BlackBerry Leap: Φωτογραφίες της νέας mid-range συσκευής

Στα άμεσα σχέδια της BlackBerry συγκαταλέγεται ένα νέο mid-range smartphone με την ονομασία Blackberry Leap, καθώς δημοσιεύτηκαν σήμερα νέες φωτογραφίες, απεικονίζοντας την εμφάνιση του ανερχόμενου μοντέλου της Καναδικής εταιρείας. Το BlackBerry Leap εκτιμάται να διατεθεί σε κυκλοφορία τον Απρίλιο ή τον Μάιο του 2015.

Τον Δεκέμβριο του 2014, η BlackBerry αποκάλυψε την ίδια συσκευή με την ονομασία BlackBerry Rio, ωστόσο η συσκευή τελικώς άλλαξε ονομασία μέσα στο διάστημα που πέρασε.

Η νέα συσκευή της BlackBerry φαίνεται να θέλει να αναβαθμίσει το περυσινό μοντέλο BlackBerry Z3, καθώς θα ενσωματώνει οθόνη 5 ιντσών ανάλυσης HD 720 X 1280px, με κύρια κάμερα ανάλυσης 8MP και εμπρόσθια 2MP, η μνήμη RAM θα αυξηθεί στα 2GB, όπως επίσης θα διπλασιαστεί και ο αποθηκευτικός χώρος στα 16GB. Ο επεξεργαστής της συσκευής θα είναι διπύρηνος, κατασκευασμένος από την Qualcomm και χρονισμένος στα 1.5GHz, και η μπαταρία της συσκευής θα αγγίζει τα 2800mAh. Η συσκευή φυσικά θα υποστηρίζει όλα τα δίκτυα κινητής τηλεφωνίας, συμπεριλαμβανομένου και του δικτύου 4G.

Όσον αφορά τις διαστάσεις και το εξωτερικό μέρος του νέου BlackBerry Leap, η μόνη πληροφορία που έχει γνωστοποιηθεί μέχρι στιγμής είναι το πάχος, το οποίο θα είναι στα 9.5mm. Η συσκευή θα κυκλοφορήσει σε μαύρο και σε λευκό χρώμα.

Όπως προαναφέραμε, η BlackBerry σκοπεύει να κυκλοφορήσει την συσκευή μέσα στο 2ο τρίμηνο του 2015, με την τιμή να εκτιμάται περίπου στα 200 δολάρια. Σίγουρα δεν αναμένουμε να την δούμε την επόμενη βδομάδα στην έκθεση MWC 2015, όμως σε περίπτωση που κάτι αλλάξει θα ενημερωθείτε άμεσα καθώς το Techblog θα βρίσκεται εκεί.

BlackBerry Leap, BlackBerry Leap: Φωτογραφίες της νέας mid-range συσκευής

BlackBerry Leap, BlackBerry Leap: Φωτογραφίες της νέας mid-range συσκευής

BlackBerry Leap, BlackBerry Leap: Φωτογραφίες της νέας mid-range συσκευής

BlackBerry Leap, BlackBerry Leap: Φωτογραφίες της νέας mid-range συσκευής

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

7 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Sot11

Καλε κόψτε λιγο μπεζελ να δώσετε και στην Sony….😂😂😂

παπαροκας tiamat

@sot αν ειδες s6 το νεο απολυτο benchmark των bezel δεν ειναι πια η sony αλλα η samsung 👅😂😂

Bottox

ρε είστε στραβά όλα σας η αλιθορίζετε….
όλο για την sony λέτε αλλα δεν κοιτάτε τα bezel στα iphone-htc..μπε μπε ρε

Sot11

Tiamat ισχυειιιιιι!!!
Bottox τι κανείς έτσι άνθρωπε μου όλων τα βλέπουμε, τι ήθελες να κάτσω να τους αναφέρω έναν έναν; Μη χειρότερα..

Bottox

δεν πήγαινε μόνο για εσένα για όλους το λέω και δεν σου είπα να τους πεις έναν έναν αλλά γιατί πάντα βάζετε την sony πρώτη ενώ όλοι ξέρετε ότι bezel σαν τα iphone δεν τα έχει καμία άλλη….
και όχι δεν είμαι “σονακιας”

Darth

@Bottox στο htc τουλάχιστον bezel προσφερει κάτι…………. ΗΧΕΙΑΡΕΣ…………. iphone είναι κατηγορία απο μόνο του(fashion phone) ………… so,,,,,,

Bottox

@Darth δεν με νοιάζει αν σου βάζει και πλυντήριο… τα bezel είναι bezel για αυτά λέμε και όχι το τι προσφέρει το κάθε ένα. κούνα το κεφάλι σου

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.