BlackBerry Classic, sold out οι προ-παραγγελίες

Δεν είναι μόνο το BlackBerry Passport με το παράξενο τετράγωνο σχήμα που ξεπέρασε τον πήχη των προσδοκιών όσον αφορά στις πωλήσεις, αλλά και μια άλλη πιο κλασική συσκευή έρχεται να βοηθήσει την BlackBerry στο δύσκολο έργο της ανάκαμψης. Το BlackBerry Classic είναι διαθέσιμο για προ-παραγγελίες και όπως φαίνεται προσέλκυσε αρκετούς fans, καθώς έγινε sold-out.

Τα νέα είναι πολύ καλά για την BlackBerry καθώς η περίοδος των προ-παραγγελιών δίνει ένα καλό δείγμα για την μετέπειτα πορεία της συσκευής όταν κυκλοφορήσει στα ράφια των καταστημάτων. Το BlackBerry Classic προσφέρει μια πιο συμβατική και κλασική εικόνα, έχει τα κουμπιά τα οποία για τους χρήστες BlackBerry είναι πολύ οικεία.

Πολλοί ήταν επιφυλακτικοί απέναντι στο BlackBerry Classic και είχαν εκφράσει τις αμφιβολίες τους, αλλά από ότι φαίνεται μάλλον έκαναν λάθος. Φυσικά μένει να δούμε τον αριθμό των πωλήσεων για να εξάγουμε ασφαλέστερα συμπεράσματα, αλλά η BlackBerry δείχνει να κινείται στο σωστό δρόμο.

blackberry classic sold out, BlackBerry Classic, sold out οι προ-παραγγελίες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Θανάσης

Εϊναι κρίμα που δεν μπορούμε να το προ παραγγείλουμε και στην Ελλάδα. Είναι μάλλον το επόμενο τηλέφωνό μου

keysmith

αυτό για όσους πιστεύουν ότι τα κλασσικά πληκτρολόγια πέθαναν και αρνούνται να βγάλουν τηλέφωνα με φυσικά πληκτρολόγια τύπου qwerty (slide ή από κάτω). Το πληκτρολόγιο ΔΕΝ αποκαθίσταται από οθόνες αφής.

inblx

@keysmith, και εγώ το ίδιο πιστεύω, όμως όσο περνούσαν τα χρόνια και κανένας κατασκευαστής δεν έκανε ένα καλό κινητό με φυσικό πληκτρολόγιο, και έτσι, οι περισσότεροι πια συνηθίσαμε στα touch πληκτρολόγια, με αντίχειρες που έχουν κανει ποντίκια πια. Να, εγώ για παράδειγμα γράφω το ίδιο γρήγορα σε ενα touch κινητό 4.6″ (Xperia SP και ας έχω αρκουδοπαλαμες) όσο σε ενα πληκτρολόγιο υπολογιστή ή λάπτοπ. Και με την Swipe μέθοδο, αλλά και κανονικά. Μονο σε landscape δεν μπορω να γράψω.

Ποτε όμως δεν θα ξεχάσω τις καλες εποχές, του Sony Ericsson P1, Xperia X1… Όταν το What’s up έδινε 1000’+1000: με ενα ευρώ. Ατέλειωτες ώρες μυνημάτων.

Chris chris fetes zwis

Μπραβο στην blackberry τουλαχιστον κρατα το σχεδιο στα κινητα που ειχε τοσα χρονια και δεν βγαζει μοντελα ιδια οπως ολοι οι υπολοιποι

Άγγελος

Παιδιά όντως το φυσικό πληκτρολόγιο είναι πολύ καλό, το λέω από πείρα γιατί το πρώτο μου κινητό ήταν το LG KS360 για να καταλάβετε. Αλλά το πόσο γρήγορα και με τεράστια ακρίβεια λειτουργεί το smart keybort του G3 μου δεν λέγεται. Πραγματικά δεν έχω λόγια, βρίσκει το 99% των λέξεων και όσες δεν βρει τις μαθαίνει για αργότερα. Πλέον έχω εθιστεί στο swipe του και σε συνδυασμό με τη δυνατότητα να το αυξομειώνεις θεωρό πως είναι το καλύτερο πληκτρολόγιο που υπάρχει για οθόνες smartphone. Όσοι το έχουν ας πουν και αυτοί μια γνώμη και σας παρακαλώ γράψτε με swipe, ίσως είναι λίγο ασυνήθιστο στην αρχή, όχι δύσκολο αλλά πραγματικά σου λύνει τα χέρια ιδικά σε ένα τόσο μεγάλο κινητό.
Τώρα όσον αφορά το Classic για εμένα τέτοιες οθόνες τόσο μικρές είναι απλά πολυυυυυυυυυυ ξεπερασμένες, τρώει άκυρο από το μέγεθος της πρώτα πρώτα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.