BlackBerry 10 οθονιές

Η RIM με την έκδοση του λειτουργικού συστήματος BlackBerry 10 μας έχει ανοίξει την όρεξη και συχνά πυκνά μαθαίνουμε νεότερα σχετικά με αυτή μερικούς μήνες πριν κάνει ντεμπούτο επίσημα μέσα από κάποιο BlackBerry smartphone. Σήμερα στις παρακάτω “οθονιές” βλέπουμε μια εκδοχή της homescreen αλλά και του μενού με τα applications.

, BlackBerry 10 οθονιές

, BlackBerry 10 οθονιές

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
fanis

miam miam

Panos7GR

Πω πω! Αυτή κι αν προσπέραση από την RIM! Ξεπέρασε την εμμονή των QWERTY πληκτρολόγιων και με full touch μοντέλα της δίνει τα ρέστα της τόσο από αισθητική άποψη όσο και από τις δυνατότητες του BlackBerry10 λογισμικού της. Από τότε που έμαθα ότι το BlackBerry10 θα υποστηρίζει full touch μοντέλα με μεγάλες οθόνες, πραγματικά ανυπομονώ να δω πως θα το “προικισει”! Ωραία δουλειά μέχρι στιγμής βλέπω να έχει κάνει η RIM. Πάντα είχα μια αδυναμία στα BlackBerry αλλά ποτέ δεν πήρα γιατί δεν ταίριαζε στα θέλω μου… Χμμμ… Λες από εδώ και πέρα να την προσέχουμε λίγο παραπάνω;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Smartphones

Η Samsung εργάζεται σε ένα οικονομικό τηλέφωνο – Οι πρώτες εικόνες

Η Samsung φέρεται να εργάζεται επάνω σε ένα οικονομικό τηλέφωνο, που θα χαρακτηρίζεται από τα χρώματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, όπως αναφέρουν οι φήμες.

Gear LG Smartphones

LG: Tεχνολογία οπτικού zoom 4x-9x για κάμερες smartphone

H LG πλέον έχει στραφεί στη δημιουργία εξαρτημάτων για smartphone, με την LG Innotek να ανακοινώνει στην CES 2023 μια νέα μονάδα οπτικού ζουμ για smartphones που μπορεί να μετακινείται μεταξύ δύο σημείων.

Internet Smartphones Social Media WhatsApp

Έρχεται το τέλος του WhatsApp σε συγκεκριμένα smartphones από 31 Δεκεμβρίου

To WhatsApp πρόκειται να σταματήσει να λειτουργεί σε συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Smartphones Samsung Smartphones

Samsung: Μείωσε κατά 70% τους στόχους για πωλήσεις των Galaxy A23 5G

H Samsung μείωσε κατακόρυφα τους στόχους της για τις πωλήσεις των Galaxy A23 5G, σε ποσοστό που “αγγίζει” ακόμη και το 70%.