πάντα, το μόνο που τον ικανοποιεί είναι αν το κινητό που θα σκάσει ένα ή δύο μισθούς για να πάρει, του ανεβάζει αρκετά το κοινωνικό του status και image.

Μπράβο και από μένα στην Asus γιατί όταν οι άλλοι βγάζουν κινητά με 16GB ακόμα εν έτη 2015 και αφαιρούν και την mSD, αυτή βγάζει με ενσωματωμένη μνήμη 256GB (πάνω απο 10 φορές μεγαλύτερο χώρος αποθήκευσης) και αφήνει και την mSD μέχρι και 128GB επιπλέον μέσα, έτσι για τα ρέστα.

Κρίμα που στα κινητά η Asus όμως δεν είναι αρκετά μεγάλη για να δώσει και στους άλλους τους άπληστους κανένα μάθημα για να ακολουθήσουν τα βήματα της. Οπότε όλοι οι άλλοι θα συνεχίζουν δυστυχώς να κάνουν του κεφαλιού τους, αγνοώντας πλήρως τις ανάγκες του καταναλωτή. Μόνο και μόνο για αυτό αν και αγοράζω μόνο WP, μου έρχεται να αγοράσω το συγκεκριμένο κινητό για να την επιβραβεύσω.

elektronaut

Κοίτα να δεις που υπάρχουν κι άλλα άτομα που νοιάζονται για τη μουσική στη συσκευή τους!

Εγώ πάντα γκρινιάζω όταν βλέπω κάτι καταπληκτικές συσκεύες χωρίς επεκτάσιμη μνήμη και όλοι “λένε σιγά τι να το κάνεις; με τα 16GB είσαι κομπλέ ( άντε με τα 32!)”.

Όσον αφορά το streaming πέρα από το κακό σήμα δεν υπάρχουν τα πάντα online ( μονο το google play κάποτε θα σώζει να stream-άρουμε από τη βιβλιοθήκη μας).

Μάκαρι αυτές οι χωρητικότητες να γίνουν το σύνηθες γιατι καλό το ανέβασμα στα σπεκς και οι σένσορες για χίλιες-δυο αηδίες, αλλά χωρίς χωρητικότητα ακόμα και αυτοί που θέλουν κάτι 4Κ-recordings και κάτι QHD ανάλυσεις δε θα μπορούν να απολαμβάνουν το υλικό τους.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.