Blackberry Prague: Το οικονομικό Android κυκλοφορεί Αύγουστο;

Εδώ και μέρες ακούγονται έντονα οι πληροφορίες ότι η BlackBerry μέσα στους επόμενους μήνες θα κάνει στροφή στο Android και θα κυκλοφορήσει το πρώτο της smartphone με το λειτουργικό της Google. Οι φήμες έλεγαν ότι το πρώτο θα είναι το high-end BlackBerry Venice με QHD οθόνη και Snapdragon 808 που θα έρθει Νοέμβριο.

Σύμφωνα όμως με νέες πληροφορίες το πρώτο Android smartphone της BlackBerry θα είναι το BlackBerry Prague το οποίo θα κυκλοφορήσει τον Αύγουστο και δεν θα έχει high-end χαρακτηριστικά. Αντιθέτως θα είναι μια low-end συσκευή που θα έχει στόχο τις αναδυόμενες αγορές και θα ακολουθήσει τα βήματα του BlackBerry Z3 που εμφανίζεται παρακάτω και κυκλοφόρησε πέρσι με οικονομική τιμή.

Επιπλέον, το N4BB αναφέρει ότι το BlackBerry Venice μπορεί τελικά να καταλήξει να μην κυκλοφορήσει με Android. Εμείς ωστόσο πρέπει να επισημάνουμε ότι καμία πληροφορία δεν είναι επιβεβαιωμένη από την BlackBerry, αλλά το να στοχεύσει στις αναδυόμενες αγορές με οικονομικό Android, μοιάζει μια κίνηση που θα μπορούσε να την βοηθήσει να ανακάμψει.

Blackberry Prague: Το οικονομικό Android κυκλοφορεί Αύγουστο;, Blackberry Prague: Το οικονομικό Android κυκλοφορεί Αύγουστο;

Πηγή: 1,2

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

1 Σχόλιο
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kalex1999

blackberry θα επερνα μονο με πληκτρολογιο οπως το passport χαμηλοτερη τιμη

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.