BlackBerry A10, Τι άλλο μένει να μάθουμε;

Το BlackBerry A10 θα είναι ένα 5ιντσο HD smartphone με το λειτουργικό σύστημα BlackBerry 10, διπύρηνο επεξεργαστή Qualcomm Snapdragon S4 Pro χρονισμένο στο 1.7GHz, μνήμη RAM 2GB, κάμερα 8 Megapixel και μπαταρία 2800 mAh. Θα ενσωματώνει μνήμη 16GB και θα δέχεται κάρτες μνήμης micro SD. Παρακάτω ακολουθούν και δύο φωτογραφίες σύγκριση με το τωρινό μοντέλο BlackBerry Z10 (4.2″).

Οι πληροφορίες για τα τεχνικά του χαρακτηριστικά είναι ανεπιβεβαίωτες ενώ και οι φωτογραφίες που ακολουθούν δεν μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι απεικονίζουν το A10. Όμως όπου υπάρχει καπνός… υπάρχει και φωτιά…

BlackBerry A10 specs sheet, BlackBerry A10, Τι άλλο μένει να μάθουμε;

BlackBerry A10 specs sheet, BlackBerry A10, Τι άλλο μένει να μάθουμε;

BlackBerry A10 specs sheet, BlackBerry A10, Τι άλλο μένει να μάθουμε;

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
γατακι

2800 mha στη μπαταρια οχι 2000 τσεκαρε τη φωτο. ,παντως νομιζω πως ειναι χαμενος κοπος το α10 παρολο που το λειτουργικο ειναι οτι πιο καλο κυκλοφορει δεν λαγγαρει ποτε…αλλα με τοσες λιγες εφαρμογες …..δεν πας μακρια..!!!

Γιώργος Κου.

Το κακό με την BlackBerry είναι αυτό που λέει και ο φίλος από επάνω, της λείπουν οι εφαρμογές. Για να φτιάξει εφαρμογές όμως χρειάζεται να πληρώσει κάποιους developers, πράγμα που η BlackBerry αυτή την στιγμή είναι πολύ δύσκολο να κάνει. Μόνο μια εξαγορά από μια μεγάλη εταιρεία θα μπορέσει να την σώσει.

tasos

καλά πάει η blackberry….ακομα και το tizen καλύτερο είναι 🙂

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Smartphones

Η Samsung εργάζεται σε ένα οικονομικό τηλέφωνο – Οι πρώτες εικόνες

Η Samsung φέρεται να εργάζεται επάνω σε ένα οικονομικό τηλέφωνο, που θα χαρακτηρίζεται από τα χρώματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, όπως αναφέρουν οι φήμες.

Gear LG Smartphones

LG: Tεχνολογία οπτικού zoom 4x-9x για κάμερες smartphone

H LG πλέον έχει στραφεί στη δημιουργία εξαρτημάτων για smartphone, με την LG Innotek να ανακοινώνει στην CES 2023 μια νέα μονάδα οπτικού ζουμ για smartphones που μπορεί να μετακινείται μεταξύ δύο σημείων.

Internet Smartphones Social Media WhatsApp

Έρχεται το τέλος του WhatsApp σε συγκεκριμένα smartphones από 31 Δεκεμβρίου

To WhatsApp πρόκειται να σταματήσει να λειτουργεί σε συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Smartphones Samsung Smartphones

Samsung: Μείωσε κατά 70% τους στόχους για πωλήσεις των Galaxy A23 5G

H Samsung μείωσε κατακόρυφα τους στόχους της για τις πωλήσεις των Galaxy A23 5G, σε ποσοστό που “αγγίζει” ακόμη και το 70%.