BlackBerry Bold 9900, μπαίνει πάλι στην παραγωγή

Αν και το BlackBerry Bold 9900 κυκλοφόρησε για πρώτη φορά το 2011, η παραγωγή του αρχίζει ξανά. Σύμφωνα με τα οικονομικά αποτελέσματα της BlackBerry η εταιρεία πούλησε στο τέταρτο τρίμηνο συνολικά 3.4 εκατομμύρια συσκευές εκ των οποίων τα 2.3 ήταν μοντέλα με BlackBerry 7 OS.

Αντιθέτως οι BlackBerry 10 συσκευές δεν φάνηκαν να είναι τόσο ελκυστικές. Έτσι λοιπόν, ο CEO John Chen, αντί να προσπαθήσει να πείσει τους χρήστες να αγοράσουν τις νέες συσκευές, σκέφτηκε πιο πρακτικά. Αποφάσισε να αρχίσει ξανά την παραγωγή του Bold 9900 που έχει physical QWERTY πληκτρολόγιο και touchpad αλλά και οθόνη αφής.

Όταν κυκλοφόρησε το 2011 το QWERTY πληκτρολόγιο, θεωρήθηκε το καλύτερο πληκτρολόγιο που τοποθετήθηκε ποτέ σε smartphone. Μέσα στο έτος, η BlackBerry θα κυκλοφορήσει και το BlackBerry Q20 το οποίο επίσης θα έχειphysical physical QWERTY πληκτρολόγιο, BlackBerry 10 και οθόνη 3.5 ιντσών.

Μέχρι να κυκλοφορήσουν τα νέα high-end μοντέλα που ανέφερε ο Chen, αυτές είναι οι δυο συσκευές με τις οποίες η BlackBerry θα προσπαθήσει να συναγωνιστεί Apple και Android.

, BlackBerry Bold 9900, μπαίνει πάλι στην παραγωγή
, BlackBerry Bold 9900, μπαίνει πάλι στην παραγωγή
, BlackBerry Bold 9900, μπαίνει πάλι στην παραγωγή

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
momo

Λολ τι κανουν;Ασχημο χοντρο αχαχαχ τι τους περασε απο το μυαλο;

Χρηστος

Να συναγωνιστεί android και apple δε το νομίζω..

Takis

Ωραίο smartphone είναι to blackberry θα έλεγε κάποιος το 2009 ,τώρα πια τα smartphones έχουν εξελιχθεί δεν είναι το ίδιο ,αν μπορούσε να προσαρμοστεί με τα τωρινά δεδομένα θα ήταν καλύτερα

Sot

Οκ υπάρχουν πολλοί που προτιμούν το φυσικό πληκτρολόγιο. Όχι όμως σε σημείο που να ανταγωνιστεί την Apple και Android..! Έλεος.

kwstascifi

Μας τρολάρει η BB! Δεν εξηγείται αλλιώς..

Antonis

Το βασικο του μειονεκτημα ειναι οτι χωραει στην παλαμη του χεριου σου. Το “κανονικο” smartphone πρεπει να ειναι τουλαχιστον 5 ιντσες 😛

andreas

πλακα κανει ετσι;
η μπαταρια του 9900 ηταν το μεγαλυτερο μειονεκτημα του.
δεν εφτανε για μια μερα χρησης.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.