BlackBerry Passport: Demo video με Android Lollipop

Από την BlackBerry περιμένουμε να κυκλοφορήσει το πρώτο της smartphone το οποίο θα τρέχει το λειτουργικό σύστημα της Google και είναι το BlackBerry Venice. Ωστόσο, φαίνεται πως δεν θα είναι το μόνο Android που θα λανσάρει η BlackBerry καθώς σήμερα διέρρευσε ένα demo video από το τετράγωνο BlackBerry Passport να τρέχει Android.

Για την ακρίβεια στο παρακάτω video βλέπουμε το BlackBerry Passport Silver Edition, που ανακοινώθηκε αρχές του μήνα και είναι μια νέα έκδοση με αλλαγές στο design, οπότε το πιο πιθανό είναι να δούμε και μια δεύτερη έκδοση με Android.

Η συσκευή φαίνεται να τρέχει stock Android, αλλά θα έχει ενδιαφέρον να δούμε αν θα έχει κάποια από τα πιο σημαντικά features του BB10 όπως περιμένουμε από το BlackBerry Venice. Ακόμη δεν γνωρίζουμε πολλές λεπτομέρειες τι θα συμπεριλάβει η BlackBerry στα Android smartphones της, αλλά όπως έχει επισημάνει η ίδια, θέλει να έχει επίκεντρο την ασφάλεια των δεδομένων.

Δείτε το video:

BlackBerry Passport: Demo video με Android Lollipop, BlackBerry Passport: Demo video με Android Lollipop

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Arrow

Πω ρε φίλε σπαμ κάνει και το λέει έτσι blackberry blackberry blackberry ωραίο παντός το κινητό !!!!!

gt-i9506

Δυνατο… για 2ο κινητο οτι πρεπει :p

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.