LG G Pro 2, Το περιμένουμε πριν το LG G3

To 2013, η LG ανακοίνωσε την διάθεση τριών high-end smartphones, το LG Optimus G Pro, το LG G2 και το LG G Flex. Σύμφωνα με πληροφορίες, η Κορεάτικη εταιρεία δεν αναμένεται να αλλάξει στρατηγική το 2014. Ήδη έχουμε αναφερθεί στο LG G3 που αναμένεται να ανακοινώσει λογικά, στις αρχές του δεύτερου εξάμηνου του 2014.

Πριν ωστόσο από το G3, σύμφωνα με πληροφορίες, η LG αναμένεται να ανακοινώσει τον διάδοχο του LG Optimus G Pro. Το νέο LG G Pro 2, σύμφωνα με αναλυτές αναμένεται να κάνει την εμφάνιση του κοντά στον Μάρτιο, ωστόσο δεν υπάρχουν πληροφορίες για τα χαρακτηριστικά του.

Αυτό σημαίνει ότι δεν γνωρίζουμε αν θα διαθέτει οθόνη ανάλυσης WQHD (1440 x 2560 pixels) όπως το LG G3, ωστόσο λέγεται πως η LG αναμένεται να “κρατήσει” τη διαγώνιο των 5.5 ιντσών. Ίσως να αποτελέσει επίσης το πρώτο smartphone της εταιρείας με το LG Odin SoC, ωστόσο πιθανότατα η εταιρεία να θέλει να το παρουσιάσει παράλληλα με το LG G3 για να κάνει μεγαλύτερη εντύπωση.

Το timing για την παρουσίαση του είναι πολύ καλό, δεδομένου ότι το διάστημα αυτό θα έχει κάποιον πολύ ισχυρό αντίπαλο για το Samsung Galaxy S5 στην αγορά. Προς το τέλος της νέας χρονιάς, αναμένεται επίσης να ανακοινώσει και τον διάδοχο του LG G Flex, το LG G Flex 2.

LG G Pro 2, LG G Pro 2, Το περιμένουμε πριν το LG G3

Σημείωση: Στην εικόνα βλέπουμε το LG Optimus G Pro

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Ευάγγελος Παπαχρήστου

Μέχρι να παρουσιαστεί και να έρθει, περιμένω ανυπόμονα το Lg G Pro Lite.
Μιλάμε για Super κινητό!!!!!

στελιος

Φιλε ευαγγελε μπες skroutz. Το lg g pro lite εχει βγει πριν 1 μηνα!!!!

Ευάγγελος Παπαχρήστου

Το χω δει φίλε Στέλιο! Μιλάμε πάντα ανεπίσημα και με 1 ή 2 μαγαζιά δίχως να ξέρουμε ποια είναι η μέση τιμή προς τα κάτω.

Trendkill

H LG έκανε λάθος που δεν στήριξε το G2 πάνω στο G Pro το οποίο ήταν και είναι πολύ “δυνατό” κινητό! Έβγαλε το G2, μίκρυνε την οθόνη και δεν τοποθέτησε υποδοχή εξωτερικής κάρτας μνήμης. Στην ουσία διασπάστηκε και φυσικά γι’ αυτό το τελευταίο απογοήτευσε σε πωλήσεις! Κρίμα! Η LG έχει φοβερά κινητά αλλά δεν ξέρει πώς να τα προωθήσει σωστά. Και να τα υποστηρίξει ίσως… Ανοίγει μέτωπα χωρίς λόγο. Εύκαμπτη οθόνη και μπαρμπούτσαλα! Τι να το κάνω εγώ ο μέσος χρήστης? Τι θέλω? Ανάλυση, αυτονομία, δύναμη, ποιότητα, ευχρηστία, υποστήριξη! Αυτά θέλω! Βρίσκεται κάπου άδικο? Από το G Pro είμαι πολύ ευχαριστημένος. Αναβάθμιση θα έπρεπε επίσημα να κάνει η LG. Υποστήριξη προϊόντος προδιαθέτει αγορά προϊόντος ίδιας εταιρείας!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Home Cinema LG

Πως να καθαρίσετε σωστά την οθόνη της τηλεόρασής σας

Ο συχνός καθαρισμός της τηλεόρασης συμβάλλει στη διασφάλιση της βέλτιστης ποιότητας εικόνας και στην αύξηση της διάρκειας ζωής της.

Gear CES LG

H LG παρουσίασε την πρώτη ασύρματη διάφανη τηλεόραση OLED στον κόσμο [CES 2024]

H LG παρουσίασε στη CES 2024 στο Λας Βέγκας την OLED T, την πρώτη ασύρματη διαφανή τηλεόραση OLED, με ανάλυση 4K.

Home Cinema LG

webOS Re:New

Το πρόγραμμα webOS Re:New είναι συμβατό σε παλαιότερα μοντέλα έξυπνων τηλεοράσεων της LG και δίνει σε περισσότερους χρήστες πρόσβαση στην αναβαθμισμένη εμπειρία οικιακής ψυχαγωγίας που προσφέρει η πλατφόρμα.

Cars LG

Η LG αναπτύσσει τεχνολογία αυτόνομης οδήγησης

Οι καινοτόμες δυνατότητες Infotainment εντός του οχήματος της LG συνδυάζονται με τις τεχνολογίες αιχμής ADAS και AD της Magna στην τελευταία συνεργασία των εταιρειών.