BlackBerry Passport hands-on video, το QWERTY λειτουργεί και ως trackpad

Το επερχόμενο BlackBerry Passport είναι σίγουρα από τις πιο περίεργες συσκευές με βάση τα σημερινά δεδομένα. Έχει τετράγωνη οθόνη ανάλυσης 1440 x 1440 που σημαίνει εξαιρετικά υψηλή πυκνότητα pixels.

To BlackBerry Passport ίσως είναι η τελευταία ευκαιρία της BlackBerry να κερδίσει το χαμένο έδαφος και να ανακτήσει τις δυνάμεις της. Τη συσκευή την έχουμε δει ήδη από τον ίδιο τον CEO της εταιρείας αλλά δεν έχουν αποκαλυφθεί ακόμη τα πλήρη τεχνικά χαρακτηριστικά.

Σίγουρα αυτό που μας κάνει την μεγαλύτερη εντύπωση μετά το τετράγωνο σχήμα της οθόνης είναι το QWERTY πληκτρολόγιο που όπως έχουμε ξαναπεί δεν έχει σύμβολα επάνω.

Το BlackBerry Passport εμφανίζεται σε hands-on video και το πληκτρολόγιο βλέπουμε ότι λειτουργεί και ως a trackpad.

Η συσκευή περιμένουμε να ανακοινωθεί τον Σεπτέμβριο με 4.5 ιντσών οθόνη ανάλυσης 1440×1440, 3GB RAM και 3450mAh μπαταρία. Θα έχει BlackBerry 10.3 που θα φέρει BlackBerry Assistant, κάτι αντίστοιχο με Siri, Cortana και Google Now. Ανακοινώνεται την ίδια περίοδο με τα iPhone 6 και Samsung Galaxy Note 4.

blackberry passport hands on, BlackBerry Passport hands-on video, το QWERTY  λειτουργεί και ως trackpad

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
ΜΑΝΟΣ

Για επαγγελματιες θα ειναι πολυ καλο πιστευω… Τωρα, για τον μεσο χρηστη φαινεται να ειναι αρκετα πιο φαρδυ απο τα “κανονικα” κινητα. Όμορφο και ενδιαφέρον, πάντως!

lefossax

Δεν είναι κακό αρκεί να εχει πολλές εφαρμογές παιχνίδια κι μια καλή τιμή και θα τα πάει καλα. Εξάλλου είναι πολύ ωραίο ίσος αν ήταν το λειτουργικό του βασισμένο σε android θα έπαιΖε μπαλα

gate13

Να ζήσουμε να την θυμόμαστε.Καλό Ταξίδι BlackBerry. :{

stelios

Ομορφο και κατι το ξεχωριστο ,αλλα πολυ φαρδυ για καθημερινη χρηση ,παντως σε τσεπη παντελονιου δεν χωραει με τιποτα κριμα γιατι γιαπις δεν θα γινω ποτε!!”!!

Πάνος

Δυστυχώς έχουμε φτάσει σε σημείο να κρίνουμε την επιτυχία η όχι ενός λειτουργικού από το αν έχει “πολλές εφαρμογές και παιχνίδια” και αναλόγως “αποχαιρετούμε” μια εταιρεία αν δεν τα προσφέρει αυτά.
Ένα κινητό είναι πρωτίστως συσκευή επικοινωνίας και εμείς την έχουμε κάνει παιχνιδομηχανή.

forneverarrow

Εγώ πάντως έχω ψηθεί άσχημα και θα κάνω ό,τι μπορώ για να το πάρω όταν βγει! Πρώτη φορά μετά από πολλά χρόνια η BB με πείθει για νέο μοντέλο.

Sot11

Δεν ειναι κακό, εχει κάτι το διαφορετικό και μου θυμίζει λίγο το n9 μου που το λάτρευα για την διαφορετικότητα και την απλότητα του! Βέβαια προτιμώ κάτι σε πιο νορμαλ μέγεθος και σχέδιο.

Panagis

Εξαιρετικο….Με εχει ψησει.

giannogeorge

Νομίζω ότι κινητά σαν και αυτά που έβγαζε η RIM/BlackBerry, λείπουν σε πολλούς από αυτούς που τα χρησιμοποιούσαν. Μου φαίνεται καλή κίνηση το να γυρίσει πίσω στις ρίζες της και θα το πω.. μου αρέσει η συσκευή! και πηγαίνει σφαίρα, επίσης. Καλό είναι να υπάρχουν και άλλες επιλογές, σε πάρα πολλούς λείπει το φυσικό πληκτρολόγιο.

Πιστεύω ότι θα τα πάει καλά, αν υπάρξει σοβαρή υποστήριξη από την εταιρεία.

Alexboom

@gate13, πιαστο πρώτα στα χεράκια σου και μετά μίλα…το κινητό εκτός απο πολύ δυνατό είναι και πολύ διαφορετικό

Manolis Tsagkarakis

@forneverarrow δεν θα είναι φθηνό, λογικά η τιμή του θα είναι παραπάνω από αυτή του Q10 όταν πρωτοβγήκε!!!

tech21man

Που μπορει να εξυπηρετει ενα trackpad εν ετη 2014?

Το διαφορετικο καλο θα ειναι να εχει και καποια χρησιμοτητα. Για καποιους σιγουρα θα αρεσει το form factor και αυτο το πραγμα απο κατω.

Για μενα, οχι.Δηλαδη, δεν βλεπω ενα καλο λογο να το αγορασω, μαλλον βλεπω κατι που προσπαθει να ειναι διαφορετικο και μπλεκεται.

Pass.

Θανάσης

Εμένα το blackberry classic είναι η επόμενη συσκευή μου. Το trackpad είναι απλά το καλύτερο πράγμα σε μια communicator συσκευή. Από το BB9900 πέρασα σε 1 galaxy s3 LTE και όσο και αν προσπαθώ , ποτε δεν μπορώ να πω πως έχω 1 handed mode.

Φώτο εδώ https://crackberry.com/blackberry-ceo-john-chen-shows-upcoming-blackberry-passport-and-blackberry-classic-smartphones

Alexboom

@tech21man, δεν είναι ακριβώς τρακπαντ….είναι touch σχεδόν σε όλο το μήκος και πλάτος. Με αυτό μπορείς να σκρολάρεις κι επίσης με swipe προς τα αριστερά λειτουργεί σαν backspace. Δεν χρειάζεται να πατάς στην οθόνη για να κάνεις επεξεργασία σε μια λέξη/φράση, κάνοντας πιθανώς κάποιο λάθος, αλλά τα κάνεις όλα απο το keybrd.

MS

Ίσως η κορυφαία κινητή συσκευή που έχει βγεί , σύμφωνα με συνάδερφο που το έχει πιάσει στα χέρια στο Τορόντο. Νιώθεις να κρατάς μια πανίσχυρη συσκευή επικοινωνίας που σου επιτρέπει να έχεις πρόσβαση σε όλο τον κόσμο και σε όλα τα επιχειρηματικά δεδομένα .

Δεν υπάρχει θέμα σύγκρισης με iPhone και Android τα οποία πλέον είναι απλά καλές παιχνιδομηχανές.

Υ.Γ
Πρέπει επιτέλους να μάθουμε να κρίνουμε κάποια προϊόντα με βάση τον σκοπό για τον οποίο έγιναν. Βαρέθηκα όλα αυτά τα χρόνια να ακούω κριτικές σχετικά με την BBRY από ανθρώπους που συνήθως δεν ξέρουν τι ζητάνε από ένα κινητή συσκευή. Δεν μπορεί βρε παιδιά να εκθειάζουμε το Android που είναι ένα πρόχειρο λογισμικό γραμμένο στο πόδι από άτομα που το πρωί δουλεύουν στον συνεργείο αυτοκινήτων και το βράδυ γράφουν κώδικα…ΕΛΕΟΣ πια !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.