BlackBerry Classic, εμφανίζεται σε live φωτογραφίες

Το BlackBerry Classic το είδαμε να εμφανίζεται για πρώτη φορά τον Ιούνιο από τον CEO της εταιρείας μαζί με το BlackBerry Passport το οποίο τράβηξε την προσοχή λόγω του παράξενου τετράγωνου σχήματος που θυμίζει διαβατήριο. Η εταιρεία έχει ρίξει όλο το βάρος στο Passport που ευελπιστεί να της δώσει την ώθηση που περιμένει.

Ενώ το BlackBerry Passport στοχεύει να τραβήξει κοινό από τις άλλες πλατφόρμες, το BlackBerry Classic στοχεύει σε ήδη υπάρχοντες χρήστες BlackBerry. Το design του είναι πιο συντηρητικό σε σύγκριση με το Passport, έρχεται με trackpad, κουμπιά για Send, End, Menu και Back και το κλασικό QWERTY πληκτρολόγιο.

Το BlackBerry Classic θα έχει τη μεγαλύτερη διάρκεια μπαταρίας που έχουμε δει μέχρι στιγμής σε BlackBerry συσκευή, 3.5 ιντσών οθόνη, 1.5GHz Snapdragon S4 επεξεργαστή, 2GB RAM και προ-εγκατεστημένο BlackBerry 10.3.

Αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στον Νοέμβριο ενώ το BlackBerry Passport θα προηγηθεί στις 24 Σεπτεμβρίου. Η τιμή του θα είναι κάτω από το BlackBerry Passport.

blackberry classic, BlackBerry Classic, εμφανίζεται σε live φωτογραφίες

blackberry classic, BlackBerry Classic, εμφανίζεται σε live φωτογραφίες

blackberry classic, BlackBerry Classic, εμφανίζεται σε live φωτογραφίες

blackberry classic, BlackBerry Classic, εμφανίζεται σε live φωτογραφίες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Λεωνίδας

Πολύ όμορφο και κλασσικό…μακάρι να επανακάμψει η Blackberry! Και χαίρομαι που έδωσαν ΄βαση στην μπαταρία, ένα από τα μεγαλύτερα μειονεκτήματα των bb

Steve

Καλούτσικο φαίνεται αλλά στην τρίτη εικόνα μάλλον ο κινέζος πείνασε και είπε να παραγγείλει από φαστφουντάδικο lolololol :’D

Steve

4η εικόνα*

ioannis

Για χρονια χρησιμοποιουσα μονο blackberry, αλλα βρε παιδια εμεινε πολλα-πολλα χρονια πισω.
Απο τοτε ξεκινησα να χρησιμοποιω HTC και μπορω να πω οτι ειμαι ευχαριστημενος.
Εαν ομως ερχοταν μια νεα συσκευη blackberry και με εφαρμογες android θα το ξανασκεφτομουνα να γυρισω στην blackberry.
ΙΔΩΜΕΝ!!!!!

Panos

Romania ήδη το os των BlackBerry τρέχει εφαρμογές android εξορισμού! Απλά δεν έχει το play store, αλλά αλλά καταστήματα αντίστοιχα!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.