BlackBerry 10 London, Διαρρέουν οι πρώτες φωτογραφίες του touchscreen smartphone

Μέσα στον κυκεώνα ανανεώσεων και νέων αφίξεων συσκευών και λειτουργικών συστημάτων έρχεται να προστεθεί και το BlackBerry 10 London, το οποίο θα είναι το πρώτο touchscreen smartphone της καναδικής εταιρείας με το νέο λειτουργικό σύστημα της RIM. Οι πρώτες φωτογραφίες δείχνουν μία συσκευή με αφαιρούμενη μπαταρία και apps.

Στο σχεδιασμό της συσκευής έχει βάλει και το χεράκι του το τμήμα Porsche Design, ενώ οι πρώτες πληροφορίες μιλούν για ένα smartphone με αφαιρούμενη μπαταρία 1800mAh. Στη θέση του επεξεργαστή θα υπάρχει πιθανότατα ο διπύρηνος TI OMAP CPU στο 1.5GHz, με 1GB RAM, εσωτερική μνήμη 16GB, και κάμερα 8 Megapixel.

Αυτή θα είναι η πρώτη συσκευή της οικογένειας BlackBerry 10 L-Series και μετά θα ακολουθήσει η N-Series. Δείτε το πρώτο video που έχει διαρρεύσει από τη συσκευή και την πρώτη φωτογραφία για να έχετε μια ιδέα του τι αναμένουμε από το BlackBerry στρατόπεδο.

, BlackBerry 10 London, Διαρρέουν οι πρώτες φωτογραφίες του touchscreen smartphone

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
greeceandroid

Εγω πάντως το launch του BB10 το περιμένω πώς και πώς..

Αξίζει να αναφέρω (και) κάτι ακόμα, ότι η RIM σέβεται και εκτιμάει περισσότερο από οποιαδήποτε εταιρεία τους προγραμματιστές που φτιάχνουν εφαρμογές για το market της.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.