BlackBerry Passport, επίσημα με OS 10.3 και ψηφιακό βοηθό στα 599 δολ.

Για το BlackBerry Passport γνωρίζουμε σχεδόν τα πάντα καθώς αποκαλύφθηκε πριν κάποιους μήνες από την CEO της εταιρείας, αλλά σήμερα παρουσιάστηκε επίσημα μαζί με το νέο BlackBerry 10.3 OS. Είναι από σήμερα διαθέσιμο με τιμή στα 599 δολάρια και έρχεται με 4.5 ιντσών τετράγωνη οθόνη ανάλυσης 1440 x 1440 στα 453ppi.

Κάτω από την οθόνη έχει QWERTY πληκτρολόγιο που λειτουργεί και και ως πληκτρολόγιο αφής. Κατά τα άλλα έρχεται με, quad-core Snapdragon 801 επεξεργαστή χρονισμένο στα 2.2GHz, Adreno 330GPU, 3GB RAM, 32GB ενσωματωμένη μνήμη που μπορεί να επεκταθεί, 13MP κάμερα με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας, 2MP μπροστινή κάμερα και τεράστια μπαταρία 3540mAh που λέγεται ότι διαρκεί 30 ώρες. Οι διαστάσεις του είναι 128 x 90.3 x 9.3 χλστ. και το βάρος 194.4 γρ.

Το BlackBerry Passport με την τετράγωνη οθόνη του απευθύνεται κυρίως σε επαγγελματίες, στο BlackBerry 10.3 OS έχει προστεθεί ψηφιακός βοηθός και το QWERY πληκτρολόγιο έρχεται με features όπως On-Key Scrolling, Flick to Type, Swipe to Delete και Fine Cursor Control.

Να πούμε ότι στην Ευρώπη και συγκεκριμένα στη Γαλλία και την Γερμανία κοστίζει 649 ευρώ.

Δείτε πως λειτουργεί το πληκτρολόγιο του BlackBerry Passport και τα υπόλοιπα videos της συσκευής:

Update: +unboxing video

blackberry passport official, BlackBerry Passport, επίσημα με OS 10.3 και ψηφιακό βοηθό στα 599 δολ.

blackberry passport official, BlackBerry Passport, επίσημα με OS 10.3 και ψηφιακό βοηθό στα 599 δολ.

blackberry passport official, BlackBerry Passport, επίσημα με OS 10.3 και ψηφιακό βοηθό στα 599 δολ.

blackberry passport official, BlackBerry Passport, επίσημα με OS 10.3 και ψηφιακό βοηθό στα 599 δολ.

blackberry passport official, BlackBerry Passport, επίσημα με OS 10.3 και ψηφιακό βοηθό στα 599 δολ.

blackberry passport official, BlackBerry Passport, επίσημα με OS 10.3 και ψηφιακό βοηθό στα 599 δολ.

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

23 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
pazzo

ο μοναδικός αξιόλογος αντίπαλος του Note.. και καθαρά για συγκεκριμένο target group.
πιστεύω πως θα πετύχει

John

XAOAXOXOAOXXAOXOAOAXOXA.

Δεν πειραζει παιδια εκει στην Blackberry, να εχετε στο μυαλο σας οτι και 199 να το βαζατε παλι δεν θα το επαιρνε κανεις.

Zach

Μαρέσει πολύ το συγκεκριμένο και είναι και τέρας απο σπεκς με ωραίο λειτουργικό.

stelios

Τι ομορφο αλλά αν ηταν πιο σημαζεμενο θα ηταν τέλειο.Με αυτές τις διαστάσεις και το βαρος δεν είναι καν διαβατήριο αλλά ενα βαρύ πλακάκι μπάνιου δαπέδου

Μάξιμος

Αν και δεν είμαι επιχειρηματίας, μάλλον αυτό θα είναι το νεο μου κινητό. μου άρεσε πάρα πολύ, και είναι κάτι το διαφορετικό και πολύ προχωρημένο ταυτόχρονα. μου αρέσει. άμα έρθει ελλάδα κοντά στο 500αρι, θα το έπαιρνα.

Chrysovalantis

Poli oreo!! Mipos kserei kanis apo pou mporo na do to event?

tiamat

το πιο χρησιμο επαγγελματικο τηλεφωνο που υπαρχει μετα το note !

Iakovos80

Ο ορισμός του επαγγελματικού smartphone. Όταν τα bb μεσουρανούσαν, οι υπόλοιποι έτρωγαν ρίζες ακόμα.

kris

τετραγωνη πατατα. αν κ μολις 4.5ιντσες δεν μπορεις να το χρησιμοποιησεις με το ενα χερι.

Montis

Μετά από καιρό ένα τηλ που μου έκανε κλικ. Κώστα περιμένουμε να το πιάσεις στα χέρια σου.

thanos3

Εμενα το συγκεκριμενο τηλεφωνο με αρεσει υπερβολικα. Ειμαι λατρης του γρηγορου texting και πραγματικα φαινεται πως η bb εχει εξελιξει οσο δεν παει τον τομεα πληκτρολογιο…πραγματικα υπεροχο!!

vasilis

Εμένα πάλι μου φαίνεται ότι έρχεται απο το μέλλον. Θα φτάσουμε σύντομα σε ενα σημείο που θα τα βαρεθουμε τα τύπου androi,ios με τις τεράστιες οθόνες. Αυτο προσφέρει κάτι το νέο αλλα ταυτόχρονα και κάτι απο τα παλιά , καλα τηλέφωνα….γιατι πάνω απο ολα ξεχάσαμε το “τηλέφωνο” . Επίσης πολυ ποιοτική κατασκευή με φοβερά χαρακτηριστικά. Απο apps τι θα υπάρχουν; Στην Ελλάδα θα έρθει; Θα εχει υποστήριξη;

Βουλγαρης Ευαγγελος

Μοναδικο χωρις ανταγωνισμο μια κατηγορια μονο του !!!

chris

@John προφανέστατα δεν ειναι για εσενα…

Κατα τα αλλα, πολυ ιδιαίτερη συσκευή, ενα blackberry που δεν του λειπουν πλεον ουτε τα specs ουτε τα apps.
Εχει και το10αρι OS που ειναι διαμαντι πραγματικα

Λεωνίδας

Πανέμορφο…Ορίστε κάτι πρωτοποριακό αφού λέτε ότι βαρεθήκατε τα ίδια σχέδια.Αυτό μάλιστα, είναι ΠΟΙΟΤΙΚΗ συσκευή. Μακάρι να πετύχει, γιατί είναι εξαιρετικό! Kαι με πολύ δυνατά specs!

steliosGR

Κατα τη γνωμη μου ειναι εξαιρετικη προταση. Σαν εμφανιση, επιτελους κατι διαφορετικο απο τον ανταγωνισμο, και με πολυ καλη αισθητικη. Τα χαρακτηριστικα ειναι επισης πολυ καλα! Η ποιοτητα των Βlackberry ειναι επισης πολυ καλη. Και γενικα τα εχει ολα και δεν του λειπει τιποτα, συν την ευκολια του φυσικου πληκτρολογιου. Το θεμα ειναι οτι το λειτουργικο του δεν, παρολο που το θεωρω πολυ καλο, δεν ειναι ενα απο τα δυο “Κύριαρχα”..Παντως εγω θα το ειχα σαν επιλογη στο μυαλο μου.

cmvrgr

Φοβερό τρέχει και android apps. Το μόνο που θα έπρεπε να υπάρχει να είναι dual sim τουλάχιστον για τους επαγγελματίες να έχουν στην μια sim την sim της χώρας τους και στην άλλη μια τοπική που θα πήγαιναν η μια roaming sim.

Giorgos13

Τετραγωνο; no way! BB βλεπω να σε εξαγοραζουνε οι Κινεζοι με τετοιες συσκευες.

Tom

Παρα πολυ καλο διαφορετικο και επαγγελματικο. Κανει μπαμ τι προσανατολισμο εχει. Βεβαια το κατα ποσο καποιος θελει το λινητο του για επγγελματικη και σοβαρη χρηση ειναι δικο του θεμα. Το κινητο φαινεται οτι ειναι γρηγορο. Ειναι πολυ ωραιο στην χρηση και για μενα ομορφο. Μπραβο στην BB αν και δεν νομιζω να ανακαμψει η εταιρια τουλαχιστον σε σοβαρο βαθμο.

Πάνος

Μπράβο στην ΒΒ για την φοβερή αυτή συσκευή. Ομολογουμένως είναι μια niche συσκευή με συγκεκριμένο target group, χωρίς αυτό να σημαίνει πως δεν μπορεί να χρησιμοποιηθεί απο τον καθένα.
Απο κει και πέρα, έρχεται το classic, η ¨κλασσική” ΒΒ συσκευή με trackpad και full qwerty και το Ζ3 με LTE που πιστεύω να είναι λίγο πιο δυνατό απο το τωρινό Ζ3.
Σε κάθε περίπτωση το δυνατό χαρτί είναι το OS 10, που κατά την προσωπική μπου άποψη είναι ό,τι πιο ολοκληρωμένο αυτή τη στιγμή σε mobile os, χωρίς ίχνος υπερβολής.

marios1508

Πολυ ωραίο! Αμα το κρατήσω στα χέρια μου και μου αρέσει, πολύ πιθανό να είναι το επόμενο smartphone μου! Κώστα θέλουμε workshop με το passport μολις έρθει!

tiamat

Cmvgr !!!, απολυτα σωστος!

Το ιδιο ισχυει και για το note, ενας επαγγελματιας χρησιμοποιει σχεδον παντα 2 νουμερα και δεν εχει τη πολυτελεια ουτε του χρονου, ουτε της διαθεσης να ασχολειται με 2 διαφορετικα κινητα!

Τουλαχιστον η ΗΤC μας εφερε dual..κριμα που δε μαρεσει το οne για διαφορους λογους που δεν ειναι της στιγμης.

drinos

Επιτέλους ενα κινητό της Blackberry μου τραβηξε το ενδιαφερον μετα απο παρα πολυ καιρο….
Ισως αυτο το μοντελο βοηθηθει την εταιρεια να μην κλεισει… Το γλυκοκοιταζω… Αντε να ερθει Ελλαδα παω να το δω! (κατοχος Note3)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.