BlackBerry C-Series, Διέρρευσαν φωτογραφίες νέου Curved Touch

Η BlackBerry πήρε παράταση… ζωής με την επενδυτική συμφωνία του $1 δις και σύντομα αναμένεται να ξεκινήσει την αντεπίθεση της σε όλους τους τομείς. Η Καναδική εταιρεία θα κυκλοφορήσει νέες συσκευές στην entry-level ή mid-range κατηγορία που θα ανήκουν στην σειρά C-Series. Μάλιστα, αν και δεν μπορούμε να καταλάβουμε πολλά πράγματα, διέρρευσαν και οι πρώτες φωτογραφίες που αποκαλύπτουν το κάλυμμα μίας από αυτές τις συσκευές.

Οι φωτογραφίες δείχνουν μία συσκευή Curved Touch. Στο πίσω μέρος θα υπάρχει κάμερα στα 5 Megapixels και η οθόνη του αναμένεται να διαθέτει διαγώνιο 4,2 με 4,5 ιντσών ενώ θα υποστηρίζει ανάλυση 720p. Δυστυχώς αυτές είναι και οι μοναδικές πληροφορίες που υπάρχουν μέχρι στιγμής. Δείτε τις φωτογραφίες που ακολουθούν.

BlackBerry C-Series, BlackBerry C-Series, Διέρρευσαν φωτογραφίες νέου Curved Touch

BlackBerry C-Series, BlackBerry C-Series, Διέρρευσαν φωτογραφίες νέου Curved Touch

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
forneverarrow

Αν βγάλει mid range μέχρι τα 300€ το έχω τσιμπήσει!!! Αρκεί να τα φέρει και στη γειτονιά μας. Όχι να το ψάχνω όπως το z10…

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.