BlackBerry concept, Με έυκαμπτη και διάφανη οθόνη [Έλληνας σχεδιαστής]

Ιωάννης Αναστασιάδης υπογράφει ο σχεδιαστής του πανέμορφου concept κινητού της BlackBerry. Από τα ωραιότερα που έχουμε δει τους τελευταίους μήνες με έυκαπτη και διάφανη οθόνη που αγκαλιάζει το κινητό μπρος-πίσω και συρόμενο πλήρες πληκτρολόγιο. Ιδανικό για business, entertainment και navigation. Well done John Anastasiadis!

, BlackBerry concept, Με έυκαμπτη και διάφανη οθόνη [Έλληνας σχεδιαστής]

, BlackBerry concept, Με έυκαμπτη και διάφανη οθόνη [Έλληνας σχεδιαστής]

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

19 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
fanis

MIAM MIAM

nikos

Αυτή είναι η ελλάδα.Όχι ο ΓΑΠ και η παρέα του.Χίλια μπράβο!!

npapanikolaou

Ένα μεγάλο μπράβο στο Γιάννη Ανάστασιάδη;)
Καταπληκτικός σχεδιασμός. αν έβγαινε σε γραμμή παράγωγης
θα το αγόραζα.
Κώστα λές να το δούμε στη Βαρκελώνη?

Θεόφιλος

Έλληνας δεν είναι ο ιδιοκτήτης της RIM? Αν ήταν εδώ στην Ελλάδα θα έπερνε μισθό 600 ευρώ, η θα ήταν άνεργος? ……πήγε στον Καναδά και χτυπάει στα ίσια ολόκληρη Apple. Όλος ο παγκόσμια επιχειρηματικός κόσμος χρησιμοποιεί Blackberry, ασχετα με τις όποιες αδυναμίες η παραλήψεις και αν έχει το ΟS. Κι όμως.Έκπέμπει έναν σεβασμό η Blackberry σε όλον τον πλανήτη. Α!!! και η Τροϊκα Blackberry χρησιμοποιει….. :-(.

Dr.tzef

Πρώτη φορά βλέπω BlackBerry που όχι απλά μου αρέσει αλλά θεωρώ απίστευτα όμορφο,κομψό,στυλατο και εξωφρενικά έξυπνο σε σύλληψη αφού μοιάζει με βιβλίο σε μικρογραφία….Μπράβο στο σχεδιαστή,αν η Rim υιοθετούσε το σχέδιο πιστεύω θα έφτανε εύκολα σε επίπεδα πωλησεων το iPhone….το κινητό σχεδιαστικά πουλιέται μόνο του και χωρίς λειτουργικό 😉

Γιώργος

Μπράβο στον Γιάννη για την σχεδίαση.

Στελιος

Παρα πολυ ομορφο μπραβο στον σχεδιαστη! Εμ..τετοια σχεδια πρωτοποριακα πρεπει να υιοθετει τωρα η RIM…Αν θελει να ανεβει βεβαια…αλλιως ας μεινει πισω…αν και πολυ κριμα ειναι απιστευτα τα κιν της(οποιος τα εχει δουλεψει καταλαβαινει) απλως θελουν περισσοτερη υποστηριξη στο κομματι της “μοδας”(apps,design,εμφανιση).

Panagiotis R.

Ρε παιδια μονο εμενα μου φαινεται βλακεια?

Θεόφιλος

Γεια σου ρε Παναγιώτη! Διαφέρεις από όλους τους άλλους!!!!

giorgio

Αφωνος. Θα συμφωνησω με το δευτερο σχολιο. Καλα, και με το πρωτο!

Σορι για την ανυπαρξια τονων αλλα φταιει ο υπολογιστης..

costas

@ Panagiotis R ναι

Γιώργος

Το ότι πρέπει να κυκλοφορήσει άμεσα….πιστεύω ότι είναι περιττό….!!!!!! Τρομερή ιδέα, ο τολμών νικά, ας το έχουν υπόψιν τους στην RIM.

Alex

Χαίρομαι που η RIM επιμένει Ελληνικά!

Haduuken!

Στο Μαξ το κινητό.

GiannisMix

ΥΠΕΡΟΧΟ πραγματικα! συγγνωμη για τα κεφαλαια γραμματα αλλα ειναι για να το φωναζεις….. ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ μονο και μονο για την ιδεα και το σχεδιασμο…. Ανεξαρτητα αν θα βγει στη παραγωγη ειναι μια κατηγορια μονο του

Μαρία Μαστρογιάννη

Συγχαρητήρια, πολύ ενδιαφέρουσα άποψη, μακάρι να δούμε το κινητό σύντομα στην παραγωγή!

tainia

το έχω ξαναδεί το συγκεκριμένο σχέδιο και θα ήθελα να πω ότι είναι ένα concept και μόνο.. Αυτός που το σχεδίασε δεν σχετίζεται με τη RIM αλλά έχει όρεξη και φαντασία προφανώς… δε βλέπω να κυκλοφορεί στο άμεσο μέλλον κάτι τέτοιο…

Σ.Μ.

Δεν έχω λόγια!!Είναι τέλειο!!Συγχαρητήρια!!

Alessio

Ωραιος ο Anastasiadis +++ δυσκολά πραγματοποιήσιμο απο την RIM..
(*Μου χε κάνει εντυπωση και τότε το subject since guys frm Crackberry 1st published many weeks,1 month ago απ’οπου είχε αρχικά γίνει και γνωστό+διάσημο #παντου# το πραγματικά εκπληκτικό σχεδιαστικό του concept ..)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones

Quad Curved Waterfall Display: Το απίστευτο concept smartphone της Xiaomi

H Xiaomi δεν είναι απλά ένας κατασκευαστής οικονομικών smartphones από την Κίνα και φροντίζει να μας το θυμίζει τακτικά με concepts όπως το Quad Curved Waterfall Display.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.