BlackBerry Passport, δείχνει γιατί είναι η καλύτερη επιλογή για επαγγελματίες

To BlackBerry Passport είναι εδώ και λίγο καιρό διαθέσιμο και έχει καταφέρει να τα πάει περισσότερο καλά απ ότι περίμενε η εταιρεία, με τις πωλήσεις. Η BlackBerry κυκλοφόρησε ένα νέο video στο οποίο δείχνει γιατί το BlackBerry Passport έχει την καλύτερη οθόνη για επαγγελματίες.

Με σλόγκαν “Work Wide”, 4.5 ιντσών οθόνη ανάλυσης 1440×1440 pixels μπαίνει δίπλα στο iPhone και δείχνει γιατί είναι καλύτερο.

Με την παράξενη τετράγωνη οθόνη του το BlackBerry Passport δείχνει ότι είναι καλύτερο για επαγγελματίες οι οποίοι μπορούν για παράδειγμα να δουν μια διαδρομής τον χάρτη χωρίς να χρειάζονται να μετακινούν την οθόνη δεξιά κι αριστερά.

Η BlackBerry έχει δείξει εξ αρχής ότι με τη νέα καμπάνια της θέλει να προσελκύσει τους επαγγελματίες κάθε είδους και συνεχίζει σε κάθε promo video να απευθύνεται σε αυτούς.

Ένα πολύ θετικό είναι το BBM που σου επιτρέπει ενώ έχει στείλει ένα μήνυμα να μπορείς να το ανακαλέσεις και να μη το δει ο παραλήπτης ή να καθορίσεις τη διάρκεια που θες να έχουν τα μηνύματα που ανταλλάσσεις με κάποιον και στη συνέχεια να σβηστεί αυτό που έχεις στείλει.

Δείτε την καμπάνια:

blackberry passport, BlackBerry Passport, δείχνει γιατί είναι η καλύτερη επιλογή για επαγγελματίες

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
takis2111

Αναμονη για το κοκκινο που ερχετε κ τα σπαει……..υπεροχο απλα……..κριμα που δεν πολυδιαφημιζετε σαν αλλες εταιριες για να υπαρχουν δεκαδες σχολια απο κατω……μονο εξυπναδες σε διαφορα θεματα που εχουν ανεβει………μακαρι νε βρεθει ενα στα χερια σου και να μας το παρουσιασεις κωστα….

Τομ

Ολοι βαζουν τα κινητα τους διπλα στο Iphone για να δειξουν οτι ειναι καλυτερο; Εδω και χρονια. Τι μας λεει αυτο εμμεσα; Οτι το iphone ειναι το καλυτερο.

Να ειναι καλα η apple και οι αλλες εταιριες (blackberry, microsoft, samsung) που ολοι μαζι διαφημιζουν το iphone.

Εχει καταντησει κουραστικο. Αφηστε το iphone ασχοληθειτε με τα δικα σας και δειξτε ποιες ειναι οι δυναμεις τους. Γιατι το να μας λεει η MS και η Blackberry οτι τα κινητα τους ειναι καλυτερα απο το iphone ειναι τουλαχιστον σε εναν ανθρωπο που εχει μια ιδεα γελοιο.

Αλλο με βολευει το BB. Αλλο προτιμω lumia. Ειναι το BB και το Lumia καλυτερα κινητα; Δεν νομιζω.. Και τα δυο λειτουργικα ειναι πισω.

Ειναι το BB και lumia καλυτερα κινητα αναλογικα με τις τιμες τους; Αν μιλαμε για παραεισαγωγη ναι. Αν μιλαμε για επισημες καταλογου και παλι οχι.

Για αυτο λοιπον να αφησουμε τις κορτανες που κοροιδευουν τις σιριδες και να αφησουμε και τους ιαπωνες μαλλιαδες με τα ΒΒ που ξεφτυλιζουν τους αλλους με τα iphone και ας ασχοληθουμε με το δυναμη εχεις ως κινητο ενα ΒΒ και αντιστοιχα ενα lumia wp.

Vaios

Το BBOS10 ειναι μακραν ενα απο τα καλυτερα λειτουργικα εκει εξω για να μην πω καλυτερο και απο το android. Ευκολοχρηστο, απλουστατο, εργονομικο με οτι και αν συναιπαγεται αυτο! Με δυο κινησεις κανεις κυριολεκτικα πραγματα που σε αλλα λειτουργικα χρειαζονται 5 και 6 κινησεις για να γινουν. Ολες οι συσκευες της blackberry δεν ειναι απαραιτητα επαγγελματικες οπως το passport αλλα κανουν πολυ καλυτερα απο τους υπολοιπους του ανταγωνισμου αυτη την επαγγελματικη δουλεια. Σιγουρα παντως κανουν και πολυ περισσοτερα στο Multimedia κομματι. Μην ξεχναμε φυσικα τον bbm, ο καλυτερος messenger στο παιχνιδι κατ εμε, μην ξεχναμε το hub που ειναι οτι πιο βολικο και εργονομικο υπαρχει εκει εξω. Το μονο κακο ισως ειναι το φτωχο blackberry world αλλα και αυτο πλεον με τις android εφαμογες που μπορεις να εγκαταστησει κανεις, διορθωνεται εν μερει. Αν και αυτο το κομματι ποτε δεν το καταλαβα μιας και οι βασικες εφαρμογες υπαρχουν που ολοι χρησιμοποιουν στην καθημερινοτητα τους και out of the box οι συσκευες της blackberry κανουν ολα οσα πρεπει να κανουν! Η εταιρια δυστυχως εκανε καποια λαθη στο παρελθον, αλλα ο Chen φαινεται να τα καταφερνει καλυτερα απο τους προηγουμενους ceo και το γεγονος πως το passport πηγε πολυ καλυτερα απο οτι περιμεναν,… Συνέχεια »

Λεωνιδας

Οντως εξαιρετικη και πανεμορφη συσκευη.Σαφως ανωτερη απο iphone κλπ και δεν χρειαζοταν η συγκριση.Κωστα περιμενουμε hands on!

ερασιτέχνης

Έχω το Passport εδώ και 2 μέρες και είναι το πρωτο μου BB. Φυσικά δεν το έχω δουλέψει εντατικά, μου έχει δώσει όμως την αίσθηση ότι εκεί που χρειαζόμουν π.χ. 20 λεπτά πάνω από το προηγούμενό μου κινητό για να κάνω μια δουλειά, εδώ χρειάζομαι το πολύ 10. Είναι λίγο μεγαλούτσικο αλλα αν δεν το έχεις έξω να το πασπατεύεις συνέχεια δεν ενοχλεί. Το λειτουργικό πετάει κυριολεκτικά. Αpps πάντα χρησιμοποιουσα όσο το δυνατόν λιγότερα και παιχνίδια δεν παίζω καθόλου. Για διάβασμα, και έγγραφα είναι πραγματικά το κάτι αλλο. Η ποιότητα ήχου και κλήσεων είναι πάρα πολύ καλή επίσης. Μέτριοι είναι οι χάρτες, αλλά υπάρχει η δυνατότητα να κατεβάσεις Google ή άλλους. Μου τη σπάει που η φωτεινότητα της οθόνης δεν έχει αυτόματη ρύθμιση. Τέλος η συσκευή είναι λίγο βαριά. Από μπαταρία ακόμα δεν ξέρω θα το δω μέσα στη βδομάδα. Γενικά είμαι προς το παρόν υπέρ ικανοποιημένος. takis2111: το κόκκινο είναι πολύ ωραίο και θα ήθελα και άλλα χρώματα όπως μπλε, κίτρινο. Πρέπει να ανοιχτούν σαν εταιρία. Είναι ακόμα λίγο δυσκοίλιοι. Τομ: δεν είδα κάποιο ξεφτύλισμα στα βίντεο. Είναι πράγματι πιο βολικό να βλέπεις χάρτες σε πιο πλατιά οθόνη. Άρα π.χ. για έναν χαρτογράφο είναι προτιμότερο ένα passport από ένα… Συνέχεια »

ερασιτέχνης

ουπς, χαζομάρα έγραψα, ο τύπος έχει iPhone και απλά χρησιμοποιεί BBM.
Δώστε iPhone στην εργατιά λοιπόν!!

chris

Το bb10 είναι μακράν καλύτερο από το android. Την πρώτη φορά που έπιασα blackberry (το z10) έπαθα πλάκα. Το θέμα είναι ότι δεν έχει native εφαρμογές. Τώρα για τις android δεν γνωρίζω τι παίζει… Υποθέτω δεν θα τρέχουν όλες και όσες τρέχουν δεν θα είναι τέλειες!

ακης

Άσε μας ρε φίλε μαλλιά με το μαύρο μούρο… Η εταιρεία κάνει το ένα μνημόσυνο πίσω από το άλλο. Αιωνία της η μνήμη…

Panos7GR

Καημός μου είναι να έχω ενα BlackBerry και να το χρησιμοποιησω για μια βδομάδα (Ακόμα μετανιώνω που δεν πήρα τότε το ταμπλετ της BlackBerry Playbook). Πάντα μου άρεσαν τα BB, αλλά πανάκριβα και είχαν τη “ρετσινιά” του επαγγελματικού τηλεφώνου, που με χαλούσαν. Πλέον αφού με το Ζ10 πέρασε σε full touch χρήση, δεν με νοιάζει, ειδικά αφού το ΒΒOS 10 δέχεται Android εφαρμογές.
Όσο για το Passport ήθελα πάρα πολύ να το δοκιμασω, αν και η τετράγωνη οθόνη, βολευει περισσότερο επαγγελματίες, παρά multimedia. Ποιοτική συσκευή τόσο software όσο και hardware. Επίσης απορω ακόμα γιατί δε βγάζει ενα tablet… Λες να είναι η επόμενη έκπληξη της ΒΒ;

Τέλος η σύγκριση με Android είναι ατοπη. Πιστεύω η BB το προορίζει για ανταγωνιστή των WP. Κατεξοχήν εταιρία που έβγαζε επαγγελματικά κινητά η BB, και η Microsoft κατεξοχήν εταιρία που δίνει το λειτουργικό της σε επιχειρήσεις. Η Microsoft με ενοποίηση mobile και desktop στα επερχόμενα Windows ουσιαστικά θέλει να κερδίσει τις επιχειρήσεις. Η ΒΒ λοιπόν αν χάσει κι αυτό το κοινό, να ζήσουμε να την θυμόμαστε!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.