BlackBerry Mercury: Screenshot επιβεβαιώνει Android Nougat και 1620×1080 ανάλυση

Σε περίπου μία εβδομάδα όταν και αρχίσει η CES 2017, θα έχουμε την ευκαιρία να δούμε τα νέα BlackBerry smartphones, τα οποία θα κατασκευαστούν σε συνεργασία με την TCL. Ένα από αυτά τα smartphones θα είναι το BlackBerry Mercury, το οποίο από ότι φαίνεται δεν θα είναι ένα συνηθισμένο τηλέφωνο.

Σύμφωνα με προηγούμενες αναφορές, το BlackBerry Mercury θα έχει QWERTY πληκτρολόγιο και οθόνη αφής 4.5 ιντσών. Ένα screenshot που είδε το φως της δημοσιότητας φαίνεται να επιβεβαιώνει αυτό το γεγονός, αφού η οθόνη θα έχει ανάλυση 1620×1080. Με 420 ppi τότε μιλάμε για μια οθόνη η οποία θα έχει αρκετά καλή ευκρίνεια. Επιπλέον, το screenshot δείχνει ότι το Mercury θα τρέχει Android Nougat.

Όπως βλέπουμε, το Mercury δεν θα έχει on-screen πλήκτρα, το οποίο λογικά σημαίνει ότι θα υπάρχουν ειδικά navigation πλήκτρα. Στο παρελθόν leaked εικόνες δείχνουν ότι όντως το BlackBerry Mercury έχει πλήκτρα για navigation, τα οποία βρίσκονται πάνω από το QWERTY πληκτρολόγιο.

Σύμφωνα με τι φήμες, το BlackBerry Mercury θα έχει επεξεργαστή Snapdragon 625, 3GB RAM, 32GB εσωτερική μνήμη, αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων στο space bar και 3400 mAh μπαταρία.

BlackBerry Mercury QWERTY keyboard resolution screen 4.5 inches 1620x1080, BlackBerry Mercury: Screenshot επιβεβαιώνει Android Nougat και 1620×1080 ανάλυση

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
vasilispas

Blackberry δν θα ειναι ομως…η ποιοτητα που ξεραμε κ δυστυχως το καλυτερο os που εχει βγει ποτε ,bb10, δν θα τη δουμε ποτε ποια σε κανενα smartphone. Οποιος δουλεψε blackberry 10 δν ξαναπιασε αλλη μαρκα κινητο στα χερια του

Jorge

Τέλειο 🤙🏾🤙🏾

ΛΛ

Ωραίο τηλέφωνο για κάποιον που θέλει με πλήκτρα τηλέφωνο. Αναμένω και τις εκδόσεις με μόνο οθόνης αφής για να έχουμε καλύτερη άποψη πως θα εξελιχθούν τα τηλ με μπραντ BB

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones featured TCL TCL Android smartphones

TCL 50 SE: Ξεκίνησε η διάθεσή του στην Ελλάδα με τιμή από 159 ευρώ

Η TCL ανακοινώνει την έναρξη της διάθεσης στην Ελληνική αγορά του 1ου μοντέλου της σειράς 50 του TCL 50 SE.

Smartphones featured TCL TCL Android smartphones

Βόλτα στο περίπτερο της TCL στο MWC 2024 [Booth tour video]

Ανακαλύψτε μαζί μας τις τεχνολογικές προόδους που έχει κάνει η TCL για να βελτιώσει την εμπειρία του χρήστη κάνοντας βόλτα στο booth της στο MWC 2024 στη Βαρκελώνη.

Gear featured TCL

TCL NXTPAPER 3.0: Τεχνολογία οθόνης που φιλτράρει το επιβλαβές μπλε φως έως και 61%

Η TCL αποκάλυψε την τεχνολογία οθόνης NXTPAPER το 2021 και τώρα, στη CES 2024 στο Λας Βέγκας, ανακοίνωσε το NXTPAPER 3.0.

Smartphones TCL TCL Android smartphones

TCL 40 NXTPaper 5G: Οθόνη με αίσθηση χαρτιού και ξεκούραστη θέαση

Το TCL 40 NXTPaper 5G είναι ένα μοναδικό smartphone καθώς φέρνει την καινοτομία NXTPAPER μέσω της οποίας η οθόνη έχει την αίσθηση και την υφή του χαρτιού για ξεκούραστη πολύωρη θέαση περιεχομένου!