BlackBerry 10, Φωτογραφίες hands-on από το CrackBerry

Μια καλή εικόνα του νέου λειτουργικού συστήματος της RIM μας παρουσιάζει το CrackBerry, ιδού λοιπόν το BlackBerry 10, σε όλο του το μεγαλείο, με μπόλικα ενδιαφέροντα στοιχεία και τον συντάκτη του CrackBerry να δηλώνει ενθουσιασμένος, πράγμα λογικό θα μου πείτε, αφού πρόκειται για την πρώτη μαζική αλλαγή του λειτουργικού.

Το λειτουργικό αναμένεται να είναι διαθέσιμο στο τέταρτο τρίμηνο του 2012, ενώ πολύ ενδιαφέρουσα είναι και η λειτουργία του Music player στη νέα εκδοχή του BlackBerry, με όλο το artwork του άλμπουμ να καλύπτει την οθόνη. Δείτε τις φωτογραφίες του CrackBerry και ετοιμαστείτε για μεγάλες μάχες με Android, iOS, Windows Phone και BlackBerry προσεχώς. Θα έχουμε πολλά να λέμε και τα πληκτρολόγια θα πιάσουνε φωτιά!

Πώς σας φαίνεται, λοιπόν, το νέο λειτουργικό;

, BlackBerry 10, Φωτογραφίες hands-on από το CrackBerry

, BlackBerry 10, Φωτογραφίες hands-on από το CrackBerry

, BlackBerry 10, Φωτογραφίες hands-on από το CrackBerry

, BlackBerry 10, Φωτογραφίες hands-on από το CrackBerry

, BlackBerry 10, Φωτογραφίες hands-on από το CrackBerry

, BlackBerry 10, Φωτογραφίες hands-on από το CrackBerry

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

12 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Apostolos Vlahopoulos

o music player θυμίζει τον MP του ICS και στα χρώματα…

Nik0s

Δεν ειναι leak ρε παιδια..χαχαχα..ειχε δωσει η ριμ σε οσους ειχαν παει στο jam την devalpha συσκευη..μεχρι και unboxing υπαρχουν και βιντεο στο youtube.

greeceandroid

Πρόσφατα σε BlackBerry developer meeting είχα την χαρά να δω και να χρησιμοποιήσω το dev alpha.

Το νέο λειτουργικό είναι φανταστικό, θυμίζει (προφανώς) το OS του playbook, αλλά με cascades.

Είναι φανερό ότι η RIM έχει βαλθεί να επανέλθει δυναμικά στον χώρο

Nick Kibaridis

Αυτο το UI θα μεταφερθεί και στο Playbook?

Konstantinos

@Nick Kibaridis
καποιοι λενε ναι καποιοι παλι οχι, προσωπικη μου αποψη ειναι οτι θα υποστηρηχτει κανονικα και το playbook απο το νεο λειτουργικο, παντως οπως και να εχει αυτη η απλη του εκδοση φαινεται αρκετα υποσχομενη, θα δουμε πολλα διαφορετικα βεβαια στην τελικη εκδοση.

greeceandroid

Ναι, το playbook θα αναβαθμιστεί κανονικά, λίγο μετά το launch της πρώτης BB10 συσκευής.
Επίσης κάποιος μπορεί να κάνει register εδώ:
https://developer.blackberry.com/devzone/register
για να λαμβάνει και τις beta αναβαθμίσεις του OS

Konstantinos

μακαρι να αναβαθμιστει…! βεβαια αυτη η beta εκδοση δεν εχει καποια σχεση με το BB10, ειναι απλα μια αναβαθμιση το ηδη υπαρχοντος λειτουργικου.

Haduuken!

Μ’έχει ψήσει πάντως.

Μανώλης

μόλις βγει κι εφόσον λέμε για λογικές τιμές στις μελλοντικές συσκευές της, τότε θα επανέλθω στα Blackberry από το μηλαράκι!!!!

Panos7GR

Χαίρομαι πολύ που “έχει αλλάξει μυαλά” η RIM και έβγαλε ένα full touch smartphone και έχει κάνει τόσο καλή και όμορφη δουλειά στο λειτουργικό. Πάντα έκρυβα μια συμπάθεια στα BlackBerry και μου αρέσει που θα κάνουν ένα δυναμικό come back!! Μην ξεχνάμε πως η σειρά BlackBerry ήταν η πρώτη που είχε smartphones και αξίζει σεβασμό και ποιότητα. Κάτι που το έχει βέβαια…

giorgio

Φαίνεται πολύ καλό. Μπράβο στην BB.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Blackberry BlackBerry 10 BlackBerry Smartphones

Blackberry smartphones: Βγαίνουν εκτός Λευκού Οίκου

Η Γερουσία των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι τα επιτελικά στελέχη δεν θα μπορούν πλέον να προμηθεύονται BlackBerry 10 συσκευές, η οποίες χρησιμοποιούνται για υπηρεσιακούς λόγους. Οι εναλλακτικές συσκευές που αντικαθιστούν τα BlackBerry είναι Samsung Galaxy S6 ή iPhone SE.

Smartphones Blackberry BlackBerry 10 BlackBerry Smartphones

BlackBerry Z3,το φθηνότερο και μεγαλύτερο Blackberry 10 smartphone στα $265 [Ινδία]

Το BlackBerry Z3 λανσάρεται για την αγορά της Ινδίας έναντι $265 και είναι η μεγαλύτερη και οικονομικότερη BlackBerry 10 συσκευή της εταιρείας. Έκανε την επίσημη ενφάνισή του τέλη Απριλίου με 5-ιντση οθόνη ανάλυσης 960×540, Qualcomm Snapdragon MSM8230 με dual-core 1.2GHz CPU και Adreno 305 GPU, 1.5GB RAM, 8GB ενσωματωμένη μνήμη (δέχεται microSD).

Smartphones Blackberry BlackBerry 10 Foxconn

BlackBerry, Ακύρωσε δύο smartphones, όπως και το συνέδριο BlackBerry LIVE

Η BlackBerry ακύρωσε την κυκλοφορία δύο smartphones με BlackBerry 10 των οποίων η ανάπτυξη είχε ξεκινήσει από τότε που το Thorsten Heins ήταν ο CEO της εταιρείας. Οι κωδικές ονομασίες των συσκευών ήταν BlackBerry Cafe και BlackBerry Kospi. Και τα δύο ήταν low-end handsets και προορίζονταν για πώληση σε αναπτυσσόμενες αγορές.

Smartphones Android Blackberry BlackBerry 10

BlackBerry, Φωτογραφίες δείχνουν το Google Play να τρέχει στο BlackBerry 10.2.1

Αυτή την περίοδο το BlackBerry OS 10.2.1 δοκιμάζεται εσωτερικά στην BlackBerry, και αυτό που δεν αποτελεί έκπληξη για κάποιους, είναι ότι κάποιες φωτογραφίες που διέρρευσαν δείχνουν το Google Play store να τρέχει στην πλατφόρμα BlackBerry 10.