BBK Vivo Xplay, Τετραπύρηνο τούμπανο από την Κίνα

Ο Κινέζος κατασκευαστής smartphones BBK παρουσίασε το Vivo Xplay με οθόνη 5.7 ίντσες Full HD, τετραπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 600, κάμερα 13 Megapixel και ειδική περιποίηση στο επίπεδο του ήχου με δυνατό ψηφιακό ενισχυτή και στερεοφωνικά ηχεία. Δείτε το βίντεο και παρατηρήστε τις λειτουργίες “Smart” a la Galaxy S 4!

Η τιμή του BBK Vivo Xplay αναμένεται στα 2998 yuan (περίπου 372 ευρώ) και αρχικά τουλάχιστον, θα κυκλοφορήσει μόνο στην Κίνα.

BBK Vivo Xplay
Λειτουργικό σύστημα: Android 4.2.1 Jelly Bean
Επεξεργαστής: Qualcomm Snapdragon 600 1.7GHz τετραπύρηνος
GPU: Adreno 320
Μνήμη RAM: 2GB
3G/ HSPA
Οθόνη: 5.7 ίντσες, LCD LTPS, 1920×1080 pixels
Κάμερα: 13 Megapixel, LED flash
Δεύτερη κάμερα: 5 Megapixel
Ενσωματωμένη μνήμη: 16GB/ 32GB
Κάρτα μνήμης: micro SD (έως και 32GB)
Wi-Fi n, GPS, Bluetooth 4.0, micro USB, NFC
Μπαταρία: 3400 mAh
Διαστάσεις: πάχος 7.99 χλστ.
Βάρος: γρ.

BBK Vivo Xplay, BBK Vivo Xplay, Τετραπύρηνο τούμπανο από την Κίνα

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

14 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Δημήτρης Κ.

Αυτό είναι ταμπλετόφωνο.Ποιά G. Note κ π@π@ριές?Κ στην μισή τιμή κιόλας…

Akn

Δεύτερη κάμερα 5MP :O :0

Θανάσης

Τετρατούμπανο!

Darth

τι πρόσεξα………. οθόνη γράφει δεν είναι amoled αλλά σε κάποια φάση αν δείτε το μαύρο είναι για τα καλά μαύρο……. εκτός αν είναι τόσο καλή οθόνη που όταν χαμηλώνεις των φωτισμό το μαύρο αποδίδει τόσο καλά (χωρίς να εχεις τα καραγιοζοχρωματα της amoled) hmmm

Aris

Ελα μωρε τι ξερουν αυτοι αμα δεν ειναι apple η samsunge κ δεν εχει 750+ ευρα δεν λεει

L_Faos

Υπάρχουν πολλές κινέζικες μάρκες οι οποίες έχουν κινητά τηλέφωνα με τεχνικά χαρακτηριστικά που σε μία άλλη θα κόστιζε ο κούκος… αηδόνι. Πάρτε ως παράδειγμα εταιρείες : JiaΥu, Lenovo, NewMan, ZTE και άλλες. Και μην ανησυχείτε για γιατί είναι αξιόπιστα..

Nikos

Rip off του iPhone 5 είναι. White and Silver – Black and Slate σχεδιασμους…

Πάνος

Αν έρθει ελλαδα το παίρνω !! Πολυ τέλειο και Κώστα αν μπορείς σε παρακαλω κανε και hands on ή βρες τιμή σε άλλες χώρες αν δεν έρθει ελλαδα σε παρακαλώ

Nikos

ε, καλά. Είναι καλή η συσκευή και η τιμή είναι μια χαρά. Στην ευρωπη όμως δεν πρόκειται να έρθει. Αυτές οι εταιρίες παραβιάζουν όλες τις πατέντες που υπάρχουν, οπότε κυκλοφορούν μόνο στην Κίνα που δεν έχει κανένα πρόβλημα με πατέντες. Αν κυκλοφορησουν έξω θα φάνε άκυρο αμέσως, Απαγόρευση πωλήσεων κτλ. Γι’αυτο έχουν και τέτοιες τιμές. Αν οποιαδήποτε άλλη εταιρία δεν είχε θέμα με πατέντες, Αντιπροσωπείες και 1002 άλλα πράγματα, άνετα θα μπορούσε να βάλει και χαμηλότερη τιμή.

stelios

Το τηλέφωνο ειναι το κατι αλλο η οθονη ειναι ολα τα λεφτα ειδα μερικα βιντεο στο youku τεοια οθονη δεν υπαρχει ειναικαινουργια τεχνολογια εχει εφαρμογη που μπορείς με μια κινηαση να βγάλει μία μικρή οθονη και να το χειρίζεσαι με το ενα χερι και airtouch, airscrollεφαρμογη που βαζει μια φωτογραφια σταθερη και την κανει κινουμενη το μονο αρνητικο ειναι οτι δεν ειναι συμβατο με το δικο μας 3g ειναι WCDMA αλλιως απο merimobiles θα το επαιρνα σιγουρα

Antony

Φοβερό ταμπλετόφωνο, με χαρακτηριστικά που προσιδιάζουν στις ακριβές συσκευές πιό επώνυμων κατασκευαστών και συνάδει με τα δυνατό hardware της τωρινήες γενιάς κινητών. Απο αυτές τις επώνυμες κινέζικες εταιρίες, δεν παραβιάζονται παρά μόνο 2-3 πατέντες που υπάρχουν, όμως οι λιγότερο δημοφιλείς εταιρίες παραβιάζουν τις πατέντες όπως είναι λογικό. Αυτό βέβαια, μόνο καλό είναι για εμάς τους δυτικούς καταναλωτές, καθώς μπορούμε να απολαύσουμε εξ’ ίσου δυνατά κινητά, ίσως και ποιοτικότερα σε πολλές περιπτώσεις εν σχεση με άλλους κατασκευαστές. Με την οθόνη της SHARP, που πρόκειται να εξοπλιστεί θα είναι υπέροχο οπτικά και γενικά το σύνολο θα πετάει, Εν αναμονή λοιπόν, για παραγγελία από κάποιο κινέζικο κατάστημα!

icecube

ειναι πανεξυπνοι αυτοι οι κινεζοι….!!!!! αφου “μαλιοτραβιουντε” samsung και htc με τα s4 και one, αυτοι τα “παντρεψαν”,(οι κινεζοι), και τωρα γελανε μαζι τους……

ploumouris

Λίγο ψυχραιμία δεν βλάπτει. Μην λέμε ότι θέλουμε από τον ενθουσιασμό μας. Υλοποίηση σαν του Note δεν υπάρχει στο Android.Τα μισά specs να είναι πραγματικά για το Note 3 και αφήνει πάλι πίσω τον ανταγωνισμό.

Note lover

ΤΟ GALAXY NOTE 3 ολους θα τους παει ……μιωντας για αλλη μια φορα ολοι θα του υποκλινονται το δεχεστε η οχι ετσι ειναι.. SAMSUNG RULES EVERYTHING…….

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Teardown βίντεο αποκαλύπτει το εσωτερικό του πιο λεπτού αναδιπλούμενου στην αγορά

Το ολοκαίνουργιο vivo X Fold 3 Pro είναι το πιο κομψό νέο αναδιπλούμενο που κυκλοφορεί στην Κίνα και πιθανώς να το δούμε και σε άλλες αγορές.

Software Android WhatsApp

WhatsApp: Θα μπορείτε να στέλνετε αυτόματα πολυμέσα HD

Το WhatsApp παρουσίασε μια λειτουργία τον Αύγουστο που σας επιτρέπει να στέλνετε φωτογραφίες σε υψηλότερη ποιότητα.

Software Android iOS

Epic Games Store: Έρχεται σε iOS και Android αργότερα φέτος

Η Epic Games επιβεβαίωσε ότι το Games Store της θα κυκλοφορήσει τόσο σε iOS όσο και σε Android αργότερα φέτος.

Smartphones vivo vivo Android smartphones

vivo X Fold 3 Pro: Διέρρευσαν τιμή και επιλογές αποθήκευσης πριν την κυκλοφορία

Η σειρά vivo X Fold 3 πρόκειται να κάνει το ντεμπούτο της στις 26 Μαρτίου μαζί με άλλες συσκευές της εταιρείας.