BlackBerry 10 Live webcast, Παρακολουθήστε ζωντανά την αυριανή εκδήλωση

Μέσω webcast θα αναμεταδώσει αύριο, 30 Ιανουαρίου, την εκδήλωση για την παρουσίαση του BlackBerry 10 η RIM. Η εκδήλωση θα λάβει χώρα ταυτόχρονα σε Νέα Υόρκη, Τορόντο, Λονδίνο, Παρίσι, Ντουμπάι, Γιοχάνεσμπουργκ, Τζακάρτα και Δελχί. Η αυριανή ημέρα θα σηματοδοτήσει την επίσημη παρουσίαση της νέας πλατφόρμας BlackBerry 10, καθώς και την αποκάλυψη των δύο πρώτων BlackBerry 10 smartphones.

BlackBerry 10 Live webcast, BlackBerry 10 Live webcast, Παρακολουθήστε ζωντανά την αυριανή εκδήλωση

BlackBerry 10 Live webcast, BlackBerry 10 Live webcast, Παρακολουθήστε ζωντανά την αυριανή εκδήλωση

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
hlias

εχω μια εντυπωση πως η εταιρια αυτη δεν θα παει καλα . Εχει χασει μεγαλο κομματι της αγορας δυσκολα θα το παρει πισω.

Αποστόλης Ρόδος

Η ποιότητα της εταιρείας όμως είναι δεδομένη… 😉

Νίκος

Εγώ πρόσφατα που πήρα το PlayBook έχω να πω ότι σε οθόνη,ήχου,σκληρο,ποιότητα κατασκευής και λειτουργικό είναι άψογο!Μπορεί να μην έχει εφαρμογές αλλά έχω και κινητό αντροιντ και έτσι για αυτά που το ήθελα είναι άψογο!Και με την τιμη στα 191 ευρώ για τα 64GB θεωρώ ότι ήταν δωράκι!!

θησεας

το βατόμουρο γενικά είναι καλές συσκευές ωραίο φινίρισμα αλλά με δυνατότητες περιορισμένες και εφαρμογές βέβαια ..για την Ελλάδα το παντρεύεσαι γτ δεν έχει μεταπώληση καθόλου….. είχα το μπολ τ 9900 το πήρα 600 και το πούλησα ούτε σε 10 μήνες για 210ε έλεος δλδ.στο εξωτερικό πάει καλά αλλά για Ελλάδα δεν ξαναπαίρνω.

Basilhs

Καλησπερα σας.Θα παρει το playbook την καινουργια εκδοση του λειτουργικου?Α ξερετε μηπως εαν συνδεετε με καποιον τροπο φλασακι στο playbook?(εκτος απο ροοτ)

Panos7GR

@Νικος: Καλορίζικο! Κι αν επιτρέπεται απο ποιά χώρα το πήρες; Επίσης για ψάξε λίγο παλαιότερα είχε έναν emulator του Android. Μπορούσες να τρέξεις εφαρμογές Android κανονικά μέσω αυτού! 😉

Αντε να δούμε και τις προτάσεις της RIM! Πολύ στο περίμενε μας είχε…

manolis

Το blackberry playbook το θα αναβαθμιστεί σε bb 10.Το πήρα και εγώ 185 ευρώ με τα μεταφορικά στην τιμή 64 GB έκδοση από το amazon αγγλίας .Το παράγγειλα παρασκευή,δευτέρα ήρθε σπίτι μου.Πιστεύω είναι από τις καλύτερες ευκαιρίες αυτήν την στιγμή στα tablet 7 ιντσών διότι θα αναβαθμιστεί και στην νέα έκδοση,αλλά ακόμα και στην τωρινή το μηχάνημα είναι πολύ γρήγορο μπορώ να έχω 5 παιχνίδια ταυτόχρονα στο περιθώριο.Οθόνη σουπερ 1080p ανάλυση.Δεν μπορώ να βρω ψεγάδι στην συγκεκριμένη τιμή είναι ευκαιρία.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Smartphones

Η Samsung εργάζεται σε ένα οικονομικό τηλέφωνο – Οι πρώτες εικόνες

Η Samsung φέρεται να εργάζεται επάνω σε ένα οικονομικό τηλέφωνο, που θα χαρακτηρίζεται από τα χρώματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, όπως αναφέρουν οι φήμες.

Gear LG Smartphones

LG: Tεχνολογία οπτικού zoom 4x-9x για κάμερες smartphone

H LG πλέον έχει στραφεί στη δημιουργία εξαρτημάτων για smartphone, με την LG Innotek να ανακοινώνει στην CES 2023 μια νέα μονάδα οπτικού ζουμ για smartphones που μπορεί να μετακινείται μεταξύ δύο σημείων.

Internet Smartphones Social Media WhatsApp

Έρχεται το τέλος του WhatsApp σε συγκεκριμένα smartphones από 31 Δεκεμβρίου

To WhatsApp πρόκειται να σταματήσει να λειτουργεί σε συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Smartphones Samsung Smartphones

Samsung: Μείωσε κατά 70% τους στόχους για πωλήσεις των Galaxy A23 5G

H Samsung μείωσε κατακόρυφα τους στόχους της για τις πωλήσεις των Galaxy A23 5G, σε ποσοστό που “αγγίζει” ακόμη και το 70%.