BlackBerry Mobile Fusion

Η RIM ανακοίνωσε την κυκλοφορία του BlackBerry Mobile Fusion, την επόμενης γενιάς λύση για τη διαχείριση κινητών συσκευών των εταιρικών πελατών. Το BlackBerry Mobile Fusion παρέχει μια ασφαλή, αξιόπιστη και επεκτάσιμη λύση που συνδυάζει τη διαχείριση smartphones και tablets που χρησιμοποιούν το BlackBerry OS καθώς επίσης τα Android και iOS και παρέχει μια ενιαία, web- based πλατφόρμα για εύκολη διαχείριση όλων των συσκευών.

Το BlackBerry Mobile Fusion ενσωματώνει τα καλύτερα χαρακτηριστικά της αγοράς και την αρχιτεκτονική ασφαλείας του BlackBerry Enterprise Server (version 5.0.3), παρέχοντας προηγμένη διαχείριση και έλεγχο του ΙΤ, μια ενιαία εξερχόμενη σύνδεση ασφαλείας (256-bit AES encrypted “BlackBerry VPN”), πολιτικές IT που μπορούν να επιβληθούν στους εργαζομένους, υποστήριξη της τεχνολογίας BlackBerry Balance και τη δυνατότητα για εγκατάσταση εφαρμογών και λογισμικού μέσω ασύρματου δικτύου για τη διαχείριση των BlackBerry smartphones και PlayBook tablets (καθώς επίσης και για τις μελλοντικές συσκευές BlackBerry 10).

Για τη μεγάλη πλειονότητα των εργαζομένων σε κυβερνητικούς οργανισμούς σε όλο τον κόσμο και για περίπου το 90 τοις εκατό των εταιρειών που ανήκουν στη λίστα Fortune 500 και χρησιμοποιούν σήμερα BlackBerry smartphones, το BlackBerry Mobile Fusion τους επιτρέπει να αξιοποιήσουν την παρούσα ολοκληρωμένη υποδομή ασφαλείας των BlackBerry και να έχουν ευέλικτες επιλογές για τις προσωπικές συσκευές, διατηρώντας παράλληλα το κόστος σε χαμηλά επίπεδα.

Εκτός από το ότι παρέχει απαράμιλλη λειτουργικότητα για τις συσκευές BlackBerry, το BlackBerry Mobile Fusion προσφέρει ακόμα ολοκληρωμένες δυνατότητες διαχείρισης για συσκευές iOS και Android μεταξύ των οποίων:

• Υποστήριξη για πολλαπλές συσκευές ανά χρήστη
• Διαχείριση εφαρμογών και software
• Διαχείριση συνδεσιμότητας (Wi-Fi, VPN, certificates)
• Κεντρική, εύκολη στη χρήση, ενιαία web-based κονσόλα
• Προσδιορισμός και διαχείριση ασφάλειας και πολιτικών
• Διαχείριση δυνατοτήτων της κάθε συσκευής
• Διαχείριση ρυθμίσεων
• Ασφάλεια και προστασία σε περίπτωση απώλειας ή κλοπής (εξ αποστάσεως κλείδωμα, καθαρισμός δεδομένων)
• Διαχείριση με βάση το χρήστη και την ομάδα χρηστών
• Υψηλή επεκτασιμότητα

Το λογισμικό BlackBerry Mobile Fusion είναι διαθέσιμο ως free download και κοστολογείται ανάλογα με τον αριθμό των προς διαχείριση συσκευών. Οι άδειες για την πρόσβαση των πελατών (CALs) ξεκινούν από $99 ανά χρήστη ή $4 ανά χρήστη μηνιαίως (τιμολογούνται σε ετήσια βάση); σε περιπτώσεις μεγάλου όγκου, υπάρχει επίσης δυνατότητα έκπτωσης. Ακόμα, η Research In Motion προσφέρει μια δωρεάν δοκιμαστική περίοδο 60 ημερών, ώστε οι πελάτες να μπορούν να δοκιμάσουν το Mobile Fusion πιλοτικά προτού αγοράσουν άδεια (CAL)

Για περισσότερες πληροφορίες επισκεφθείτε το: www.blackberry.com/mobilefusion.

*Οι συσκευές iOS and Android χρειάζονται την εφαρμογή Mobile Fusion Client για να ενεργοποιήσουν τις υπηρεσίες διαχείρισης BlackBerry Mobile Fusion, οι οποίες είναι διαθέσιμες ως free download για τις συσκευές iOS και Android από τα αντίστοιχα app stores. Η ασφάλεια, η διαχειρισιμότητα και οι έλεγχοι της συσκευής ποικίλουν ανάλογα με τις εγγενείς δυνατότητες των λειτουργικών συστημάτων της εκάστοτε συσκευής.

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

0 Σχόλια
Inline Feedbacks
View all comments

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.