Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ φέρνει το ASUS ZenFone 3 Deluxe με τιμή 699 ευρώ

Τα καταστήματα COSMOTE και ΓΕΡΜΑΝΟΣ έφεραν το ASUS ZenFone 3 Deluxe, που υποστηρίζει τις νέες ταχύτητες έως και 500Mbps. Το νέο 4G+ Smartphone διαθέτει οθόνη 5,7 ιντσών SUPER AMOLED Full HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 820, μνήμη RAM 6GB και αποθηκευτικό χώρο 64GB.

Το ASUS ZenFone 3 Deluxe είναι εξοπλισμένο με κάμερα 23 Megapixel, μπροστική κάμερα 8 Megapixel, θύρα USB Type-C, μπαταρία με χωρητικότητα 3000 mAh και σύστημα ταχείας φόρτισης Quick Charge 3.0.

ASUS ZenFone 3 Deluxe ΓΕΡΜΑΝΟΣ GERMANOS COSMOTE τιμή 699 ευ, Ο ΓΕΡΜΑΝΟΣ φέρνει το ASUS ZenFone 3 Deluxe με τιμή 699 ευρώ

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

25 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Κ.

Με τα μισά λεφτά μπορεί να πάρει κανείς ένα ωραιότατο Lg g5 το οποίο υποχωρεί σε ραμ και ρομ αλλά υπερτερεί σε κάμερα, ppi οθόνης και φορητότητα (υποκειμενικό)

GS

Με τα μισά λεφτά μπορείς να αγοράσεις το Xiaomi Mi5S με SND 821 και με πολύ καλύτερα χαρακτηριστικά.

Costas

Να συμπληρώσω και εγω, με τα ίδια λεφτά παίρνεις Samsung-Iphone!

Γιώργος Κ.

χαχαχαχ ωραίοι παιδιά

@GS να σου πω όμως ότι το Xiaomi σε σχέση με το g5 χάνει σε αρκετά σημεία όπως κάμερα, οθόνη (μέγεθος και ανάλυση), προστασία (έχει gorilla glass 4) κι επίσης ότι πρόσφατα πήρε 7 marshmallow κάτι που ακόμη δεν έχει ανακοινωθεί για τον κινέζο. Ωστόσο από το Asus θεωρώ αξίζει καλύτερα το Mi, πάντα αναφορικά με τα λεφτά που κοστίζουν τα δυο κινητά

Techskepticon

Να πούμε βέβαια πως η asus δίνει updates κάθε μερικούς μήνες και δεν περιμένει την κάθε επόμενη αναβάθμιση λειτουργικού και άμα. Αναβαθμίζει drivers διορθώνει bugs και εμπλουτίζει τη συσκευή με features των κατασκευαστών που δίνουν άλλοι μόνο πακέτο με νέα συσκευή. Την asus στα updates την πλησιάζει μόνο η apple η οποία βέβαια περιορίζεται από τα ποσοστά κέρδους και τους στόχους και είναι πολύ μετρημένη.
Είναι ακριβό για την τσέπη μου αλλά άψογη επιλογή για android όποιος μπορεί να αντέξει το κόστος.
(υγ. όταν μιλάω για features δεν εννοώ να ζωγραφίζεις καρδούλες στο imessage αλλά hardware optimisation που διορθώνει αυτονομία και errors.)

Techskepticon

Και μια ακόμη προσθήκη μετά από έλεγχο που έκανα, τα updates δίνονται σε επίπεδο firmware σε όλες τις συσκευές ανεξαρτήτως κόστους (ναυαρχίδες και σκέτο ναύες). οπότε ακόμα και αν κάποιος δεν μπορεί να πληρώσει το μποναμά για αυτό ας πάει σε low-cost επιλογές της asus.

antonis

αλλα λεει το μαρκετινγκ κι αλλα τα χαρακτηριστικα στο γνωστο gsmarena ενω το gsm το κινητο παιρνει μεχρι 300mbps πως θα παρει τα 500mbps της cosmote; οεο;

ozzywalker

Όλες οι εταιρείες πλέον βγάζουν συσκευές με “δυνατά” χαρακτηριστικά και όποιος έχει τα λεφτά, απλά αγοράζει. Άλλοι δίνουν 400 ευρώ για κινητό και δεν βλέπουν update ποτέ. Άλλοι με 200 ευρώ αγοράζουν asus ZenFone 2 laser με μέτρια χαρακτηριστικά και έχουν κάθε μήνα update με security patches και app enhancements. Μιας και λέω για update, πόσοι που έχετε κινητό με snapdragon η εταιρεία σας έβγαλε security update για τον επεξεργαστή. Για τρέξτε το quadroot scanner της Qualcomm να δείτε. Η asus από Σεπτέμβρη έχει βγάλει 3 update. Δεν ισχύει μόνο πώς ότι πληρώνεις πέρνεις. Πρέπει και η εταιρεία να σέβεται τους πελάτες της. Αυτά, καλές γιορτές!

Αγανακτισμενος ΠΑΟΚτσης.

ΕΠΙ-φακινγκ-ΤΕΛΟΥΣ.
Βλέπω και αυτό το κινητό στην ελληνικη αγορά και μπορώ να έχω μια συγκριση.Δε μπορεσα να καταλάβω γιατί αυτή η συσκευή δεν πουλούσε ώσπου διαβασα προσφατα ότι δε βγήκε σε πολλές αγορες.Τώρα διαβαζω μερικά σχόλια και από άτομα που ξέρουν.Την πατησα απ το ΝΟΤΕ 7 και πιστεψα ότι τα δηθεν καινουρια θα είναι καλά και πουλησα το ΝΟΤΕ 4 που είχα.Από τότε ψαχνομαι για κινητό. Έχω βρει το ίδιο μοντελο αλλά με τον SD821 με καλύτερα χρήματα από Γερμανια.Βλέπω θετικα σχόλια οσον αφορά τα updates ,αλλά όχι αν πάρει 7αρι Android.Οσοι ξέρουν απαντουν.Επίσης ξέρω για ένα event που έχει σχεση με κάτι της οικογένειας Zen για τις 3 ή 4 Γενάρη.Αν δεν είναι κανένα 4αρι deluxe με SD835 τότε αφού το δω στον Γερμανο από κοντά τότε πειτε μου αν αξίζει να κλείσω αυτό ή το S7 Edge

Δημήτρης Μαυρ

Αγανακτησμένε παοκτζή..

Μακριά απο το s7 εντζ διότι δεν εχουν εξελίξει τόσο την οθόνη στο να καταλαβαίνει το χέρι σου διότι μιας και που είναι κυρτή χωρίς να το θέλεις ακουμπάς με το χέρι σου την οθόνη και το μπερδεύεις με ακούσια αγγίγματα. Είμαι κάτοχος του και λέω αμάν να το ξεφορτοθώ και δεν το πουλάω 400 ευρώ που δίνουν να το αγοράσουν μεταχειρισμένο γιατι λυπάμε τα χρηματα που έδωσα εδώ και δύο μήνες.. Μακρυά απο το s7 edge…

GS

@Γιώργος Κ. γιατί μου συγκρίνεις το Xiaomi με το G5? Δεν ανέφερα κάπου την LG.Όσον αφορά τις διαφορές απλά αδιαφορώ.Εμένα προσωπικά τα LG μου είναι αδιάφορα τηλέφωνα.Πάντως το G5 δεν πουλάει όσο θα έπρεπε.Επίσης το modular design δεν είναι και τόσο καλό τελικά γιατί εκτός το ότι απενεργοποιείται το τηλέφωνο δεν μπαίνει εύκολα και σταβώνουν οι γραμμές από το γύρω του κινητού.Πάντως και με την κάμερα του Xiaomi θα είμαι απλά ικανοποιημένος.Πάρε εσύ το G5 και άσε εμένα να πάρω το Xiaomi.Α και κάτι άλλο.Με λίγα παραπάνω λεφτά παίρνς το S7 που είναι κλάσεις παραπάνω από το G5 (κάμερα,μνήμη,οθόνη,μπαταρία κλπ).

GS

@Δημήτρης Μαυρ συμφωνώ μόνο το απλό S7 αξίζει όχι το edge.Μια μπούρδα είναι η κυρτή οθόνη.

Αγανακτισμενος ΠΑΟΚτσης.

@ Δημήτρης Μαυρ

Δε μπορώ να τους καταλάβω με τη βλακεία που ονομαζεται edge και δε φτάνει αυτό, τους αντιγραφουν και τα 3/4 ολων των αλλων.Δε μου αρέσει η edge οθονη.Θελω flat.Τώρα και η Xiaomi και η Huawei μαγκεψάμε φάση βγαζουν edge συσκευες και τις χρεωνουν στα υψη.Ειδικα η Huawei.Με το Asus έχω service στην Ελλάδα ξέρει κανείς?

cmvrgr

Έχω το zenfone 2 4gb και έμεινα σε γενικές γραμμές ευχαριστημένος από τι τηλέφωνο και από την δυνατότητα Dual Sim Full active που έχει.

Καλή υποστήριξη λογισμικού και πολύ καλή ταχύτητα για την κατηγορία του. Έμαθε η Asus πάνω σε αυτήν την συσκευή και εύχομαι να αποφύγει να λαθάκια στο zenfone 3.

Το  zenfone 3 τρώει Χ γιατί πρώτων δεν ειναι πλέον dual sim full active και δεύτερον ειναι απαράδεκτα υψηλή η τιμή του όπως και των άλλων ναυαρχίδων. Με τα μισά χρήματα παίρνεις τούμπανο σήμερα σε όλα τα μεγέθη και πλάτη οθόνης από 5″ έως 6+.

Demis

@Γιώργος Κ. και μια φορα το μηνα καφεδακη στο procordia

Γιώργος Κ.

Φίλε gs για να σε ενημερώσω κάπως, πάτησε λίγο σύγκριση σε κάμερα ανάμεσα σε g5 και σε s7 και θα δεις ότι άλλοι reviewers θεωρούν καλύτερη κάμερα του g5 και άλλοι του s7. Δες σε αυτό χαρακτηριστικά το βίντεο που τραβούν φωτογραφίες σε όλες τις συνθήκες φωτισμού και από τα 2 κινητα.

https://youtu.be/lqWL4_i45C0

Το G5 κερδίζει κατά κόρον.

Τώρα στην μνήμη που υστερεί; 4ραμ και 32ραμ έχουν και τα 2 και στο θέμα smoothness το g5 δεν παίζεται καθώς το touchwiz είναι πολύ βαρύ.

Ναι χάνει στα χαρτιά στην μπαταρία αλλά μην ξεχνάμε ότι οι amoled οθόνες και η παραμετροποίηση της Σαμ είναι υποδεέστερη της αντίστοιχης της LG με ips οθόνη. Πάνω κάτω ίδια είναι.

Επίσης στο θέμα οθόνης είναι καθαρά θέμα προτίμησης και να πω πως το LG φτάνει τα 800+ nits φωτεινότητας ενώ το Samsung τα 484.

Μέσα σε όλα να αναφέρω το γεγονός ότι έχει ir blaster, αποσπώμενη μπαταρία, usb type c και ραδιόφωνο ενώ το s7 σαν παραπάνω feature έχει την αδιάβροχοποιηση.

Το LG g5 θεωρώ είναι το πιο παρεξηγημένο κινητό του 2016 καθώς πραγματικά είναι άρτιο σε πολλούς τομείς και υστερεί σε ελάχιστους. Κι όλα αυτά σε μια πολύ καλή τιμή. Any questions?

giorgosgek

καταρχην το edge δεν πουλιεται 400 μεταχειρισμενο, δευτερον κανεις δεν εχει αυτο το παραπονο με τα δαχτυλα εκτος και αν τα δαχτυλα ειναι σαν λουκανικα και ετσι οπως το κρατας η παλαμη να ακουμπαει την οθονη , που θα συμβει με ατομα που προσπαθουν να κρατησουν 5μισαρι κινητο ντε και καλα με το ενα χερι , δεν λεω ,πιο βολικο το s7 και κινηταρα , αλλα το s7 σε θεμα design και αναλογιας οθονη-κινητου, εχει βρει την χρυση τομη , 5.5 ιντσες ειναι οτι πρεπει και το σημαντικοτερο για εμενα που ολοι οφειλουν να το παραδεχτουν, ειναι η τεραστια αυτονομια ακομα και σε σχεση με το s7 , μονο κανενα κινεζικο με μπαταρια 4000 mah και βαλε μπορει να του παει κοντρα . Δεν νομιζω να εχει καποιο αλλο παραπονο αλλος, η επιδοση σκιζει ,ουτε μου lagαρει εμενα προσωπικα , πρωτη φορα samsung , ειχα ακουσει τα χειροτερα , για τις οθονες , τις μπαταριες της ,το touchwiz ,καμια σχεση , μαλλον ειναι οσα δεν φτανει η αλεπου , γιατι στο δρομο ειναι πολλοι με samsung , s6 ,s7 και εχω φιλους με s5 και note 4 που λενε τα καλυτερα . Να προσθεσω οτι εχω και νοκια και huawei… Συνέχεια »

Δημήτρης Μαυρ

Είμαι κάτοχος του κινητού σ7 εντζ και θύμα του μάρκετινγκ διότι δεν είναι και τόσο εξελιγμένη η τεχνολογία για να μου μπερδευτεί το κινητό με τα ακουσια πατήματα. Είμαι κάτοχος S2 S3 S4mini S4 S5 justAlpha S6 S7 S7edge το πιο καλό κινητό που είχα ποτέ μου ήταν το justAlpha το όποιο αγόρασα τρεις φορές μακάρι να δημιουργηθεί η εξέλιξη του..

Κill Bill

@Δημητρης Μουρ

μας ζαλισες ρε φιλε με το s7 edge……..αμα δεν σ αρεσει πάρτο και πούλα το………ελεος.

Giannaras69

Φαίνεται ενδιαφέρον αλλά ακόμα 699 για Asus είναι ρίσκο ιδίως αν είσαι άτομο που αλλάζει σύντομα τηλέφωνο ή μετά πώληση του θα έχει θεμα .
Τώρα είμαι κάτοχος s7 edge και g5 και αυτά που διαβάζω για το s7 εδώ σήμερα η δεν το έχετε το τηλέφωνο ή κάνετε πλάκα πραγματικά είναι μακράν το καλύτερο s και τα έχω πάρει όλα από το 1 μέχρι σήμερα.
Επίσης από τον Απρίλιο που το έχω έχω δεχτεί 5 αναβαθμίσεις όπου γίνεται ακόμα καλύτερο και φυσικά σε αναμονή για την nougat

micr0g

Νομιζω πως δεν δινω ουτε 250 για το συγκεκριμενο.

Saša

7 κατοσταρικα για κινητο με το εμετικο κινεζικο μαυρο περιθωριο μεταξυ οθονης και bezel ΔΕΝ! Για τα μισα το συζηταμε.

John

Απο την στιγμή που το καλύτερο κινητό του 2016 το S7 edge έχει 530 ευρώ δεν υπάρχει νόημα να αγοράσεις κάτι ακριβότερο. Εκτός και είσαι noob στα κινητά και θέλεις κάτι με πολύ απλό software για χρήση μόνο κλήσεις , SMS και facebook οπότε υπάρχει και το iphone 7.

Vasilist

Ήμουν κάτοχος και και των τριών τηλεφώνων που αναφέρατε είχα το zenfone 2 64gb/4 ram το πούλησα γιατί μου έκατσε το s7 το απλό και το πούλησα και πήρα το lg G5 .
Το zenfone ήταν πολύ καλό και δεν μου κόλλησε πουθενά εκτός από κάτι games που δεν έπαιζαν , η κάμερα ήταν μέτρια το είχα έναν χρόνο και το έδωσα αφού μου έμεινε το s7.
Στο s7 πολύ καλό μαύρο, ανεβάζει θερμοκρασία πολύ καλή κάμερα και γρήγορο ,έλα όμως που είχα δώσει το zenfone και με έτρωγε το G5 παρόλα τα κακά reviews δεν με έπειθαν και το πήρα.
Με λίγα λόγια πιο γρήγορο από το s7 σε μερικές εφαρμογές καλύτερη κάμερα αλλά χειρότερη οθόνη στο μαύρο πούλησα και το s7 για 350 να ρεφάρω τα 370 του G5 αν και είναι το πρώτο μου LG είμαι απόλυτα ικανοποιημένος και θα κλείσω 3 χρόνια άνετα.
Μακράν το πιο παρεξηγημένο τηλέφωνο ever , είπα τίποτα για το modular ?
Ακριβός απόλυτος τίποτα γιατί μου είναι αδιάφορο.

Ελευθέριος

Παιδιά είναι πανάκριβο !

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.