BlackBerry Passport, νέες φωτογραφίες της συσκευής με το εντυπωσιακό πληκτρολόγιο

Προφανώς υπάρχουν πολλές δυνατές ναυαρχίδες εκέι έξω όπως LG G3, Samsung Galaxy S5, HTC One M8, το εντυπωσιακό Amazon Fire Phone αλλά περιμένουμε να δούμε και το Samsung Galaxy F με QHD οθόνη και μεταλλική κατασκευή. Όμως την προσοχή τράβηξε και μια νέα συσκευή της BlackBerry λόγω του παράξενου σχήματός της που μοιάζει με διαβατήριο.

Όπως λέει και το όνομά του το BlackBerry Passport θυμίζει στο σχήμα διαβατήριο και εμφανίστηκε από τον CEO της εταιρείας μαζί με το BlackBerry Classic την προηγούμενη εβδομάδα.

Το BlackBerry Passport δεν έχει παρουσιαστεί ακόμα επίσημα αλλά η top-shelf συσκευή περιμένουμε να έχει 4+ ιντσών οθόνη ανάλυσης 1440 x 1440, Snapdragon 800, 3GB RAM, 13MP εξωτερική κάμερα και μπαταρία 3450mAh.

Το πιο ενδιαφέρον στο κινητό μοιάζει να είναι το QWERTY πληκτρολόγιο κάτω από την οθόνη. Δεν έχει ούτε σημεία στίξης αλλά ούτε και αριθμούς, για να εμφανιστούν και άλλα σύμβολα ο χρήστης πρέπει να πιέσει και να κάνει swipe. Θα έχει ενδιαφέρον να το δούμε πως ακριβώς λειτουργεί, όταν διατεθεί τον Σεπτέμβριο.

Πάντως η εταιρεία προσπαθεί να ανακάμψει και επιχειρεί να κερδίσει το χαμένο έδαφος, οπότε μπορεί να μας εκπλήξει στο επόμενο διάστημα. Προς το παρόν μπορούμε να ρίξουμε μια πρώτη ματιά στη συσκευή από το παρακάτω video και τις νέες φωτογραφίες.

, BlackBerry Passport, νέες φωτογραφίες της συσκευής με το εντυπωσιακό πληκτρολόγιο

, BlackBerry Passport, νέες φωτογραφίες της συσκευής με το εντυπωσιακό πληκτρολόγιο

, BlackBerry Passport, νέες φωτογραφίες της συσκευής με το εντυπωσιακό πληκτρολόγιο

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

18 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Antreas

Τι στο καλο ειναι αυτο?! Δεν ξερω ποσο χρησιμο θα ειναι αλλα δεν μου αρεσε καθολου.. κακασχημο

Αντρέας

Πολύ πολύ καλό.
(ΓΙΑΤΊ ΟΛΟΙ ΜΑ ΟΛΟΙ ΘΑΒΕΥΤΕ ΤΟ Ζ2.)

ahilleas

Φτυστό το LG VU σε Blackberry!

nGavoun

Πολύ ωραίο σχήμα συσκευής τι να πω…
Δεν μπορώ να πιστέψω ότι θα είναι εύκολο να το κρατάς στο χέρι σου η να το βάζεις στην θέση του παντελονιού σου

apostolos

Σίγουρα δεν τρολαρουν?

stelios

Στην αρχη μου αρεσε πολυ αλλα τώρα που το βλεπω ειναι μια σχεδιαστικη απογοήτευση το τηλεφωνο πλακακι

Ιωάννης

Τι συσκευές κάθονται και βγάζουν εκει στην βλακμπερυ!! ήθελα να ξερα ποιος θα πάει να πάρει αυτό το πράγμα!! Αφού το ξεκίνησαν με z10-30 τώρα τι θέλουν και οπισθοδρομούν με αυτό το τρόπο? Τώρα που το ξανασκέφτομαι ισως να βρεθούν μερικοι αγοραστές που είχαν παλιότερα τέτοιου είδους συσκευές

Alexboom

Ρε παίδες, δοκιμάστε το πρώτα και μετά βλέπετε…επαγγελματικό τηλέφωνο είναι, ευκολία στο typing…το πληκτρολόγιο είναι και hover-touch, μπορείς απο αυτό να κάνεις και swipe, οι αριθμοί υπάρχουν στα WER, SDF, XCV ανάλογα την εφαρμογή, αλλιώς σταθερά σε touch keyboard. Κι εμένα στην αρχή με παραξένεψε το σχήμα, αλλά συνηθίζεται…γενικά έχει πολλές δυνατότητες και είναι διαφορετικό

nikos

Πολύ καλά specs, αλλά ρε παιδί μου τέτοιο πράγμα δεν θα σχεδίαζε ούτε η Samsung!Αν είναι δυνατόν!Είναι άσχημο και αντιεργονομικό

Erevos

Λογικό είναι κάποιος που έχει για κινητό την σανίδα που λέγεται Nokia 925 να τα βλέπει όλα χάλια , είναι σαν αυτό το μύθο για την αλεπού με την κομμένη ουρά.

JohnWave

Eγώ που κράζω τα phablets οφείλω να ομολογήσω ότι πιο εύκολα θα χειριζόμουν ένα phablet από ότι το συγκεκριμένο κινητό.

forneverarrow

Επιτέλους μια συσκευη με επαγγελματικό προφίλ! Μου φαίνεται αν βγει καλο να το τσιμπάω στη θέση του iPhone.

Τομ

Ωραιο το σουβερ.. τι; κινητο ειναι;

nikmour

Ρε erevos τι κομπλεξ βγάζεις για το 925. Μπήκες σε post για blackberry για να βγάλεις το κόμπλεξ σου για τα Lumia ή τα WP? Προσωπικά αυτό έχω (925) και είναι από τα ποιο όμορφα κινητά που υπάρχουν και δεν το λέω μόνο εγώ. Και τώρα για κάτι γενικότερα,εκτός από τον erevos. Έχω βαρεθεί το κάθε παιδάκι που πήρε κινητό με χαρτζιλίκι από τον μπαμπά του να είναι φανατικός με κάποια (οποιαδήποτε) εταιρεία και να μας πρήζει για την δική του απόλυτη αλήθεια. Ο καθένας μπορεί να κάνει κριτική καλόπιστη και αντικειμενική, από την στιγμή που βρισκόμαστε σε ένα techsite. Αν θέλεις υπάρχουν πολλά “αντικειμενικά” site που προορίζονται για fanboys. Πήγαινε εκεί και άσε μας στην “ασχετοσύνη” μας

nikos

@nikmour +1
@erevos φίλε έχεις μεγάλο πρόβλημα,πραγματικά!Έρχεσαι σε άκυρο post να κράξεις το 925 που στο κάτω κάτω είναι πανέμορφο και πολύ καλό εργαλείο με φοβερή κάμερα μόνο και μόνο επειδή δεν σου αρέσουν τα windows phone!Μην σώσεις να πάρεις ποτέ windows phone εάν δεν σου αρέσουν!

Erevos

Αυτός που έχει το πρόβλημα είναι ο Νίκος που επειδή έχει μια μπαγκατέλα βρίζει όλα τα υπόλοιπα κινητά λόγω κόμπλεξ κατωτερότητας. Απλά το είπα για να μπουν τα πράγματα στην θέση τους δηλαδή.

nikos

@Erevos ξέρεις τι κινητό έχω και το λες και μπακατέλα?!Δεν νομίζω ότι κινητό 350€ είναι μπακατέλα!Τώρα αν εσύ έχεις τα λεφτά να πάρεις το ανυπέρβλητο android phone των 750€ μαγκιά σου!Εγώ δεν τα έχω,αλλά ακόμη και αν τα είχα δεν θα τα έδινα για 3gb ram και οκταπύρηνο όταν κάνω τη δουλειά μου με 1-2gb και διπύρηνο!Παρεμπιπτόντως,δεν έχω το 925 😉

nikmour

Erevos, εγώ έχω το 925 και κοριτσάρα μου δεν είναι μπακατέλα

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.