Asus, όλη η σειρά ZenFone θα πάρει Android 5.0 Lollipop

Ο ένας μετά τον άλλον οι κατασκευαστές επιβεβαιώνουν ποιες από τις συσκευές τους θα αναβαθμιστούν στο νέο λογισμικό της Google, Android 5.0 Lollipop. Η σειρά ZenFone της Asus αναβαθμίστηκε σε Android 4.4 KitKat νωρίτερα μέσα στον μήνα και μας έκανε να αναρωτιόμαστε αν τελικά θα πάρει την επόμενη έκδοση του Android.

H Asus φαίνεται να επιβεβαίωσε στο επίσημο forum της ότι ολόκληρη η σειρά ZenFone θα αναβαθμιστεί σε Lollipop από τον Απρίλιο του 2015. Μέσα στο 2015 το Android Lollipop θα έρθει και στο Asus PadFone S, μερικούς μήνες αργότερα, τον Ιούνιο του 2015, θα αναβαθμιστεί το Asus Padfone Infinity 2 (A86). Λογικά το Asus PadFone X (που είναι ίδιο με το PadFone S) και το Asus PadFone X mini θα αναβαθμιστούν επίσης, αν και δεν έχει ανακοινωθεί κάτι επίσημα.

Η σειρά Asus ZenFone έχει τα Asus ZenFone 4, Asus ZenFone 5 και Asus ZenFone 6, που είναι όλες οικονομικές συσκευές με Intel επεξεργαστές.

asus zenfone lollipop update, Asus, όλη η σειρά ZenFone θα πάρει Android 5.0 Lollipop

asus zenfone lollipop update, Asus, όλη η σειρά ZenFone θα πάρει Android 5.0 Lollipop

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
giog

Ενταξει η ZenFone, η Ζερφοουν (Ζερβουδακης) θα παρει Android L;

Darth

δεν μου κάνει εντύπωση asus παντα συνεπής ειναι σε αυτά

Alex

Πως γινετε τα ZenPhone που ειναι σχετικα φθηνα κινιτα να περνουν τα updates και εδω κινιτα απο μεγαλες εταιριες να μην δινουν ουτε καν 4.4…Κατοχος S3 Mini

Darth

@Alex γιατι asus δεν βγάζει πολλές συσκευές έτσι μπορεί άνετα να δώσει υποστήριξη σε όλες……… ενω πχ samsung με τοσες που βγάζει δίνει ίσα ισα στης ναυαρχίδες (δεν προλαβαίνει αλλού απλα)

Tasoulik

Εμένα ακόμα να μου έρθει η 4.4 zenfone 5 z2580

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.