BlackBerry 10, Τι φέρνει η νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος

Την ημερομηνία της εκδήλωσης για την παρουσίαση του BlackBerry 10, που θα πραγματοποιηθεί στις 30 Ιανουαρίου 2013, ανακοίνωσε πριν λίγες ημέρες η Research In Motion (RIM). Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί ταυτόχρονα σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο. Η συγκεκριμένη ημέρα θα σηματοδοτήσει την επίσημη παρουσίαση της νέας πλατφόρμας, του BlackBerry 10, καθώς και την αποκάλυψη των δύο πρώτων BlackBerry 10 smartphones.

Το BlackBerry 10 θα προσφέρει ένα μακρύ κατάλογο με τις κορυφαίες εφαρμογές από όλον τον κόσμο και από όλες τις κατηγορίες, μεταξύ των οποίων εφαρμογές παιχνιδιών, social media, παραγωγικότητας, lifestyle και διασκέδασης, πολυμέσων και δημοσιευμένου περιεχομένου, καθώς και εφαρμογές σχεδιασμένες για επιχειρηματικές και εταιρικές χρήσεις.

, BlackBerry 10, Τι φέρνει η νέα έκδοση του λειτουργικού συστήματος

Μεταξύ των βασικών χαρακτηριστικών των νέων συσκευών BlackBerry 10 που έχουν ήδη ανακοινωθεί είναι και τα εξής:

BlackBerry Flow και BlackBerry Hub
Το BlackBerry Flow είναι μια νέα εμπειρία χρήστη που επιτρέπει την αδιάλειπτη πλοήγηση μεταξύ ανοιχτών εφαρμογών και του BlackBerry Hub. Όλα τα μηνύματα, οι ειδοποιήσεις, τα feeds και τα events του ημερολογίου συγκεντρώνονται στο BlackBerry Hub, και οι χρήστες μπορούν, ανεξάρτητα από το τι κάνουν εκείνη τη στιγμή με τη συσκευή τους, να ρίξουν μια γρήγορη ματιά στο Hub.

BlackBerry Keyboard
Το πληκτρολόγιο BlackBerry μαθαίνει πώς γράφει ο χρήστης και προσαρμόζεται στον τρόπο με τον οποίο πληκτρολογεί, ώστε να μπορεί να γράφει γρηγορότερα και με μεγαλύτερη ακρίβεια, προσφέροντάς τη θρυλική εμπειρία πληκτρολόγησης που μόνο ένα BlackBerry μπορεί να προσφέρει.

BlackBerry Balance
Το BlackBerry Balance προσφέρει τον πιο εκλεπτυσμένο τρόπο ικανοποίησης τόσο τις προσωπικές ανάγκες των πελατών όσο και τις επιχειρηματικές ανάγκες χωρίς να κάνει εκπτώσεις σε καμία από τις δύο κατηγορίες. Με το BlackBerry Balance, οι προσωπικές εφαρμογές και πληροφορίες διαχωρίζονται από τα επαγγελματικά δεδομένα και ο χρήστης μπορεί να μεταφέρεται από το προσωπικό στο επαγγελματικό του προφίλ με μία απλή κίνηση. Το επαγγελματικό προφίλ είναι πλήρως προστατευμένο και ασφαλές, δίνοντας στις επιχειρήσεις τη δυνατότητα να προστατεύουν τα δεδομένα τους και τις εφαρμογές τους και επιτρέποντας ταυτόχρονα στους χρήστες να αξιοποιούν στο έπακρο το smartphone τους και για προσωπική τους χρήση.

Η πλατφόρμα BlackBerry 10 πιστοποιήθηκε πρόσφατα κατά FIPS 140-2, γεγονός που σημαίνει ότι οι κυβερνητικοί οργανισμοί θα μπορούν να χρησιμοποιούν τα smartphones BlackBerry 10 και το BlackBerry Enterprise Service 10 αμέσως μόλις αυτό είναι διαθέσιμο. Αυτή είναι η πρώτη φορά που προϊόντα BlackBerry πιστοποιούνται πριν λανσαριστούν. Επιπρόσθετα, πρόσφατα η RIM ανακοίνωσε ότι τα smartphones BlackBerry 10 έχουν πλέον μπει στα εργαστήρια περισσότερων από 50 παρόχων, στους οποίους αναμένεται να προστεθούν πολλοί ακόμη μέσα στις επόμενες εβδομάδες.

Περισσότερες λεπτομέρειες για το BlackBerry 10 μπορείτε να βρείτε εδώ.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Γιώργος Κ.

Καιρός ήταν. Άντε και τα περιμένουμε!

giorgio

Νομίζω πως μπορεί να άργησε αλλά θα κάνει μπαμ. Θα τα σπάσει!

ted

ενα θελω να ξερω. Βασικες υπηρεσιες social-email accounds-navigation χωρις το αναθεματισμενο BIS θα παρεχει η νεα εκδοση οπως ολα τα αλλα λειτουργικα,η θα πρεπει να σκαει ο μεσος καταναλωτης ενα σκασμο λεφτα για data plan στους παροχους κ.τ?? Αν ακομα κραταει την ιδια απαρχαιομενη τακτικη και δεν αφησει περιθορια επιλογης στους καταναλωτες απατα θα πανε και καπου εκει θα τελειωσει και σαν εταιρια οσο και τεραστια και αν ηταν..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.