Battle of the Smartphones, Android εναντίον iPhone και ένα poll

Αυτή η κόντρα δεν έχει νικητή, έχει φίλους και οπαδούς. Android εναντίον iPhone, ποιο είναι το καλύτερο smartphone, ποιο είναι το καλύτερο λειτουργικό σύστημα. Το 2012 ο πόλεμος μαίνεται σφοδρός και με τις συσκευές που θα παρουσιαστούν τους επόμενους μήνες θα τα δούμε όλοι όλα. Δείτε το παρακάτω infographic και πάρτε μέρος στο poll, αν και πιστεύω ότι γνωρίζετε από τώρα τι θα ψηφίσετε!

Κάντε κλικ πάνω στην εικόνα για να δείτε το infographic.
, Battle of the Smartphones, Android εναντίον iPhone και ένα poll

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

105 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Cris41

Βαζω το ποπκορν στην ακρη και πλεον περιμενω την μαχη! 😀 Android!

nikchr

Καλά το info-graphic είναι τελείως εκτος τόπου και χρόνου..

kostis

Οπα…..θιχτηκαν οι iphonακιδες….let the party begin!

nikchr

Hard-κορας fan & developer σε android είμαι 😛
Αν δεις το info-graphic λεει android has about 70000 apps .. and its wrong.

ΔημήτρηςΔήμου

Γιατί λέει non upgadeable os στο Android? Σοβαρά μιλάει τώρα;

Ιωαννης

ειμαι Android fan λογω του πολυ απλου του μενου και των δυνατοτητων που εχει..μπορεις να κανεις το κινητο σου οπως θελεις!

το iphone ποτε δεν θα το συμπαθησω…πιστευω πως δεν μπορει να δικαιολογησει τα 700 ευρω οπου κοστιζει…τα specs του αυτην την στιγμη κοστιζουν 280 ευρω στο σκρουτζ(2χ)…και δεν μ’αρεσει και το ios…

Panagiotis Gr.

δεν νομίζω να θίχτηκε κανείς!!! με την συγκεκριμένη τιμή και με 37 εκατομμύρια πωλήσεις το Q4 2011 νομίζω μιλάει μόνο του. Αλήθεια με ανοιχτό το internet στο Android όλο το 24ωρο που πάνε τα MB όταν εσύ δεν το χρησιμοποιείς; εγώ ακόμα ψάχνω! στο iPhone όμως δεν φεύγει ούτε ένα MB εάν δεν το χρησιμοποιήσω εγώ. Και ξέρω τι λέω. Μας έχουνε τυφλώσει με τρελά spec που δεν χρησιμοποιούνται και με ένα software που είναι στην μοίρα του. Πρώην κάτοχος GS2

kodinos

Sorry για το geeky observation, αλλα το poll ειναι λαθος εξ ορισμου.

Αndroid = OS
iPhone = Smartphone

Ασχετα αν εμπειρικα καταλαβαινουμε τι θελει να πει ο ποιητης, καποιος μπορει να υποθεσει οτι συγκρινεις Samsung, Sony, Motorola, LG etc. εναντιον Apple.

Oποτε η συγκεκριμενοποιουμε το poll σε ΟS και το κανουμε: Android vs iOS
η σε ΟΕΜs, πχ: HTC vs Apple.

ioannig

@Panagiwtis Gr το ίδιο έχω πάθει κι’εγώ με το trophy (Windows phone).
Με το android δεν είχα καν κάρτα και δε το δοκίμασα.
Όταν ήμουν με iphone δεν είχε συμβεί, οπότε σε αυτό ψηφίζω iphone.

dimos

Αν κ κατοχος gs2 και android εννοειται,ψηφιζω ios…

Ισίδωρος

Σιγά που θα έδινα 660 € για Android. Ψηφίζω iPhone.

Bouss

@ioannig
Να βάλεις όλα αυτά που σου έτρωγαν το ίντερνετ ήξερες, να κλείσεις το διακόπτη όταν δεν ήθελες να ενημερωθούν δεν πήγε το μυαλό σου… Δε σου φταίει ούτε το τηλέφωνο ούτε το λειτουργικό αν δεν ασχολήθηκες.

Γιωργος

Μια παρατηρηση να κανω. Ο καθενας μπορει να ψηφισει οσες φορες θελει , οποτε δε θα ειναι και πολυ εγκυρο το πολλ αν εχουμε πολλαπλες ψηφους.

Οσο για το πολλ εγω ψηφιζω android (SGS2) , μπορεις να κανεις πολλα πραγματα και να το παραμετροποιησεις οσο θελεις. Βεβαια σε καποια σημεια το iOS ειναι καλυτερο , αλλα τα παντα εχουν πλεονεκτηματα και μειωνεκτηματα, δε μπορουμε να τα εχουμε ολα.

ioannig

@Bouss
Νιώθω τόσο χαζός..
Λες να μη με κόβει να το κάνω?
Όλο το λειτουργικό έχει ενσωματωμένο άπειρες ενημερώσεις. Το έχω ψάξει αρκετά πολύ και αυτό είναι απο τη μάνα του (εκτός και αν το αδειάσεις τελείως)
Μόνη λύση είναι να κλείσεις το internet από το διακόπτη.
Απο την άλλη το ios δε χρειάζεται κλείσιμο.
Και για να μη με πεις για τους διακόπτες, έχω κλειστά τα auto updates, feedback, auto download emails, apps που τρέχουν από πίσω κλπ.
Αν δε κλείσω τον διακόπτη την έβαψα, σε αντίθεση με άλλο λειτουργικό.

Evan

Μυρίζει μπαρούτι το θέμα αλλά τεσπα, ισως η ερωτηση που θα πρεπε να κανουμε κατα πόσον οι χρηστες android – iOS ψαχνονται με φορουμς και παραμετροποιηση και επομένως ψηφίζουν σε αυτο το poll. Λογικό και αναμενόμενο να βγει το android αλλά δε δίνει πλήρη εικόνα σε καμια περιπτωση (κατοχος evo)

MasterMind

Αρχισαν ήδη οι ιστορίες απο την κρύπτη.

@Panagiotis Gr υπάρχει ένα κουμπάκι (ναι μονο ένα) που κλείνεις το data και δεν σου τρώει κανείς τπτ. ΤΟΣΟ απλά. Στο Iphone να σου θυμίσω τα Push Notifications που κάνουν ακριβώς το ίδιο πράγμα. Όπως τα κλείνεις εκει έτσι τα κλείνεις και εδώ. SO SIMPLE for Gods sake

Ανθιμος

WP7

Spyros

προσωπικα ψηφιζω android..υπαρχουν συσκευες με δυνατοτερο hardware απο τα iphone και δεν νομιζω πως θα παω να δω 600+ για ενα κινητο που το μονο θετικο που εχει ειναι τα apps μονο(παντα λεω προσωπικη γνωμη) οποτε επιλεγω android 🙂

Zois

ειμαι κατοχος του HTC SENSATION και εχω δει απο κοντα και το iphone 4 και λεω πως το htc sense ειναι πολυ ευχριστο σε σχεσει με το ιος που δν αξιζει 800 ευρο για 1ghs ρομ και 1 ραμ και με σχεδον απαραδεκτο μενου(αυτο που εχει)οποτε λεω ANDROID και αντε γεια!!!!!

Aventinus_

Δεν θέλω να είμαι ο party pooper αλλά ο τίτλος δεν είναι ακριβής. Το σωστό θα ήταν Android OS vs iOS. Άλλο iOS, άλλο iPhone κι άλλο Android Smartphone (π.χ. HTC Sensation), άλλο Android OS. Φιλικά 🙂

Jason X

Αν και κάτοχος android, ψηφίζω Windows Phone που πιστεύω ότι είναι το λειτουργικό του μέλλοντος!!! Ειδικά όταν θα βγεί το 8, θα κλάψουν πολλοί!
Στη συγκεκριμένη μάχη, android.

ΔΗΜΗΤΡΗΣ

iphone το καλυτερο smartphone δεν μπορει να συγκριθη android:<>ολο τετοια ειναι ενω το iphone ποτε!!!

Νίκος Λ.

και τα δυο 😉

Yannis

@ioannig
φίλε, πας λογαριασμοί και συγχρονισμός
και εκεί ξετικάρεις τα δεδομένα φόντου και τον αυτόματο συγχρονισμό
τόσο απλό

Michael

Πάω με android φυσικά αλλά το WP πού είναι?

chrislg

δεν τίθεται καν θέμα ανταγωνισμού … το android υπερτερεί σε όλα

Panagiotis Gr.

@MasterMind τα data και τα push τα έχω 24/7 ανοιχτά και σε Android και σε iOS γιατί θέλω να ενημερώνομαι συνέχεια για mail και διάφορα. το θέμα είναι πως γίνεται το Android να θέλει σε standby 200-300ΜΒ το 24ωρο και το iOS maximum 5MB. πόσα δουλεύουν και μας κλέβουν από πίσω ένας Θεός ξέρει. Και πίστεψέ με αυτό είναι μεγάλο θέμα ειδικά όταν έρχεται ο λογαριασμός και ψάχνεσαι. και μιλάμε σε συσκευή με 1-2 παιχνίδια twitter και facebook και mail ενώ στο iPhone έχω γεμάτο εφαρμογές και τα 32GB

vitalogy

το iphone υπερεχει λογω ανωτεροτητας λογισμικου…Τα android και σαν συσκευες πλεον μοιαζουν ολα σαν κινεζικοι κλωνοι. Ευτυχως που εβγαλε και η nokia το lumia και εχουμε κατι ξεχωριστο.

giannikosmo

Κατα την γνώμη μου τα ποσοστα υπερ του android ειναι υψηλα γιατι το android τρεχει σε πολυ περισσοτερες συσκευες απο το iPhone το οποιο δεν το εχουν πολλοι…

panageor

Νομίζω αυτή η μάχη ανήκει στο παρελθόν. Με τα Windows Phone 7.5 Mango , δεν υπάρχει μέτρο σύγκρισης με τα άλλα 2 λειτουργικά συστήματα ( αν και είμαι android fan/user ) .

MasterMind

@Panagiotis Gr συμφωνώ μαζί σου οτι το iOS ¨τρωει¨ λιγότερο σε σχέση με το android αλλά οχι τόσο μεγάλα ποσά που αναφέρεις. Καθε μηνα ενεργοποιώ τα 60ΜΒ της cosmote και με το ζόρι τα καταναλώνω.

Σκέψου ομως οτι το android υποστιρίζει και Flash που εν των πραγμάτων είναι αρκετά ΜΒ παραπάνω απο μια απλή σελίδα. Παντως μου φαινονται υπερβολικά τα MB που αναφέρεις

Panagiotis Gr.

δεν είναι υπερβολικά γιατί είναι ανοιχτό το internet 24/7 όταν είχα κάρτα και το άνοιγα όποτε το ήθελα χωρίς να είναι ανοιχτό όλο το 24ωρο τα 60 ΜΒ με το ζόρι έφταναν

tasoskafros

ios φυσικα, χαχαχα που ειστε καλυτεροι πειτε μου παρακαλω, και μιλαω για τον μεσο χρηστη οποτε developers μην αρχισεται τα δικα σας, στο κατω κατω εδω οι περισσοτεροι που λενε ανδροιδ και νομιζουν οτι ειναι καλο δεν ρωτανε καν καποιον που ξερει απο αυτα, απλα αναπαραγουν την ιδεα οτι ειναι καλυτερο, ειναι δυο διαφορετικες ιδεολογιες, αν και πιστευω οτι το ιος ειναι πιο απλο, λειτουργικο και σταθερο, και εχει καλυτερες εφαρμογες.

skace13

@ Panagiotis Gr. αλλη μια αποδειξη του ΄’android is for porn’ και hd απο οτι καταλαβαινω

sosimple

Πως γίνεται στο δικο μου sgs2 με 300 εφαρμογές εγκατεστημένες να μην τρώει πανω απο 0.5 MB την ημερα, και καποιοι γραφούν για 200 και 300 MB? (Επίσης εχω εφαρμογή που μου λέει ποια εφαρμογή κατεβασε τι και ποτε. ) Ξεστραβωθητε ορισμένοι απο την ασχετοσύνη σας και μετα γραψτε τη γνώμη σας.

kostis

Android vs iPhone??? Η μητέρα των μαχών!!!!

yannis

τι λενε οι κλειδωμενοι παλι??? freedommm

Tony Cool

Καποιο σκοπο εχει ο Κωστας που το εβαλε σημερα το poll…γιατι βλεπω να το κανουνε λαμπογυαλο το κουτουκι τα fanboys αποψε!
Υ.Γ.: Οσοι ειστε ”και καλα” ιδιοκτητες razr,sgs2,nexus κλπ αλλα δηλωνετε οτι προτιματε το ios δεν ξερετε ποση πλακα εχετε!Και το ακομα πιο αστειο ειναι οτι περιμενετε να σας πιστεψουνε κιολας!Ειναι σαν να πω ”εχω iphone,ipad,ipod αλλα προτιμω 100% το android!!!”. Μπεεεε!

Dimos

Tony Cool ειχα Iphone…Τωρα εχω gS2…Παραπανω εγραψα οτι επιμενω στο iOS… Που την βλεπεις την πλακα ρε παλικαρε?…Εσυ αν θες μην μας πιστευεις….

Antonis

Εγω απο την αλλη πιστευω οτι και τα δυο ειναι φανταστικα. Εχουν και τα καλα τους και τα κακα τους αλλα σε καμια περιπτωση δεν σημαινει οτι το ενα ειναι καλυτερο απο το αλλο.

Αλεξης

το καθενα εχει τα καλα του και τα κακα του.απο εκει και περα σε αυτο που βγαζω το καπελο στην apple ειναι στο μαρκετινγκ.ο νοων νοειτω.

kostas

android εννοειται!!!! το αι-κατι δεν εχει τιποτα να προσφερει παρα μονο εφαρμογες.και αυτο αν σε αφησει η απλ. ολα κλειδομενα.ουτε bluetooth,ουτε αναφορες sms. Υπερτιμημενο αφου η αξια του βαση αυτων που προσφερει δεν ξεπερνα τα 200€.

Γιωργος

@sosimple

Μηπως μπορεις σε παρακαλω να μου πεις πως λεγεται η εφαρμογη που σου λεει ποσα ΜΒ τρωει καθε αpp ?
Ευχαριστω!

Γιαννης

το iphone σαν τηλεφωνο δεν λεει τιποτα ,προτιμω το android μεχρι στιγμης παντως αν βγει καμια συσκευη με μεγαλυτερες απο 3.5″ κ jailbreak τοτε ios καρφωτα

SammyJim

…δε θα μπορουσα Ποτε να κακολογησω τους iOS που γλυκοκοιτανε τα Nokia WM…ειναι απολυτως φυσικη μεταβαση-καταληξη-καταντια…απτο ενα κουτσουρεμενο-κλειδωμενο-λειψο-απαγορευτικο λογισμικο στο αντιστοιχο του…το να λενε ομως οτι ηταν κατοχοι καποιου SII και το γυρισαν….εεε, μετα συνχωρισεως να πανε να κοιταχτουνε…και δεν εννοω στον καθρεφτη…!!!

vasilis

SammyJim αμα εισαι ψαγμενος παιρνεις iphone και το κανεις jailbreak, και ‘γω απο SII το γυρισα…

Θεόδωρος

κοίταξε να δεις τι γίνεται τώρα sammyjim…

ο Jobs το 2007 είχε πει για το ios ότι φτιάξανε λειτουργικό που είναι 5 χρόνια μπροστά…και έχει δίκιο…και όταν το ξεκλειδώνεις με το cydia κάνεις πράγματα που το android δεν κάνει…πολλά χρόνια πίσω ακόμα το android…΄έχω το iphone 3gs και το galaxy s2 το ένα σταθερό λειτουργικό με άπειρες κορυφαίες εφαρμογές ενώ το android ένα λειτουργικό που μπάζει από παντού με εφαρμογές αστείες…τα android τηλέφωνα μου θυμίζουν Hyundai και Kia βάζουμε επάνω σε σχέση με τον ανταγωνισμό παραπάνω πράγματα αλλιώς δεν θα μας αγόραζε κανένας…ένα δαιδαλώδες λειτουργικό ασυμμάζευτο που δεν βγάζει άκρη μέσα ούτε ο Μινώταυρος…και δεν είμαι apple fan, windows χρησιμοποιώ σε υπολογιστές όλα τα χρόνια αλλά ακόμα και στους browser στον μεν chrome σε παρακολουθούν από παντού, στον δε safari με ένα block καθάρισες…

MasterMind

τα έχω δεί ολα! Ακόμη και μερικοί ορκισμένοι apple fanboys που κατα καιρούς trollarουν τους παντες και τα πάντα για να ανεβάσουν τις μετοχές της apple λενε οτι έχουν android κινητό και δεν τους άρεσε. Δηλαδη με λιγα λόγια είχαν iphone, το πουλησαν για να παρουν android phone. Ευρηματικό δεν λεω…

Επισης μια διευκρίνηση μάγκες. Όταν συκρίνετε iOS με Android πιάστε απο μεριά SGSII, SGSI και HTC Desire HD, HTC Sensation. και οχι με ZTE blade και αλλα κινητά “φτηνότερα” των 150-200 ευρώ.

Δημητρης K.

Ως περηφανος κατοχως HTC-Android στηριζω δυνατα! οχι μονο γιατι εχεις τεραστια ποικιλια επιλογης κινητου αλλα και γιατι πολυ απλα το Android σαν λειτουργικο προσωπικα το θεωρω καλυτερο απο IOS αν και τα W.P πλεον ειναι τα καλυτερα…
Tελος,θεωρω κοροιδια να πληρωνεις 600+ ευρω για ενα κινητο τηλεφωνο εκτος βεβαια ειναι αναγκαιο για την δουλεια του καθενος,γιατι κοστολογικα η κατασκευη τους ειναι εξευτελιστικα χαμηλες.Συγκεκριμενα οταν εμαθα ποσο κοστιζει να κατασκευαστει ενα i-phone(παραδειγμα) επεσα απο τα συννεφα…Τι πληρωνουμε τοσο ακριβα?αν καποιος ξερει ας απαντησει..

SammyJim

…”επεσα απο τα συννεφα…Τι πληρωνουμε τοσο ακριβα?αν καποιος ξερει ας απαντησει”…
PULL MOURR…εχω ακουσει σε ερωτηση μου τουλαχιστον 50% “τοχουν οι φιλοι μου, εγω δεν θα το εχω?”, αλλα 25% “ειναι ομορφο”, και οι υπολοιποι “παρολο που δεν κανει αυτο αυτο κι αυτο ειναι Απολυτο εργαλειο”…..αν ειναι απλα θεμα IQ ας το κρηνουν οι ιδιοι…..

Bilakoc iphonakias 4s

Γεια σας!Ειμαι κάτοχος ενός iphone4s απο τα χέρια μου έχουν περάσει τα καλύτερα androit symbian iOS γιατι έχω το μικρόβιο της τεχνολογίας.Η γνώμη μου είναι πος το androit έχει φτάσει σε επίπεδο iOS αλλα έχει αρκετή σαβουρα στο market του..σε αντίθεση με το iOS που έχει καλοφτιαγμενες εφαρμογές..τώρα παιδιά δεν είναι δικαιολογία το ότι κανείς πράγματα παραπάνω στο androit αν κατέβασεις cydia στο iPhone κανείς επίσης ότι θες απλα θέλει λίγο παραπάνω να ασχοληθείτε και όταν δίνεις 600ευρω μην κλέγεστε μερικοί δεν είναι μόνο το λογισμικό …πληρώνεις κι αλλα πράγματα..η επιλογή απο εδω και πέρα δεν θα κάνει με το λογισμικό που είναι σχεδόν ίδιο ποια αλλα με τα τεχνικά χαρακτηριστικά της συσκευής! Ευχαριστώ!

Panos

Α ρε barista αθανατε

μιχαλης

κανενα. Και τα δυο ειναι… Χαλι.

Haduuken!

Το καλυτερο λειτουργικό στον πλανήτη είναι το Amiga Workbench και AmigaOS , τα υπόλοιπα είναι τρισαθλια σκουπίδια μπροστά τους.

Tony Cool

Ετσι,ζητω το scala!!!

R_BachmaN

Το poll δεν είναι λάθος. Android vs Ios = Android vs iphone. Ας βγάλει περισσότερες συσκευές η apple, που πραγματικά θα έπρεπε. Μια συσκευή με ίδιο image/μέγεθος etc για άντρες και γυναίκες, για fan μεγαλύτερου μεγέθους οθόνης ή οχι κτλ-δεν αρκεί-. Μου αρέσει το android για την ελευθερία που μου δίνει. Δεν λέω όχι στο iphone, πολύ καλή συσκευή. Αλλά πλέον δεν είναι η επανάσταση που ήταν κάποτε.Με λιγότερα χρήματα, έχεις το smooth του iphone πλεον. Πάλι δεν μπορώ να καταλάβω γιατι να μην έχω radio , bluetooth, flash. Δεν θέλω να αγοράσω τραγούδια με το ζόρι, θέλω την μαγεία του ραδιοφώνου-είμαι παλιά σχολή .Θέλω να στέλνω μια φώτο με bluetooth στο τηλέφωνο της μάνας μου(που δεν έχει email). Θέλω να βλέπω flash ΄περιεχόμενο στα site (έστω και αν αλλαχτεί, θα υπάρχει για καιρό ακομα στο net, και αν όχι …πάλι το android θα το υποστηρίζει). Το Ios έχει το not fragmented και πολλά apps, αλλά δεν μπορεί να έχει καμιά ριζική αλλαγή(η συσκευή) για να το κρατήσει αυτό(θα δείξει το μέλλον, μακάρι να κάνω λάθος). Οι κόντρες ipfone vs android vs whatever με έχουν κουράσει. Ότι με κάνει και γουστάρω, είναι οκ++. Σαν poll απλά μου δείχνει πλειοψηφία αναγνωστών… Συνέχεια »

R_BachmaN

Ο/Η Haduuken! λέει:
Σάββατο, 11 Φεβρουαρίου 2012 στις 1:54

Το καλυτερο λειτουργικό στον πλανήτη είναι το Amiga Workbench και AmigaOS , τα υπόλοιπα είναι τρισαθλια σκουπίδια μπροστά τους.

ΥΓ Atari Stfm ftw,tos 😛 Το έχω ακόμα 😀 Άλλη μεγάλη κόντρα. Τι μου θύμισες…να σε καλά 🙂

Bilakoc iphonakias 4s

Αυτο το παραμύθι τις τιμής του iPhone ναι δούμε ποτέ θα σταματήσει γιατι προφανώς μερικοι δεν έχουν ιδέα απο τεχνολογία…Άντε και λέμε ακριβό το iPhone..με δυπυρινο επεξεργαστή με μια απο τις καλύτερες οθόνες και κάμερες με 1080βιντεο Φτιαγμένο απο ηλικα που είναι ακριβά γιαλι αλουμίνια κτλ. Και τα υπόλοιπα πάνω κάτω τα ξέρετε .. 660;ε; Εμένα κατα την γνώμη μου αξίζει παραπάνω θα μπορούσε να ξεκινά απο 750 800 και πάνω αλλα η apple προσπαθεί να το έχει σε λογικά επίπεδα .., για δικεολογιστε μου γιατι να δώσω για το galaxys2 h το nexus 600H700 ;Τι έχει καλουερο το πλαστικό που μοιάζει κινητο τον 150 ευρω; Η να πάρω ένα με 200 που λέει ο άλλος ο γκαου και να κολλάει ακόμα κι αν παίζω angry birds;Κακά τα ξανά το iPhone έχει ένα πολι Καλο σύνολο σαν τηλεφώνο απλα αν δεν χρισημοποιεις όσα έχει μην το πάρεις …εγω το δουλεύω στο έπακρο και δεν κλαίω τα λεφτά μου..

yannis

τι αλλο θα δουμε…να τα πανε ολα ενα 1000ρικο να μην ξερουμε πιο ειναι καλυτερο…

MasterMind

Η πιο έξυπνη αγορά αυτήν την στιγμή είναι HTC sensation. έχει τα ίδια χαρακτηριστικά με το iphone και παραπάνω (Radio, Dual LED flash, flash support,bluetooth,) έχει qHD οθόνη, ειναι φτιαγμένο κατα 80% απο αλουμίνιο και αρχές μάρτη παίρνει Ice cream sandwitch official. Για να μην θιξω την ανωτερώτητα του HTC sense σε σχεση με ολα τα απλα android phones αλλά αυτό είναι αλλο θεμα Μπορεί να με πείσει κάποιος με σοβαρά επιχειρήματα να πάρω iphone?

p.s ασε που δεν χρειάζεται το itunes για να συνδεθεί με τον υπολογιστή. Αυτό για εμένα ειναι +10 σε ευχρηστία υπέρ του android που ειναι “plug n play”.

iwannis

bilako ,φενεται ποσα ξερεις απο τεχνολογια με το τελευταιο σου ποστ..φιλαρακι στα 200 ευρω ειναι το xperia neo v το οποιο το εχει παρα πολυς κοσμος..θες να σου πουνε ολοι αυτοι αν κολλαει?
ελεος…οτι ειναι πιο ακριβο δεν ειναι και το καλυτερο!…που μου βρηκες και επειχηρηματα για το iphone…πιο διπυρηνο? στα 800? πια καμερα? δεν βλεπω κατι παραπανω απο του arc,s2,2x …το μονο που αξιζει παραπανω απο τα αλλα κινητα ειναι η ποιοτητα κατασκευης…το iphone ειχαν βγει πληροφοριες που λεγανε οτι παραγεται κανονικα με 180δολλαρια….αυτο πως σου φανηκε?και δεν δινεις 600-700 για nexus κτλπ…το σκρουτζ δεν το ξερεις? θες να σου πω τα specs του iphone ποσο εχουν στο σκρουτζ? 280ευρω..το 2χ…απο τα ΠΟΛΥ δικαια κινητα μαζι με το NEO V

sokel

θα έπρεπε να προστεθούν και τα υπόλοιπα λειτουργικά windowsphone Webos meego

gtar13

Μεταξυ δυο που σφαζονται επιλεγεις εναν τριτο.Nokia lumia 800..Καλημερα σε όλους…….

Elesar

@MasterMind με το ios 5 δε χρειαζεται sync με το itunes ολα γινονται ασυρματα. Τωρα οσον αφορα τη συγκριση μεταξυ κινητων ειναι ατοπο να γινεται στο συγκεκριμενο post μιας κι εδω μιλαμε για λειτουργικα συστηματα.

Bouss

@elesar
Δηλαδή αν θέλω να περάσω τραγούδια δε χρειάζεται να είμαι κοντά στον υπολογιστή μου; Το καλώδιο είναι το μόνο μας πρόβλημα;

tasoskafros

μιλατε για ελευθερια, ενω δεν κατανοειτε ουτε καν την εννοια της στα κοινονικοπολιτικα προσκηνεια, μιλατε για ελευθερια σε μια συσκευη που σας υπνοτιζει και για ενα λειτουργικο που σας μετατρεπει σε οπαδους της ιδεολογιας του, μιλατε για ελευθερια σε κατι που ουτε καν το εχετε δουλεψει στον τομεα του που εχει κατηγοριοποιηθει και αντιπροσοπευει το ανοιχτο λογισμικο, φανατιζεστε και δεν καταδεχεστε αλλες αποψεις περαν της δικιας σας, οι μεγαλες εταιριες σας εχουν μεταμορφωσει σε πιονια τους και ειστε θυματα του καταναλωτισμου και της διαφημησης, του μονοπωλιακου εμπορειου, δεν σας τιμα καθολου αυτο, και επισης δεν διεξαγεται ενας επικοδομητικος διαλογος αν δεν αποδεχομαστε η καταλαβαινουμε και τις γνωμες των υπολοιπων.

bvb

φοβερο topic εχω γελασει με την ψυχη μου…:)

Solon

Κώστα, θες και τα παθαίνεις!!! Χα, Χα, Χα!!!

αλεξανδρος

η δικια μου αποψη ειναι οτι και τα 2 (ios-android) ειναι πολυ δυνατα οπως και τα wp7.5.απλα και τα 2 για μενα πιστευω οτι ακομα θελουν πολλες αλλαγες.το μεγαλο ερωτημα ειναι εαν αξιζει να δωσεις 600+€ για αγορα του ios.σε αντιθεση με το android που υπαρχουν συσκευες απο 150€(ενταξει οχι και οτι καλυτερο απο επεξεργαστες η ποιοτητα κτλ).και τελικα δεν μπορουμε να συγκρινουμε την apple με ολες τις αλλες εταιριες.ετσι δεν ειναι?αν το επομενο zte blade φορουσε ios η το samsung 4s(χα,χα) θα μπορουσαμε να το συγκρινουμε με το αντιστοιχο samsung galaxy s3 android.οποτε οτι αρεσει στον καθενα και στην τσεπη του.

md303582

Wp7

sosimple, σε θυμαμαι και απο αλλα ποστ, ολοι ασχετοι και εσυ ο σχετικος.. Δεν μπορεις να γραψεις τιποτα χωρις να προσβαλεις καποιον… Ηρεμησε λιγο ρε φιλε..

Bilakoc iphonakias 4s

Εσυ με το το neov επειδή με προσβαλεις δυστυχώς για εσένα το έχω για δεύτερο τηλ και ξέρω καλα αν κολλάει η όχι για εσένα που βάζεις δυο πράγματα μέσα λογικό να μην κολλάει φίλε …εγω τα κινητά μου να στο πω χιμα τα στο iPhone έχω 16g και πάω για 32τωρα γιατι δεν μου φτάνει το θέμα δεν είναι ο χορός αλλα αν γέμισεις ένα androit απο αυτά που είπες και επειδή πριν 3μηνες είχα και το arc κολλάει απο έκθεση μέχρι μενού κτλ όσοι τα είχανε ξέρουμε τη λέω …επιδη είχα androit βλέπω τις διάφορες πάρε κι εσυ και τα δυο κι έλα να μου πεις μετα…φίλε Ιωάννη !

Bilakoc iphonakias 4s

Ο master τα λέει καλα αν θες κάτι ανάλογο με iPhone πας στα HTC που είναι στα ίδια λεφτά πάνω κάτω έχει και στα 400 αρκετά καλα κινητά…τα μόνα androit k windows phones που παραδέχομαι γιατι αυτο που πληρώνεις περνεις …όχι να δίνεις λεφτα για πλαστικουρες και Ιωάννη ναι ότι είναι ακριβότερο έχει λόγο που….εσυ σε λίγο θα πας στην νοκια και θα τους πεις ότι το 8800 το χρυσό δεν πρέπει να έχει 1200ευρω επιδι τα ίδια χαρακτηριστικά έχουν και κινητα τον 100 ευρω…πρέπει να μάθεις να ξεχωρίσεις τα απλα κινητά απο τον κατηγορία luxury 😉

chris

παιδια τα λογια ειναι περιττα πλεον… φαινεται και στο ινφογκραφικ…ανδροιδ 74.81.. ιος 25.19!! αντε γεια σας!!! 😉

bilakoc iphonakias 4s

καλα μην χερεσε και πολυ οσα πουλησε το iphone σε 3 μερες τοσα πουλισαν σχεδον ολα τα καλα androit phones μαζι σε ενα χρονο!Το ποιο προτιμανε παγκοσμιος νομιζω κανει μπαμ..Να δω ποτε θα δουμε ουρα σε καταστημα για καποιο androit..χα χαχα

Ναι εσενα σε καιει αν περιμενεις μερικα δευτερολεπτα παραπανω για να ανοιξει η σελιδα χαχαχα σε παρακαλω κανε μασ την χαρη…εγω μεγαλε πηγα κρητη 9 ωρες με το πλοιο ειδα δυο ταινιες στο iphone ακουσα μουσικη μπηκα ιντερνετ και ειχα μπαταρια ακομα και οταν εφτασα στο ξενοδοχειο μετα απο 14 ωρες ειχε ακομα 30% αμα ειχα androit επρεπε να κουβαλαω μπαλαντεζα η 5 φοφτισμενες μπαταριες και φαντασου να ειχα βαλει την θηκη φορτηστη ενα γκατζετακι iphone που φορτηζει αλλες δυο φορες την μπαταρια… αυστραλια θα εφτανα iphone και φατε σκονη..!

h1droid

Samsung h1droid ρεεεεε camera 5mp hd ,οθόνη amoled,επεξεργαστής 1ghz ,32 gb μνήμη,μπαταρία 1500αρα,λειτουργικό android gingerbread,flash κλπ κλπ κλπ κλπ..(μετατροπή)

Θεόδωρος

όσα έχουν πουλήσει τα iphone 3gs και iphone 4 δεν εχουν πουλήσει όλα τα άλλα android μαζί…τι να συγκρίνουμε τη φτήνια και την ψευτιά του android με τη σταθερότητα του ios..πολύ πίσω λέμε…

h1droid

Γιατί όλοι εσείς με τα iphone δεν καταλαβαίνετε οτι πολυ απλά σας κοροιδεύει μια εταιρία?Μάλλον δεν θέλετε να το καταλάβετε.Δίνετε τοσα λεφτά για ενα κινητό το οποίο δεν εχει βασικά χαρακτηριστικά.(bluetooth,flash player,συγχρονισμό με pc(μόνο με itunes)κλπ.
Δίνετε 700 και 900 euro και παιρνετε ενα κιν το οποιο θα παιρνατε με 250 euro απο αλλες εταιρες.Ειναι αστειο να συγκρινετε το πρωτογονο ios με το android.Το iphone δεν έχει καν amoled οθονη.τι να λεμε τωρα.Ειστε θύματα της μόδας.Ξυπνήστε!!!!!!!Kαι μην ξαναακούσω για ποιότητα ,για δειτε εδω :

https://www.youtube.com/watch?v=elKxgsrJFhw

Wolf

Παιδιά εγώ είμαι κάτοχος του gs2 αλλά έχω δουλέψει πάρα πολύ το iphone4 και 4s γιατί το έχουν η αδερφή μου και η κοπέλα μου οπότε και εγώ σαν πειραγμένος που είμαι με τέτοιου είδους συσκευές τα έχω λιώσει..! Το iphone είναι ουσιαστικά άχρηστο χωρίς jailbreak γιατί ζει και αναπνέει μέσω των εφαρμογών και εδώ γελάω γιατί ακόμα και το angrybirds που φυσικά στο android market είναι δωρεάν είναι επί πληρωμή. Εμένα προσωπικά μου φαίνεται μια πάρα πολύ χαζή συσκευή επειδή δεν μπορείς να στείλεις κάτι με μπλε δόντι… Δεν μπορείς να βάλεις ήχο κλείσεις εύκολα το αγαπημένο σου τραγούδι… Ο υπολογιστής το αναγνωρίζει σαν φωτογραφική μηχανή… Δεν έχει αναφορά αποστολής μηνυμάτων Και πολλά πολλά πολλά αλλά θέματα που γενικά φαίνονται πολύ χαζά σε έναν android user..! Πιστεύω ότι μελλοντικά θα χρειάζεται εφαρμογή που θα πρέπει να πληρώσεις και να κατεβάσεις για να κάνεις κλήσεις η να στείλεις μηνύματα… Χαχαχα…! Κατά τα αλλά είναι ένα πάρα πολύ απλό τηλέφωνο.. δεν σε μπερδεύει ούτε με κάρτες μνήμης, ούτε με μπαταρίες, ούτε με σύνθετα μενού για αυτό και έχει πετύχει τόσο… έχει στυλ, πολύ καλή κατασκευή πολύ καλό μάρκετινγκ και υποστήριξη από την apple καθώς και προς το παρόν καλή μεταπολιτική αξία.Το… Συνέχεια »

Elesar

Ορισμένοι μιλάνε με τόσο πάθος για το καθε λειτουργικό που έχεις την εντύπωση ότι είναι μέτοχοι είτε της apple είτε της google.

Χρίστος

προτιμω iphone και το υποστηριζω. αλλα δεν ειμαι απο εκεινα τα χαζα fanboys που αγοράζουν το ιphone και το υποστηρίζουν χωρις να ξερουν οτιδηποτε και λενε μαλ*κιες του τυπου: μισατε το iphone επειδη δεν μπορειτε να το αγορασετε. οι λογοι που το προτιμω ειναι: 1)ειναι πολυ πιο stable απο το android, μεχρι τωρα στα 2 χρονια χρησης δεν ειχα ποτε μου crush 2)ειναι παντα smooth, ποτε δεν αντιμετωπισα lag, όσες εφαρμογες και να τρεχουν στο multitasking, ενω τα android (και απο εμπειρια μου απο htc desire hd, xperia arc και samsung galaxy s2) πάντα υπάρχουν lags γενικά στο λειτουργικο συστημα 3) το itunes και το app store είναι τα πιο πλουσια καταστηματα μουσικης, τενιων, εφαρμογων κ.α. που υπαρχουν για κινητα 4) η υποστηριξη ειναι καταπληχτικη. πχ το iphone 3gs που είναι 3 χρονων+ ακόμη υποστηριζεται. το samsung galaxy s δεν θα αναβαθμιστει αλλο, οπως ανακοινωσε η samsung, ενω το iphone 4 που βγηκε τον ιδιο καιρο ακομη αναβαθμιζεται και εχει αλλες 20 αναβαθμισεις μπροστα του. 5) γνωριζω και παραδεχομαι οτι υπαρχουν κινητα με πολυ καλυτερα τεχνικα χαραχτηριστικα απο το iphone (πχ το galaxy s2 εχει διπυρηνο 1.2GHZ και 1gb ram ενω το iphone 4s 800MHz διπύρηνο και 512mb ram) αλλά… Συνέχεια »

Labros 89K

Εγω εχω iphone και το γουσταρω πολυ αλλα ειναι απολυτα λογικο ετσι οπως ειναι η αγορα να κερδιζει το Android.Ενα ποιο σωστο ερωτημα κατα τη γνωμη μου θα ηταν Apple vs Google η iphone vs Samsung.Δεν ειναι δυνατον να συγκρινεις ενα μοντελο κινητου με ενα λειτουργικο ειναι ατοπο.Γιατι π.χ. Android εχει το Galaxy S2 αλλα Android εχει και το Htc Wildfire και ειμαι σιγουρος οτι κανεις εδω μεσα δεν πιστευει πως το Wildfire ειναι καλυτερο απο το iphone.Πρεπει να ξεχωρισουμε καποια πραγματα πριν αρχισουμε το debate.Eνα αλλο θεμα ειναι το περιβαλλον του λειτουργικου στο παραδειγμα που εφερα πριν ας πουμε…To Wildfire εχει htcsense(οτι καλυτερο κατα τη γνωμη μου) αυτο το κανει καλυτερο απο τo Galaxy S2 και παλι ασαφες αποτελεσμα.Το μονο που ισχυει κατα τη γνωμη μου ειναι οτι για τον καθενα καλυτερο κινητο ειναι αυτο που καλυπτει τις αναγκες του και τιποτα παραπανω…

md03582

Οποτε labros 89k παιρνεις το rezound η το sensation xe και τα εχεις ολα!! 😉

greg

Το iPhone ειναι smartphone.to sg2 ειναι λαπτοπ στη τσεπη σου.

Panos7GR

Από την Παρασκευή που αναρτήθηκε το άρθρο αυτό διαβάζω τα σχόλια γιατί πραγματικά είναι ενδιαφέροντα και λίγο τραγελαφικά. Έλεγα να μην σχολιάσω, όμως τελικά θα το κάνω… Από όλη την “συζήτηση” ο Χρήστος μίλησε με επιχειρήματα γιατί θεωρεί το iOS καλύτερο και είναι απόλυτως σεβαστό, όμως, τα σχόλια του κ.Bilakoc μου προκάλεσαν ένα μειδίαμα και θα ήθελα να απευθυνθώ σε εκείνον. Μάλιστα μας κατηγόρησε και ότι δεν ξέρουμε από τεχνολογία! Αν ήξερες από τεχνολογία θα ήξερες πως στο iphone το μεγαλυτερο κοστος βρισκεται στην αναπτυξη και υποστηριξη του λειτουργικου που υπαρχει στις συσκευες και οχι στα υλικα κατασκευης των συσκευων. Για μια εταιρία σαν την Apple το κόστος υλικών είναι σχεδόν μηδαμινό, άλλωστε δεν τα φτιάχνει και η ίδια τα προμηθεύεται από LG, Hitachi, Samsung, Sony κτλ.. Τέλος πάντων έτσι για να μάθεις, το κόστος του 16αρι 4S χοντρικά-χοντρικά είναι γύρω στα 188$! Λοιπόν θες ακόμα να πληρώσεις 800€; Επίσης αυτό που πληρώνεις εδώ τόσα λεφτά 660€ και χαίρεστε πριν από αρκετούς μήνες σε ενα site στην Αγγλία το πουλούσαν 499£(=580€). Που σημειωτέον αυτά τα 660 είναι ολόκληρη η σύνταξη του πατέρα μου! Γι αυτό πριν πετάξεις εξυπνάδα ψάξε, αν δεν ξέρεις, και μην προσβαλεις τους υπόλοιπους. Κινητά σαν το… Συνέχεια »

tasoskafros

χριστος συμφωνω απολυτα μαζι σου, και διαφωνω που μας λετε οτι μας κοροιδευει η αππλε, ενω φιλοι μου εσας η καθε γκουγκλε και σαμσουνγκ νιαζεται για τον καταναλωτη και προσφερει νεες καινοτομες και ιδιαιτερα φιλικες ιδεες-συσκευες, η αππλε ειναι μια κακια αχρηστη εταιρια που καταφερε να ξεγελασει κατι φανμποης, ετσι τους λεμε εμεις , ενω εμεις ειμαστε σαφως πιο καλοι και εξυπνοι που παιρνουμε σαμσουνγκ, ΤΙ ΛΕΤΕ ΡΕ ΜΑΓΚΕΣ, ΣΟΒΑΡΑ, οκ το ακουσα και το αλλο με τις εφαρμογες οτι το ανδροιδ μαρκετ ειναι καλυτερο, βρε αντε πανε παιξε λιγο angry birds γιατι δεν ειστε για τιποτα αλλο με το ανδροιδ σας, επισης διαφωνω οτι με 200 ευρω βρισκεις καλυτερο κινητο απο το ιφονε, και γιατι τρωγεστε τοσο , αμαν σε ολα αυτα τα θεματα ολο βλεπω καυγαδες που δεν στηριζονται ουτε καν σε επιχειρηματα, αλλοι πεταγονται και λενε :οοο τωρα θα δειτε αππλε φανμποις, ανδροιδ …, ελεος, και επισης αν εισε σε wifi η 3g και ο αλλος εχει και αυτος iphone τοτε μπορεις να του στειλεις δωρεαν μηνυματα οσα θες και κληση facetime, εμενα με διευκολεινει αρκετα μπορω να πω.

Labros 89K

Sensation Xl αλλα ναι καπως ετσι παει….Προτιμω το 4αρι μου ωστοσο…

Haduuken!

Έλεος με την ορθογραφία , «γωγλε» γράφεται

Wolf

Το iphone αξίζει μόνο jailbreak και μόνο για τα παιχνίδια του.. Βέβαια το 16ρι το γέμισα για πλάκα σε λίγες μέρες οπότε θέλεις 32ρι και πάνω..! Πέρα από τα παιχνίδια δεν έχει να ζηλέψει κάτι το android το οποίο εξελίσσεται συνέχεια και σου προσφέρει ελευθερίες και καλούδια που κάνουν το iphone να δείχνει συσκευή για 13άχρονα, βασικά μπορείς να κάνεις παπάδες..! Παράλληλα υπάρχει μεγάλη ποικιλία από τίμια κοστολογημενες συσκευές για όλες τις τσέπες και τα γούστα..! Εμένα το iphone μου φαίνεται είδη retro(ειδικά τώρα με την άφιξη του ice cream sandwich..!) και το προτείνω σε αρχάριους χρήστες smartphone που δεν “την ψάχνουν” και πολύ με το κινητό τους.. Όσο και αν σάς φαίνεται περίεργο το android μπερδεύει πολύ κόσμο με το file browsing κτλπ..! Καλύτερη επιλογή για τα λεφτά του είναι το Ipod touch αν θελεις παιχνίδια κτλπ καλούδια του iphone άλλα εφόσον βάλεις σαν προτεραιότητα τα παιχνίδια με λίγα λεφτά παραπάνω/παρακάτω αγοράζεις sony psp vita(πάμε αλλού βέβαια τώρα)… Το οποίο είναι εργαλείο και πραγματική υπερπαιχνιδομηχανη, όχι αστεία…!! Τι να πω… Η apple έχει τόσο όμορφες άλλα bud value for money συσκευές…! Android vs iphone.. Εγώ ψηφίζω δαγκωτό android,γούστα είναι αυτά… Περί ορέξεως κολοκυθόπιτα…!

Bilakoc iphone4s

Παιδιά κάθησα με προσοχή και διάβασα αυτά που λέτε η χρήστες androit και συγνώμη κι ολας αλλα το μόνο σωστό σχόλιο ήταν το (δεν διαθέτω τόσα λεφτα) γιατι τα υπολείπα ήταν ακρος γελοία κλασικές δικαιολογίες πχ(έχει κλειδομενα bluetooth ότι δεν αξίζει τα λεφτά που έχει κτλ) προφανώς υπάρχουν τηλέφωνα με κάποια τεχνικά χαρακτηριστικά καλύτερα δεν σημάνει όμως ότι η apple κοροϊδεύει τον κόσμο ..έχει βάλει πάνω υλικά ακριβά σε σχέση με το πλαστικο που χρησιμοποιούν άλλες εταιρίες επίσης έχει ξεκαθαρίσει στο αγοραστικό κοινό πως το iPhone είναι στην κατηγορία luxury phone και επιδη μερικοί νομίζουν ότι επιδη ένα κινητο σαν αυτο κοστίζει 180 ευρω για να φτιαχτεί και το πουλάνε 660+ πρέπει να καταλάβουν τα παρακάτω..1.Δεν ξύπνησε ένα πρωί η apple και είπε θα κάνω το iPhone..χάλασε εκατομμύρια σε έρευνες για να κρατάς εσυ κάτι τέτοιο στα χέρια σου επισεις συνεχίζει να χαλάει εκατομμύρια για να φτιάχνει καλές εφαρμογές αν ειναι να πουλαει φθηνα για να μην βγαλει ουτε ενα ευρω ποιος ο λόγος να το κρατάει ανοιχτό το μαγαζί; 2Ποτέ δεν είπε πως έχει τζάμπα εφαρμογές για να μαζέψει κόσμο και μετα να βάλει τιμές όπος έκανε το androit 3.ποτέ δεν αφήνει συσκευές τις χωρίς αναβαθμισοις για να σε… Συνέχεια »

nikos

Παιδιά ένα πράγμα λέω:Once you go mac,you never go back.Από προσωπική εμπειρία βγήκε το συμπερασμα.(είχα iphone 4,δυστυχώς τώρα εχω sgs2)

Wolf

Βρε Bilakoc iphone 4s 1) μόνο από το όνομα σου φαίνεται ότι είσαι apple fan boy 2) σιγά μην το λένε και detroit… Android βρε όχι androit, φαντάσου πόσο έχεις ασχοληθεί…!! 3) Στα μισά του κείμενου σου σταμάτησα να διαβάζω γιατί βαρέθηκα..! 4) Δεν υπαρχει αναγκαστικά καλύτερο η χειρότερο γιατί αυτό είναι και λίγο υποκειμενικό αφού ο καθένας μας έχει διαφορετικές ανάγκες και γούστα…! Εγώ απλά επειδή τούς τελευταίους 4 μήνες χρησιμοποιώ και τα 2 προτιμώ android, κάποιοι άλλοι όπως ο φίλος nikos πιο πάνω προτιμούν iphone…!

nikos

wolf, σωστοτατος!!όλα υποκειμενικά ειναι.

Bilakos iphone4s

Σορρυ για την ορθογραφία μου φίλε απο ταχύτητα έκανα το λάθος συμφωνώ μαζί σου και διαβάσες αλλα δεν κατάλαβες πως δεν λέω ότι το iPhone είναι καλύτερο απο αλλα κινητα αλλα δικαιολογω το λόγω που έχει αυτά τα λεφτά και απαντώ σε όσους λένε γελοίες δικαιολογίες για να μας βγάλουν κορόιδα που το αγορασαμε ευχαριστώ

tasoskafros

μεχρι στιγμης κανενας δεν του απαντησε σωστα του bilakos, που ειναι η αλαζονια σας ρε, την χασατε, φιλε wolf δεν ειναι ο μονος που εγραψε το android androit, δες τα σχολια, επισης εχετε τιποτα αλλοα να πειτε για να αποκρουσετε τα επιχειρηματα γιατι το 90% των ανδροιδ φανς δεν ξερουν να λενε τιποτα παραπανω απο τα γνωστα, και επισης ΑΜΑΝ ΜΕ ΤΟΝ ΟΡΟ ΦΑΝΜΠΟΙ ΝΑ ΠΑΡΕΙ, ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΟΝ ΝΑ ΕΙΣΤΕ ΤΟΣΟ ΟΛΙΓΟΜΥΑΛΟΙ, μας κοροιδευει η αππλε και μας κοροιδευει η αππλε, λοιπον οσοι ανδροιδ φανς πιστευουν οτι το ιφονε αξιζει τα μισα και λιγοτερα απο αυτα που πωλειται παρακαλω να εκφρασει την γνωμη του συνοδευομενη απο επιχειρηματα παρακατω, και μετα θα τα αναλυσουμε ενα προς ενα και θα τα συγκρινουμε, 80 ειστε προστοπαρων, να δω τι θα πειτε.

nikos

tasoskafros είμαι έτοιμος να τους αντιμετωπίσουμε.!!viva apple!!(αστειεύομαι)πάντως και εγώ θα ήθελα κάποιος απ τους android fans να μιλησει με επιχειρήματα.Θελω να δω αν άδικα πιστεύω πως το ios ειναι ότι καλύτερο υπάρχει σε λειτουργικό σύστημα.Τι να το κάνω το sgs2 που εχω (δυστυχώς),που ειναι τούμπανο απ άποψη hardware αν έχει ένα λειτουργικό σύστημα με άπειρες τρύπες;

mixtri

Στη δημοσκόπηση έπρεπε να μπει “Κανένα από τα δύο”, το οποίο και ψηφίζω.

Tony Cool

Αχ,πως συμπασχω με τα κακομοιρα apple fanboys που ενα ασχημο παιχνιδι της μοιρας εφερε στα χερια τους ενα android superphone (που κανει περιπου οσο το 4s) και τους στερησε για καποιο μυστηριο λογο το αγαπημενο τους μηλαρακι.Δεν πειραζει ομως,καθε εμποδιο για καλο.Μεσα απο αυτη τη δραματικη εμπειρια θα γινουν πιο δυνατοι καθως βλεπουν απο πρωτο χερι ολα τα τρανταχτα μειονεκτηματα του ελλειπους ”androit”!!!Ζητω η Apple!Μπεεεεεεεεε!!!!

Haduuken!

Ζητώ η Αμίγκα φίλε , ναι.

Bilakos iphone4s

Tasokafros ούτε ένας φίλε δεν απάντησε με επιχειρήματα.Κανουν σαν αυτόν που παίζει σε γνωστή διαφήμιση αυτοκινήτου που συμφωνεί πως είναι τέλειο για να το αγορασει αλλα το σφίγγει η ζώνη και οι υαλοκαθαρηστηρες πετάνε πολύ νερό…!χα Χα Χα

mixtri

@Haduuken, η Amiga υπάρχει εκτός από iOS και Android; Ένα σωρό άλλα ωραία Mobile OS υπάρχουν… Οι Αμερικλανιές…

Wolf

Παιδιά εγώ είμαι fan τής apple αλλά όχι fan boy… Δεν έχω μετοχές ούτε συμφέροντα σε καμία από αυτές τις εταιρίες… Απλά αγοράζω ότι γουστάρω και με εξυπηρετεί περισσότερο..! Πέρα από αυτό υπάρχουν αρκετά πράγματα που δεν μου αρέσουν στο iphone4/4s. Δεν μου αρέσει το ότι μπορώ π.χ. να βάλω 30 να παίζει κομμάτι μπ3 σαν ήχος κλίσης και για 10 δευτέρα παραπάνω πρέπει να πληρώσω…! Δεν μου αρέσει η οθόνη γιατί την θεωρώ πολύ μικρή, το gs2 δίπλα του φαίνεται μικρός υπολογιστής και πιάνει σχεδόν τον ίδιο χώρο στην τσέπη λόγο πάχους..! Μπλε δόντι, αναφορά παράδοσης μηνύματος, χωρίς itunes είναι φωτογραφική μηχανή κάρτα μνήμης, κτλπ…! Ακούγομαι γραφικός και όσους χρήστες iphone ρωτάω συχνά για αυτά μου απαντάνε… «σιγά δεν βλέπω ταινίες» η «σιγά την φωτογραφία θα σου την στείλω με email όταν πάω σπίτι» η «σιγά πάντα φτάνουν τα μηνύματα»…! Γενικά το iphone επειδή ζει και υπάρχει μέσω των εφαρμογών σε βάζει στην λογική του πλήρωνε συνεχώς γιατί δεν μας φτάνουν τα 600+ που έδωσες,πραγματικά πολύ έξυπνο…! Χωρίς Jailbreak εμένα μου φαίνεται σχεδόν άχρηστο εκτός εάν οι «συμβουλές τής γιαγιάς», το «zara» και το «sonic» σε καλύπτουν..! Παρόλα αυτά εκτιμώ πάρα πολύ την apple γιατί ξέρω ότι είναι πολύ… Συνέχεια »

nikos

cVlachakis εσυ τι ψηφισες για androidακια σε κόβω δυστυχώς.:-P

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Apple iPhone

Το αναδιπλούμενο iPhone μπορεί να φτάσει το 2027 ή και ποτέ

Το προτεινόμενο χρονοδιάγραμμα κυκλοφορίας της Apple για το πρώτο αναδιπλούμενο iPhone έχει καθυστερήσει μέχρι το 2027.

Software Apple Apple Maps Apple Watch

iOS 18: Ίσως το iPhone αποκτήσει τους τοπογραφικούς χάρτες του Apple Watch

Η Apple φαίνεται να ετοιμάζεται να προσθέσει τοπογραφικούς χάρτες στις εφαρμογές Apple Maps στο iOS 18, macOS 15 και visionOS 2.

Smartphones Apple featured iPhone

iPhone SE 4: Η ΒΟΕ μάλλον θα κατασκευάζει το OLED πάνελ των 6,1 ιντσών

Η κινεζική BOE, ένας από τους συνεργάτες της Apple, θα είναι ο προμηθευτής πάνελ OLED για το iPhone SE τέταρτης γενιάς.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.