BlackBerry Bold 9780 unboxing με το μαγικό κοπίδι

TechblogTV. Κρατάμε στα χέρια μας και αποσυσκευάζουμε το business smartphone BlackBerry Bold 9780 με το λειτουργικό σύστημα BlackBerry OS 6.0, οθόνη 2.44 ιντσών, επεξεργαστή 624MHz, μνήμη RAM 512MB και πλήρες QWERTY ελληνικό πληκτρολόγιο. To Bold 9780 έχει αυστηρές σχεδιαστικές γραμμές και έντονη προσωπικότητα. Δείτε το βίντεο.

Το BlackBerry Bold 9780 κοστίζει 499 ευρώ και θα το βρείτε στο δίκτυο καταστημάτων Cosmote.

BlackBerry Bold 9780
Λειτουργικό σύστημα: BlackBerry OS 6.0
Επεξεργαστής: 624MHz
Μνήμη RAM: 512MB
3G/ HSPA
Οθόνη: 2,44 ιντσών, 480×360 pixels, 65 χιλ. χρώματα
Κάμερα: 5 Megapixel, auto-focus, LED flash
Ενσωματωμένη μνήμη: 256MB
Κάρτα μνήμης: micro SD 2GB (έως και 32GB)
Wi-Fi, GPS, Bluetooth 2.1, micro USB
Μπαταρία: 1500 mAh

, BlackBerry Bold 9780 unboxing με το μαγικό κοπίδι

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

34 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
zan

εκανα το πρωτο view sto youtube~!

Nik0s

Και σκεφτωμουν αυτες τις ημερες..εμεις που εχουμε ΒΒ ειμαστε αδικιμενοι 😛
Σαν κατοχος του 9700 να πω καιτ πολυ σημαντικο..η μπαταρια κρατα σε κανονικη χρηση ΠΟΛΛΕΣ ημερες δλδ με τηλ κ μνμ.Κρατα το μια εβδομαδα για βασικο κιν κ πες μας.

Ελπινίκη Σκουλά

Πολύ καλό!!!

dimitris ske

στο σημείο 3:20 μια διευκρίνιση είμαστε στο 2011 και όχι στο 2010.. 🙂

dimitris ske

σωστά έχεισ δίκιο… κατά τα αλλα μια χαρά το βίντεο!!

Iakovos

Τελειο κινητο…και θα ηταν ακομα πιο τελειο αν ειχε τον πανεμορφο φορτιστη που εχει το αγγλικο και αμερικανικο μοντελο..βεβαια αυτα δεν εχουν τη θηκη αυτη, οποτε μια χαρα 🙂

Sotiris

Περιμένω review και γενικότερες εντυπώσεις!

stelios gr

αυτο που με εντυπωσιαζει παντα στα blackberry ειναι αυτη η αισθηση ποιοτητας και αξιοπιστιας… παρατηρω και απο το unboxing, πολυ μεγαλη προσοχη στη λεπτομερεια απο την rim.. ο φορτιστης πρεπει να εξακολουθει να ειναι προιν της motorola, και αν δεν κανω λαθος ειναι απο αυτους που μπορουν να λειτουργησουν ειτε στην ευρωπη ειτε στην αμερικη (εχω ακριβως τον ιδιο απο το motorola bluetooth μου)… πολυ καλη συσκευη..

Σιγά βρε Κώστα μια χαρά το unboxing εκτός απο ένα λάθος για την οθόνη αφής

Γιωργος Ζαχαρακης

Aποσυσκευασια αντι για unbox?χαχα. Μια χαρα τα πηγες δεν πειραζουν τα λαθη και ποιοι ειμαστε εμεις να σε κρίνουμε!!!

Nik0s

Να πούμε οτι ΒΒ χωρίς την υπηρεσία BIS (blackberry internet service),έιναι σαν να περνεις Η/Υ χωρίς internet,είναι σαν να περνεις το μισό κινητό.

Costas TechGeek (Kostas)

Τελειο! Και το unboxing και το κινητο! Με εβαλε σε σκεψη το Blackberry ενω εχω iPhone…φαντασου ποσο μου αρεσε…:P Θελω hands on γρηγορααααα!

Costa tech geek δν σε αναγνωρίζω φίλε!!!

Ισίδωρος

Ούτε η κάμερα σε ήθελε σε αυτό.
Κάπου στο 3:25 λέει ότι είμαστε στον Φεβρουάριο του 2010! Έχεις μένει ένα χρόνο πίσω. 😛
Πάντως ήταν εντάξει η αποσυσκευασία. 😛 Keep unboxing Costas.

Alan

Μερικά νάιλον πρέπει να άνοιγαν από πάνω και δεν χρειαζοταν να τις σκίσεις… Πολύ καλό unbox κατά τα άλλα και σιγά τα λάθη… Γελάσαμε και λίγο… 😉

βασιλης

Πιστευω οτι ειναι ακριβο για τις δυνατοτητες του.
Πρεπει να αλλαξει η πολιτικη της εταιριας εαν θελει να παλεψει τον ανταγωνισμο.

Nik0s

Η πολιτικη της εταιριας ειναι αψογη,εαν καποιος το παρει πρεπει να εχει συνδεση και να ενεργοποιησει το blackberry internet service εχεις ιντερνετ παντου και μπορεις να μιλησεις με οποιο προγραμμα θες και δεν χρειαζεσαι το wifi ουτε το νετ της εταιριας σου.Εχει ΤΕΡΑΣΤΙΑ συμπιεση δεδομενων με 150mb εχεις ατελειωτο σερφαρισμα,mail,chat.Αυτη δεν ειναι η δουλεια του κινητου?Η ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ.

SonicYouth

Μια χαρά είναι η πολιτική της εταιρίας. Δηλαδή τι να κανει? Να βάλει android ή windows mobile και να γίνει ένα με τους κινέζους που μας πετάνε μια πλαστικούρα με android (βλεπε galaxy s κλπ). Η BB έχει κρατησει την φιλοσοφία της τόσα χρόνια, και για τον λογο αυτό είναι πρωτη στην αμερική. Αν την αλλάξει αυτή την φιλοσοφία θα καταστραφεί. Μπορεί να μην κανει τις σαχλαμαρες που κανουν τα αλλα κινητα αλλα αυτα που κανει τα κανει τελεια.

chris

Επίσης, Κώστα να πώ πώς το μοντέλο δεν είναι το “Storm 9780” όπως αναφέρεις στην αρχή του βίντεο, αλλά το “Bold 9780”. Φιλικά!

Λευτέρης28

Τι έγινε με το hands on;;;

Λευτέρης28

Ok….κρίμα πάντως.

Yiannis

Γιατι βρε φίλε δεν θα το κανεις το hands on?
δεν υπάρχουν ελληνικα site που να ασχολούντε με την blackberry
καντε την διαφορα

chris

Η αλήθεια φίλοι Κώστα και Yiannis είναι ότι τα blackberry και δεν είναι ιδιαίτερα γνωστά στο κοινό, αλλά και δεν προωθούνται αντίστοιχα. Έχουν περάσει από τα χέρια μου 4 ΒΒ και ομολογώ πως πλέον είμαι “adict” 🙂
Είναι κρίμα πάντως, να βλέπουμε μια σχετικά “γενική αδιαφορία” στην Ελλάδα γι αυτόν τον κατασκευαστή smartphones, τόσο από πλευρά των παρόχων, όσο και από την πλευρά των sites/blogs.

Φιλικά πάντα, Χρήστος

Yiannis

Οκ, δεν λεω να αφισεις τις δουλιές σου απλα είδα το unboxing και ειπα οτι θα εχει και συνέχεια, τον αλλο μήνα εχω σκοπό να το αγοράσω το 9780 και θέλω μια γνώμη ενος ειδικού
φιλε chris συμφωνω με αυτα που λές απόλυτα

Victor

ρε κωστα επρεπε ομως να κανεις το hands-on

Μαρία

Κώστα σε παρακαλώ πάρα πολύ να κάνεις το hands-on. Θα ήθελα να αγοράσω αυτό το κινητό. Βέβαια έχω ακούσει από έναν φίλο μου πως στα blackleberry δεν μπορείς να κατεβάζεις εφαρμογές.. για την ακρίβεια μπορείς να κατεβάσεις στο εξωτερικό. για ‘το ο φίλος μου απενεργοποιεί το σήμα, ενεργοποιεί το wifi, και μπαίνει στο uk.blackberry.com και κατεβάζει τις εφαρμογές που θέλει. Αν κάποιος γνωρίζει κάτι παρακαλώ θερμά να μου το γράψει.Δηλαδή για κάθε φορά που θέλω να κατεβάσω κάτι θα πρέπει να κάνω αυτή τη διαδικασία? Επειδή λοιπόν δεν θα ήθελα να την “πατήσουν” πολλοί από αυτό σας στέλνω και το link που επιβεβαιώνει τα λεγόμενα μου. Κώστα εάν γνωρίζεις κάτι να μου το γράψεις και να δοκιμάσεις το hands on! Ευχαριστώ και σε παρακαλώ πολύ.. https://vafman.blogspot.com/2010/09/blackberry-applications-world.html

chris

Aυτό, δεν ισχύει. 100%
Το ΑppWorld, έχει ανοίξει επίσημα εδώ και μήνες για τη χώρα μας, με αποτέλεσμα να κατεβάζεις οποιαδήποτε εφαρμογή θέλεις από το κινητό σου, με ή χωρίς wifi, δεν έχει σημασία.

Βαγγελης

Καλημέρα
Θα ήθελα αν μπορεί να με βοηθήσει κάποιος!!!!!
Πριν λίγες μέρες απέκτησα το 9780 και έχω ένα πρόβλημα με τα μηνύματα κείμενου.
Στέλνει μονό μια σειρά όταν ξεπεράσω τα 28 γράμματα δεν το στέλνει.
Ξέρει κάνεις τι πρέπει να κάνω???

xrbo

Τσεκάρε τις ρυθμίσεις στα μηνύματα να ειναι “7bit”

Βαγγελης

Σε ευχαριστώ που απάντησες
Είναι 7bit αλλά πάλι το ίδιο γίνεται

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Internet featured Techblog TechblogTV

Τα πιο δημοφιλή YouTube βίντεο του Techblog για το 2020

‘Hρθε η ώρα να παρουσιάσουμε τα αγαπημένα σας, τα 10 κορυφαία βίντεο του Techblog που είδατε περισσότερο στο κανάλι μας στο YouTube.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.