BlackBerry 10 Aristo, Αν ισχύουν οι πληροφορίες μιλάμε για εργαλείο

Η πιο ενδιαφέρουσα φημολογούμενη συσκευή με το λειτουργικό σύστημα BlackBerry OS 10 που έχουμε ακούσει μέχρι σήμερα σίγουρα είναι η Aristo (ελληνική λέξη). Εφόσον ισχύει μιλάμε για ένα smartphone με τετραπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm APQ8064 Krait 1.5GHz, μνήμη RAM 2GB, οθόνη αφής 4.65 ιντσών OLED με ανάλυση HD, κάμερα 8 Megapixel με FullHD video και μπαταρία 2800 mAh.

Από το powerpoint που διέρρευσε μαθαίνουμε επίσης ότι το εργαλείο θα έχει: NFC, Bluetooth 4.0, micro HDMI, Wi-Fi Direct, DLNA, microUSB, πάχος 8.85 χλστ. και μπροστινή κάμερα 2 Megapixel με video HD.

, BlackBerry 10 Aristo, Αν ισχύουν οι πληροφορίες μιλάμε για εργαλείο

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

11 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Solon

Η RIM δεν έχει παραδώσει τα όπλα και ούτε θα το κάνει. Μπράβο της. Χθες αποδείχτηκε ότι οι πωλήσεις της ήταν πάνω από το αναμενόμενο και η μετοχή της εκτοξεύθηκε 20% πάνω. Αν βγάλει τέτοια συσκευή στην αγορά σαφώς και θα πάει ακόμα καλύτερα.

Panos7GR

Πω! Για δες συσκευή που (φημολογείται ότι) θα βγάλει η RIM! Δεν μας τα είπατε αυτά κύριοι της RIM…

greeceandroid

Μία τέτοια κίνηση περιμένουμε (και θέλουμε) όλοι από την RIM..

nikmour

μπαταρία 2800 mAh!!!!!!!!!!!!

giorgio

Νομίζω ότι (τρέχουν σάλια) θα είναι (τρέχουν σάλια) μια πολύ καλή συσκευή (σάλια ως το πάτωμα).

Σλουρπ!

Teo

Αυτα ειναι..Τιμολογησε το τωρα και στα 500€ και ετοιμασε 5 εκατομμυρια συσκευες για την πρωτη βδομαδα.
(Εκει να δεις μετα πως θα κανει το κωλ@ρακι τους(Android-apple-ms) μετα !!!)

Kostas

Τιμές να δω να πέφτουν προς τα κάτω γιατι , τα ΒΒ δεν ειναι και απο τα πιο προσιτά κινητά…..

Αλλιως αν όπως τα νεα Νοκια κοστίζουν 600-700-800 , οσο καλο και να ειναι , θαμμένο θα πάει

NtheGrPap

τέρας! Αλλά και η τιμή τεράστια θα ειναι!
μη περιμένουμε τιμή αντροϊντ κινητων…

Demis

850 900 euro και άγιος ο θεός…….

makis88

Θα είναι κάτι διαφορετικό απο τα android κινητά και πάντα η αρχικές τιμές είναι υψηλότερες απο αυτές μοντέλων που έχουν περπατήσει μερικούς μήνες στην αγορά. Φρέσκο λειτουργικό γρήγορο με εντυπωσιακά geastures και τούμπανο hardware.. Και η ποιότητα των blackberry είναι υψηλή! Ακριβότερο απο το iphone5 που πουλάει δεν παίζει να είναι οπότε γιατί να μην τα πάει καλά?!

Tony Cool

Και εγω πριν απο 3 σχεδον χρονια ειχα κινητο με 3.7 ιντσες amoled οθονη 480×800,5 mp camera με dual flash,8 gigabyte on board μνημη και micro sd,256 ram,800αρα cpu,gps και ολα τα καλα του κοσμου.Μιλαω για το omnia 2.Ελαχιστα κινητα το κοντραραν σε hardware.Κατω απο το καπο φορουσε ομως wm,οποτε το εργαλειο δεν τσουλαγε!Ακομα και τοτε που ο ανταγωνισμος ηταν συγκριτικα ελαχιστος (μονο το ios ουσιαστικα,android στα πρωτα βηματα και symbian στα τελευταια…) το μηχανημα επασχε.Αυτο που θελω να πω με αυτο το παραδειγμα ειναι πως τα πραγματα τωρα ειναι πολυ πιο δυσκολα για το (ομολογουμενως τουμπανο) ΒΒ,καθως ο ανταγωνισμος εχει φτασει σε τρελα επιπεδα.Θα πρεπει το λογισμικο του να ειναι κατι παραπανω απο αψογο για να εχει ελπιδα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Smartphones

Η Samsung εργάζεται σε ένα οικονομικό τηλέφωνο – Οι πρώτες εικόνες

Η Samsung φέρεται να εργάζεται επάνω σε ένα οικονομικό τηλέφωνο, που θα χαρακτηρίζεται από τα χρώματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, όπως αναφέρουν οι φήμες.

Gear LG Smartphones

LG: Tεχνολογία οπτικού zoom 4x-9x για κάμερες smartphone

H LG πλέον έχει στραφεί στη δημιουργία εξαρτημάτων για smartphone, με την LG Innotek να ανακοινώνει στην CES 2023 μια νέα μονάδα οπτικού ζουμ για smartphones που μπορεί να μετακινείται μεταξύ δύο σημείων.

Internet Smartphones Social Media WhatsApp

Έρχεται το τέλος του WhatsApp σε συγκεκριμένα smartphones από 31 Δεκεμβρίου

To WhatsApp πρόκειται να σταματήσει να λειτουργεί σε συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Smartphones Samsung Smartphones

Samsung: Μείωσε κατά 70% τους στόχους για πωλήσεις των Galaxy A23 5G

H Samsung μείωσε κατακόρυφα τους στόχους της για τις πωλήσεις των Galaxy A23 5G, σε ποσοστό που “αγγίζει” ακόμη και το 70%.