BlackBerry Classic, επίσημα με 3.5 ιντσών οθόνη στα 450 δολάρια

Μπορεί άλλοι κατασκευαστές όπως η BLU να πηγαίνουν στα 7ιντσα smartphones θεωρώντας ότι αυτό είναι το μέλλον, η BlackBerry όμως επιμένει στο κλασικό. Μετά το τετράγωνο BlackBerry Passport με 4.5 ιντσών οθόνη, ανακοίνωσε και επίσημα το BalackBerry Classic το οποίο έχει μικρότερη 3.5 ιντσών οθόνη και απευθύνεται στους παραδοσιακούς λάτρεις της BlackBerry με τα trackpad και navigation keys.

Για το Blackberry Classic γνωρίζουμε ήδη εδώ και πολύ καιρό, μάλιστα ήταν διαθέσιμο για προπαραγγελίες οι οποίες εξαντλήθηκαν. Έρχεται με 3.5 ιντσών οθόνη ανάλυσης 720×720 pixels, 8 Megapixel κάμερα, 2 Megapixel δεύτερη κάμερα, dual-core 1.5GHz Qualcomm επεξεργαστή από το 2012 και 2GB RAM. Τρέχει BlackBerry 10 που φέρνει εργαλεία όπως Hub, Assistant και Blend ενώ τρέχει και Android apps που είναι προσβάσιμα μέσω του Amazon Appstore το οποίο είναι εγκατεστημένο στο BlackBerry Classic.

Στόχος του CEO John Chen είναι να απευθυνθεί σε όσους είχαν αγαπήσει τη BlackBerry αλλά και σε όσους δεν είχαν δοκιμάσει κάποια από τις συσκευές της στο παρελθόν. Η διαθεσιμότητα ξεκινά από σήμερα ανά τον κόσμο ενώ βρίσκεται επίσης στο online κατάστημα της BlackBerry και στο Amazon στα 450 δολάρια.

Update: +videos

blackberry classic, BlackBerry Classic, επίσημα με 3.5 ιντσών οθόνη στα 450 δολάρια

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
eleonora

Κανει που κανει την μαιμουδια να βγαλει classic,κανει που κανει τη μαιμουδια να το χρεωσει 450$,βαλε ρε john chen εναν snapdragon 800 ή εστω εναν snapdragon 615…τι βαζεις τον s4…ξεφτιλα…

Tom

Μου αρεσει αλλα ειναι ακριβο.

Peris

Ένα βελτιωμένο Q10 με παρόμοια χαρακτηριστικά είναι στην ουσία .

Manolis

@Peris δεν λες το +0,4″ στην οθόνη και τα 4 έξτρα πλήκτρα σαν βελτίωση!!! όλα τα υπόλοιπα είναι ίδια!!!

Peris

Συμφωνώ Manoli έτσι είναι .

giannogeorge

Νομίζω ότι η Blackberry/RIM κατάλαβε το βασικό: ποιες είναι οι ρίζες της, γιατί την προτιμούσαν τόσα χρόνια τόσα εκατομμύρια κόσμος και επέστρεψε σε αυτό που ξέρει να κάνει καλά. Μάταιος κόπος να τρέχει πίσω από iPhone ή Android. Μπράβο της.

Tom

Σχετικα με το σχεδιασμο μου αρεσει γιατι κανει μπαμ οτι ειναι BB. Επισης δεν ειναξ τοσο ογωδες οσο ενα passport. Για μενα καλο το κινητο πολυ καλο. Μακαρι να ειχε και καναν πιο καινουριο CPU ομως. BB και Nokia αποτελουν παντα καμες εναλλακτικες στα κλασσικα κινητα android η iphone. Επισης ενα φυσικο πληκτρολογιο ειναι παντα καλυτερο ειδικα αυτα των BB ππυ εχω δοκιμασει και ειναι πραγματικα πολυ καλα. Να το δουμε και σε κανα καταστημα καππια στιγμη.

Peris

Σκεφτόμουν να το πάρω για να αντικαταστήσω το Q10 αλλά μάλλον θα ήταν καλύτερα να περιμένω μερικούς μήνες να πέσει η τιμή του passport και βλέπουμε .

Matt

Πολύ ωραία φαίνεται η συγκεκριμένη συσκευή φροντίζοντας να ικανοποιήσει τους πιστούς πελάτες της εταιρίας και όχι μόνο. Προσωπικά μου άρεσε πολύ και το Q10 με το οποίο ομολογουμένως δεν έχει σημαντικές διαφορές το classic. Νομίζω πως θα επιλέξω τη blackberry σε ένα μεταγενέστερο και πιο “επαγγελματικό” στάδιο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.