Asus Zenfone Max: Επίσημα με τρελή μπαταρία 5000mAh

Η Asus ανακοίνωσε επίσημα σήμερα το Asus Zenfone Max, το οποίο ξεχωρίζει από την τρελή μπαταρία του στα 5000mAh. Είναι από τα λίγα κινητά που εχουν τόσο “γενναιόδωρη” μπαταρία για τους απαιτητικούς χρήστες και για όσους θέλουν να μην κυκλοφορούν παρέα με τους φορτιστές τους.

Το Asus Zenfone Max μπορεί να λειτουργήσει και ως power bank για άλλες συσκευές, ενώ κατά τα άλλα είναι mid-range smartphone με οθόνη 5.5 ιντσών IPS, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 410 1.2GHz και μνήμη RAM 2GB. Επιπλέον, έχει ενσωματωμένη μνήμη 16GB που όμως δεν μπορεί να επεκταθεί μέσω κάρτας microSD.

Η κάμερα είναι 13 Megapixel με dual-LED dual-tone flash και laser-assisted autofocus, έχει μπροστά κάμερα στα 5 Megapixel με ευρυγώνιο φακό 85 μοιρών για σωστές selfies. Θα τρέχει Android 5.0 Lollipop με Zen UI2.0, ενώ έχει υποστήριξη 4G LTE δικτύων, 3G με HSPA+, GPS και Bluetooh 4.0.

Το Asus Zenfone Max αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Οκτώβριο αλλά η εταιρεία δεν ανακοίνωσε τιμή. Αν σκεφτούμε όμως ότι τα αντίπαλα Gionee Marathon M4 με την ίδια μπαταρία και Innos D6000 με μπαταρία 6000 mAh κοστίζουν 240 δολάρια και 290 δολάρια αντίστοιχα, τότε η Asus δεν θα πρέπει να πάει πιο πάνω.

Asus Zenfone Max: Επίσημα με τρελή μπαταρία 5000mAh, Asus Zenfone Max: Επίσημα με τρελή μπαταρία 5000mAh

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
stavros

καλα ας κοιταξουν οι καραγκιοζιδες να φτιαξουν το λογισμικο τους που ειναι απαραδεκτο και μετα ας ασχοληθουν και με τις μπαταριες

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

πολη καλο κινητο και ακομα καλυτερι μπαταρια./

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8: Με SD 8 Gen 3, κάμερα τηλεφακού και IP68

Η Asus είχε αποφασίσει να κυκλοφορήσει ένα τηλέφωνο που να μην είναι μόνο το καλύτερο για gaming αλλά και μια ολοκληρωμένη ναυαρχίδα.

Smartphones ASUS featured

Asus ROG Phone 8 Pro: Νέα render δείχνουν το smartphone από όλες τις πλευρές

H Αsus έχει ήδη ανακοινώσει επίσημα πως θα παρουσιάσει τη νέα της σειρά ROG Phone 8 στην Κίνα στις 16 Ιανουαρίου,

Smartphones ASUS ASUS Android Smartphones

Asus ROG Phone 8 & 8 Pro: Διέρρευσαν επίσημα render

Η Asus θα ανακοινώσει τη σειρά ROG του 2024, αποτελούμενη από τα Phone 8 και 8 Pro, στις 8 Ιανουαρίου στην CES στο Λας Βέγκας.