BlackBerry 10, Οι φίλοι των ΒΒ θα πρέπει να περιμένουν μέχρι την αρχή του νέου έτους για να δουν συσκευή

Εκεί που όλοι χαρήκαμε (έχω μια συμπάθεια για τα BlackBerry, δεν το κρύβω…) μετά την παρουσίαση μερικών χαρακτηριστικών που θα έχει το νέο λειτουργικό σύστημα BlackBerry 10 της RIM, είδαμε και τα θετικά σχόλια από το κοινό, ήρθε η δήλωση του Frank Boulben, Chief Marketing Officer της RIM να μας πει ότι νέες συσκευές δεν πρόκειται να δούμε πριν από τις αρχές του 2013.

Δύο θα είναι οι νέες συσκευές με το καινούριο λειτουργικό σύστημα, ενώ οι εκτιμήσεις κάνουν λόγο για λανσάρισμα των τηλεφώνων σε χρονική απόσταση από την περίοδο των εορτών, έτσι ώστε να μη “χαθούν” στον κυκεώνα παρουσιάσεων στις χριστουγεννιάτικες διακοπές. Πάντως τονίστηκε ότι τα smartphones θα υποστηριχθούν με παγκόσμια καμπάνια και από τους παρόχους. Αυτό που θα πρέπει να περιμένουμε με σιγουριά είναι να παρουσιαστεί τόσο μία full touch συσκευή όσο και μία με πλήρες πληκτρολόγιο, για να μην ξεχνάμε και τις παραδόσεις μας…

, BlackBerry 10, Οι φίλοι των ΒΒ θα πρέπει να περιμένουν μέχρι την αρχή του νέου έτους για να δουν συσκευή

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Blackberry BlackBerry 10 BlackBerry Smartphones

Blackberry smartphones: Βγαίνουν εκτός Λευκού Οίκου

Η Γερουσία των ΗΠΑ ανακοίνωσε ότι τα επιτελικά στελέχη δεν θα μπορούν πλέον να προμηθεύονται BlackBerry 10 συσκευές, η οποίες χρησιμοποιούνται για υπηρεσιακούς λόγους. Οι εναλλακτικές συσκευές που αντικαθιστούν τα BlackBerry είναι Samsung Galaxy S6 ή iPhone SE.

Smartphones Blackberry BlackBerry 10 BlackBerry Smartphones

BlackBerry Z3,το φθηνότερο και μεγαλύτερο Blackberry 10 smartphone στα $265 [Ινδία]

Το BlackBerry Z3 λανσάρεται για την αγορά της Ινδίας έναντι $265 και είναι η μεγαλύτερη και οικονομικότερη BlackBerry 10 συσκευή της εταιρείας. Έκανε την επίσημη ενφάνισή του τέλη Απριλίου με 5-ιντση οθόνη ανάλυσης 960×540, Qualcomm Snapdragon MSM8230 με dual-core 1.2GHz CPU και Adreno 305 GPU, 1.5GB RAM, 8GB ενσωματωμένη μνήμη (δέχεται microSD).

Smartphones Blackberry BlackBerry 10 Foxconn

BlackBerry, Ακύρωσε δύο smartphones, όπως και το συνέδριο BlackBerry LIVE

Η BlackBerry ακύρωσε την κυκλοφορία δύο smartphones με BlackBerry 10 των οποίων η ανάπτυξη είχε ξεκινήσει από τότε που το Thorsten Heins ήταν ο CEO της εταιρείας. Οι κωδικές ονομασίες των συσκευών ήταν BlackBerry Cafe και BlackBerry Kospi. Και τα δύο ήταν low-end handsets και προορίζονταν για πώληση σε αναπτυσσόμενες αγορές.

Smartphones Android Blackberry BlackBerry 10

BlackBerry, Φωτογραφίες δείχνουν το Google Play να τρέχει στο BlackBerry 10.2.1

Αυτή την περίοδο το BlackBerry OS 10.2.1 δοκιμάζεται εσωτερικά στην BlackBerry, και αυτό που δεν αποτελεί έκπληξη για κάποιους, είναι ότι κάποιες φωτογραφίες που διέρρευσαν δείχνουν το Google Play store να τρέχει στην πλατφόρμα BlackBerry 10.