Asus ZenFone Zoom, με 3x optical zoom και compact κατασκευή [CES 2015]

Στην CES 2015 που πραγματοποιείται στο Las Vegas αυτή την εβδομάδα, η Asus ανέβηκε στη σκηνή και ανακοίνωσε νέο smartphone το οποίο ονομάζει Asus ZenFone Zoom. Το νέο smartphone έρχεται με 3x optical zoom, 5.5 ιντσών 1080p IPS-LCD οθόνη, 64-bit quad-core Atom επεξεργαστή και 3000 mAh μπαταρία.

Η κάμερα του Asus ZenFone Zoom είναι στα 13 Megapixel και εκτός από 3x zoom έχει και οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, έχει διαστάσεις 158.9×78.84×11.95 χλστ. και ζυγίζει 185 γραμμάρια. Θα κυκλοφορήσει μέσα στο δεύτερο τρίμηνο του 2015 με τιμή στα 399 δολάρια.

asus zenfone zoom ces 2015, Asus ZenFone Zoom, με 3x optical zoom και compact κατασκευή [CES 2015]

asus zenfone zoom ces 2015, Asus ZenFone Zoom, με 3x optical zoom και compact κατασκευή [CES 2015]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Panos7GR

Για τον αισθητήρα και τα λοιπά ας μιλήσουν οι φωτογράφοι που επισκέπτονται το site ή οι χομπίστες φωτογράφοι και γενικά οι λάτρεις του “αθλήματος” για να μάθουμε και 5 πράγματα παραπάνω οι υπόλοιποι

Προς το παρόν καμμιά φωτογραφία του απ τα πλάγια ή ένα βιντεάκι απ την έκθεση με δαύτο έχουμε; Εκεί είναι το ζουμί. Για να δούμε πόσο compact είναι τελικά το εξόγκωμα της κάμερας. Γιατί το οπτικό ζουμ δεν είναι νέο, έχει σειρά και η Samsung, αλλά αυτά πάνε σε κατηγορία compact φωτογραφικής λόγο μεγέθους και σχεδιασμού.

j

Ευτυχώς έχει και optical zoom (οχι απώλεια ποιότητας) αν έχει και καλή κάμερα (στην πράξη, γιατι αλλιώς δεν καταλαβαίνεις) μιλάμε για ενα αρκετά καλό κινητο με μια πολυ καλή κάμερα 😃

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones ASUS Asus ZenFone

Asus Zenfone 11 Ultra: SD 8 Gen 3 και σύστημα τριπλής κάμερας για πρώτη φορά από το 2021

Το Asus Zenfone 11 Ultra έκανε το επίσημο ντεμπούτο του σηματοδοτώντας μια σημαντική αλλαγή κατεύθυνσης για την κύρια σειρά Zenfone της εταιρείας.

Smartphones Android Smartphones Apple iPhone

Οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone προτιμούν παλαιότερα ή λιγότερο ακριβά μοντέλα

Σύμφωνα με την CIRP, οι χρήστες Android που αλλάζουν σε iPhone παρέμειναν τα τελευταία χρόνια σε χαμηλά ποσοστά από 11% έως 15%.

Software AI Android Smartphones featured

Try Galaxy: Ανακαλύψτε την εμπειρία Galaxy AI και One UI 6.1 της σειράς Galaxy S24

H εφαρμογή “Try Galaxy” της Samsung είναι πλέον διαθέσιμη σε Android συσκευές και φέρνει μαζί της demo από τα χαρακτηριστικά Galaxy AI.

Smartphones Android Smartphones Apple featured

Οι διάσημοι προτιμούν iPhone αλλά οι δισεκατομμυριούχοι Android – Aυτά είναι τα κινητά του 1%

Η Apple είναι μια εταιρεία που αδιαμφισβήτητα είναι ιδιοφυΐα στο μάρκετινγκ και έχει καθιερωθεί ως μάρκα πολυτελείας.