BlackBerry DTEK60: Επίσημα με οθόνη 5.5″ QHD, Snapdragon 820, τιμή 499 δολ.

Η Xiaomi δεν είναι η μόνη που είχε να κάνει ανακοινώσεις σήμερα με το Xiaomi Mi Note 2 και το φουτουριστικό Xiaomi Mi MIX, αλλά και η Blackberry προχώρησε στην επίσημη ανακοίνωση του δικού της smartphone. Πρόκειται για το BlackBerry DTEK60, που είχε διαρρεύσει αρκετές φορές.

Το BlackBerry DTEK60 έρχεται με τιμή στα 499 δολάρια και πρόκειται για reference design του TCL 950, το οποίο ανακοινώθηκε τέλη Σεπτεμβρίου. Η εταιρεία έχει στην κατοχή της διάφορα brands μεταξύ των οποίων και η Alcatel και το DTEK60 έχει αρκετές ομοιότητες με το Alcatel Idol 4s. Φεύγει από το κλασικό design που έχουμε συνηθίσει από την BlackBerry, αλλά κρατά το premium design.

Στην τιμή των 500 δολαρίων, το BlackBerry DTEK60 φέρνει οθόνη 5.5 ιντσών ανάλυσης 1440×2560 pixels, επεξεργαστή Snapdragon 820, μνήμη RAM 4GB και ενσωματωμένη μνήμη 32GB με δυνατότητα επέκτασης. Ενσωματώνει μπαταρία 3000mAh με υποστήριξη για Quick Charge 3.0, κάμερα 21 Μegapixel, εμπρόσθια κάμερα 8 Megapixel.

Επιπλέον, υπάρχει θύρα USB Type-C και αισθητήρας δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Η BlackBerry στοχεύει και πάλι στους επαγγελματίες, το κινητό έχει διάφορά software στοιχεία για μεγαλύτερο επίπεδο ασφάλειας. Tο software περιλαμβάνει τα συνήθη στοιχεία της BlackBerry όπως BlackBerry Hub και BlackBerry Calendar, δυστυχώς όμως τρέχει Android 6.0 Marshmallow, αλλά σύντομα αναμένεται να αναβαθμιστεί σε Nougat.

To BlackBerry DTEK60 είναι διαθέσιμο από σήμερα στην επίσημη σελίδα της εταιρείας.

BlackBerry DTEK60 official, BlackBerry DTEK60: Επίσημα με οθόνη 5.5″ QHD, Snapdragon 820, τιμή 499 δολ.

BlackBerry DTEK60 official, BlackBerry DTEK60: Επίσημα με οθόνη 5.5″ QHD, Snapdragon 820, τιμή 499 δολ.

BlackBerry DTEK60 official, BlackBerry DTEK60: Επίσημα με οθόνη 5.5″ QHD, Snapdragon 820, τιμή 499 δολ.

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

8 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Μανώλης

Τι θα πει επαγγελματικό κινητό το 2016; μήπως όλα είναι επαγγελματικά πλέον; 😉

GS

Μόνο σε μένα μοιάζει με παλιά συσκευή Motorola?
Α ρε Blackberry

chris

Συμαινει η κρυπτογραφηση που εχει υποστει σε επιπεδο κατασκευης, η ασφαλεια που παρεχει, καθως και τα productivity apps που εχουν ενσωματωθει στο λειτουργικο.

vasilist

Ωραίο τηλέφωνο, νομίζω είναι καλή η προσπάθεια της Black berry, όσο για το επαγγελματικό κινητό όπως είπαν και πιο πάνω τα apps είναι που κάνουν την διαφορά όπως το note της Samsung.
Και καλή τιμή για αρχή.

Panagiotis GP

Το θέλω.

ΚΝ

Ομορφο είναι και μια καλή προσπάθεια απο τη συγκεκριμένη εταιρία….. μου φαίνεται σχετικά λογική τιμή για το συγκεκριμένο μπραντ. Θα ήθελα να το δω από κοντά για να έχω σωστή άποψη.

forneverarrow

Η πιο λογική τιμή για συσκευή BB μέχρι σήμερα. Αν και πάλι δε βρίσκω πολλούς λόγους να πάω στο συγκεκριμένο εφόσον η BB διαθέτει όλο το λογισμικό της στο Play Store πλέον…

Manolis

@chris κοίτα, δεν είναι κακή αυτή η αίσθηση ή ψευδαίσθηση κρυπτογράφησης και σίγουρα είναι χρήσιμη για συγκεκριμένα άτομα όπως πχ πολιτικά πρόσωπα, ηθοποιούς (όχι Έλληνες προφανώς), κ.α. που μπορούν εύκολα να πέσουν θύματα κλοπής των προσωπικών τους στοιχείων..

Για το 99% του κόσμου – μαζί με εμένα – όμως που θα δείξει ενδιαφέρον γι’ αυτή την εταιρεία (ίσως για vintage λόγους) δεν χρειάζομαι τη premium τιμή για την “κρυπτογράφηση”, ας μου τη δώσει χωρίς επιπλέον κόστος μήπως και ανεβάσει τις πωλήσεις!!! 😉

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.