RIM, Τουλάχιστον έξι νέες συσκευές με BlackBerry 10 αναμένονται το 2013

Με την RIM να ετοιμάζεται πυρετωδώς για το λανσάρισμα των συσκευών BlackBerry 10, όμως τα σχέδια για το τρέχον έτος είναι ακόμα μεγαλύτερα. Σύμφωνα με τον CMO Frank Boulben, η εταιρεία στοχεύει στην κυκλοφορία τουλάχιστον έξι συσκευών BlackBerry 10 μέσα στο 2013, με ποικιλία τεχνικών χαρακτηριστικών και τιμών, ώστε να υπάρχει μία επιλογή για κάθε κατηγορία, από high-end μέχρι και entry-level συσκευές.

Να υπενθυμίσουμε πως η RIM δεν έχει κανένα αποκλειστικό συμβόλαιο με κάποιον παροχέα κινητής τηλεφωνίας στην Αμερική, κάτι που της δίνει την απόλυτη ελευθερία. Αναμένουμε περισσότερα στο launch event στις 30 Ιανουαρίου. Μάθε ότι νέο θα φέρει το BlackBerry 10 εδώ.

, RIM, Τουλάχιστον έξι νέες συσκευές με BlackBerry 10 αναμένονται το 2013

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
GiannisMix

Περιμένουμε πως και πως!!

Panos7GR

Το έπιασε το νόημα η RIM! Κάλιο αργά παρά ποτέ.
Ανυπομονώ να το δω από κοντά! Είναι ένα από τα πιο ενδιαφέροντα νέα OS. Επιβαλλόταν μια τέτοια κίνηση για να το γνωρίσουμε καλύτερα. Άντε και με μια αντίστοιχη γκάμα tablets ή έστω ένα ακόμα νέο Playbook με λογική τιμή! 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Smartphones

Η Samsung εργάζεται σε ένα οικονομικό τηλέφωνο – Οι πρώτες εικόνες

Η Samsung φέρεται να εργάζεται επάνω σε ένα οικονομικό τηλέφωνο, που θα χαρακτηρίζεται από τα χρώματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, όπως αναφέρουν οι φήμες.

Gear LG Smartphones

LG: Tεχνολογία οπτικού zoom 4x-9x για κάμερες smartphone

H LG πλέον έχει στραφεί στη δημιουργία εξαρτημάτων για smartphone, με την LG Innotek να ανακοινώνει στην CES 2023 μια νέα μονάδα οπτικού ζουμ για smartphones που μπορεί να μετακινείται μεταξύ δύο σημείων.

Internet Smartphones Social Media WhatsApp

Έρχεται το τέλος του WhatsApp σε συγκεκριμένα smartphones από 31 Δεκεμβρίου

To WhatsApp πρόκειται να σταματήσει να λειτουργεί σε συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Smartphones Samsung Smartphones

Samsung: Μείωσε κατά 70% τους στόχους για πωλήσεις των Galaxy A23 5G

H Samsung μείωσε κατακόρυφα τους στόχους της για τις πωλήσεις των Galaxy A23 5G, σε ποσοστό που “αγγίζει” ακόμη και το 70%.