BlackBerry, ανακοίνωσε ψηφιακή βοηθό για το νέο BlackBerry Passport

Έχουμε δει ήδη τη Siri του iOS, το Google Now του Android και την Cortana του Windows Phone και ήρθε η ώρα να δούμε την πρόταση της BlackBerry για τη δική της ψηφιακή βοηθό. Σήμερα ανακοίνωσε ότι η ψηφιακή βοηθός θα είναι διαθέσιμη στο BlackBerry Passport το φθινόπωρο.

Η BlackBerry Assistant θα έχει πολλές από τις λειτουργίες που έχουμε δει ήδη στις ψηφιακές βοηθούς στις άλλες πλατφόρμες. Θα ελέγχει τα email και το ημερολόγιο για προγραμματισμένες συναντήσεις, θα έχει πρόσβαση στο διαδίκτυο και στα social media, θα μπορεί να στέλνει μηνύματα και email. Φυσικά όλες αυτές οι λειτουργίες θα ελέγχονται μέσω της φωνής και η BlackBerry υπόσχεται ότι η ακρίβεια της ψηφιακής βοηθού της θα μας εκπλήξει.

Το σύστημα είναι σχεδιασμένο να γίνεται όλο και καλύτερο όσο πιο πολύ το χρησιμοποιείς, κάτι το οποίο είχε επισημάνει και η Microsoft για την Cortana.

Ωστόσο ακόμη δεν είναι ξεκάθαρο αν η BlackBerry Assistant θα έχει «προσωπικότητα» όπως η Siri και η Cortana ή θα είναι πιο ρομποτική στις απαντήσεις της όπως το Google Now.

Η BlackBerry για μια ακόμη φορά έρχεται μετά από τους ανταγωνιστές της, αλλά στο επερχόμενο BlackBerry Passport με τετράγωνο σχήμα και QWERTY πληκτρολόγιο, έχει βασίσει τις ελπίδες της. Οπότε είναι λογικό να φέρει και ψηφιακή βοηθό έτσι ώστε να κινείται στην ίδια γραμμή με τους υπόλοιπους.

blackberry ψηφιακή βοηθός, BlackBerry, ανακοίνωσε ψηφιακή βοηθό για το νέο BlackBerry Passport

blackberry ψηφιακή βοηθός, BlackBerry, ανακοίνωσε ψηφιακή βοηθό για το νέο BlackBerry Passport

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Βαγγέλης

Fleksy is that you? Ολόιδιο εικονίδιο… Για να δούμε αν και πιστεύω το καλύτερο που προσφέρουν αυτοί οι “βοηθοί” είναι οι proactive notifications όπως τις λένε…

Γιάννης

Χωρίς να θέλω να φανώ ειρωνικός αλλά αυτή η BlackBerry ώρες ώρες μου μοιάζει να είναι σαν τον Δον Κιχώτη…

Alexboom

είναι εξαιρετικό στο voice dictation….μιλάω για τα ελληνικά….πιάνει τα πάντα…

προς το παρόν το UI είναι μεταφρασμένο, αλλά δέχεται ”έξυπνες εντολές” μόνο στις FIGS και Αγγλικά.

Jorje

Λέτε η Blackberry με το Passport να κάνει το come back?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.