BlackBerry Priv: Hands-on από τον John Chen

Μετά την χθεσινή επίσημη επιβεβαίωση του BlackBerry Priv ως το πρώτο Android smartphone της εταιρείας, ο CEO John Chen εμφανίζεται μπροστά στην κάμερα με το μη ανακοινωμένο smartphone. Επιβεβαιώνει ότι θα δούμε οθόνη 5.5 ιντσών η οποία είναι κυρτή στο πλάι, δεν ανέφερε ανάλυση αλλά περιμένουμε να είναι 1440×2560 pixels QHD.

Για τον επεξεργαστή του BlackBerry Priv είπε ότι θα είναι Qualcomm χωρίς να αναφερθεί σε συγκεκριμένο μοντέλο, αλλά λογικά θα δούμε τον εξαπύρηνο Snapdragon 808. Στην κάτω πλευρά υπάρχει sliding QWERTY πληκτρολόγιο που λειτουργεί ως touchpad και ο John Chen επισημαίνει (πάνω από 1 φορά) ότι τρέχει “Google” αντί να πει Android.

Κατά τη διάρκεια του σύντομου hands-on video αντιμετώπισε πρόβλημα με τον Chrome, καθώς δεν είχε γίνει setup. Παρουσιάζοντας το BlackBerry Priv στο καναδικό τηλεοπτικό δίκτυο, έδωσε την αίσθηση σαν να μην είναι ιδιαίτερα εξοικειωμένος και άνετος με το πρώτο Android της εταιρείας.

Η επίσημη ανακοίνωση και κυκλοφορία αναμένεται να γίνει πριν το τέλος του 2015.

Δείτε το video:

BlackBerry Priv: Hands-on από τον John Chen, BlackBerry Priv: Hands-on από τον John Chen

BlackBerry Priv: Hands-on από τον John Chen, BlackBerry Priv: Hands-on από τον John Chen

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

13 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
daniel

με τρομάζει λίγο το πληκτρολόγιο στο θέμα ότι το κινητό είναι είδη μεγάλο και ενεργοποιοντας το πληκτρολόγιο γίνετε ακόμα πιο μεγάλο το κινητό δεν ξέρω αν θα το μπορούσα αυτο

txds

το επιανε πρωτη φορα στα χερια του ο τυπος … σαν να το εκανε παρουσιαση ο παππους μου.

nickos

@txds χαχαχα ισχύει!

Mary

Πραγματικά σαν να μην ήξερα να χρησιμοποιήσει!

Πάντως πολυ ενδιαφέρουσα συσκευή. Πιστεύω να έχει την επιλογή οταν κλείνεις το πληκτρολόγιο να κλειδώνει, ετσι να θυμηθούμε λιγο τα παλιά slide κινητά.

Mary

Ηξερε*

techblogakias

Ωραία φρύδια έχει πάντως ο τύπος 😛

JohnWave

Καταστροφική πρώτη παρουσίαση και μάλιστα από τον CEO. Όσο για το κινητό…Εντελώς μη πρακτικό για μένα που χρησιμοποιώ το ένα χέρι για τη χρήση του και που γράφω με swiping.

Χρήστος

Είναι ενδιαφέρον που αυθόρμητα κάνει τις κινήσεις για Blackberry, και εγώ το έπαθα μετά από λίγο καιρό χρήσης του Z30, όταν ήθελα να χρησιμοποιήσω το παλιό μου android κινητό. Παρεπιπτώντος δεν μετάνοιωσα τη μετάβαση.

giannogeorge

Για να δω… Ποιο πατάμε.. Αυτό κοπελιά;

mourouzis2005

Αυτό που λέει ο @Χρήστος φαίνεται έκδηλα. Προσπαθεί να πάει πίσω, στην προηγούμενη οθόνη και κάνει το χαρακτηριστικό gesture των Blackberry (το οποίο μου λείπει πολύ στο HTC One μου).

Alex

Πολύ ωραίο σε γενικές γραμμές ,οσο για λειτουργικότητα θα δείξει. BTW οι προπαραγγελείς για το Turing Phone , έχουν ξεκινήσει καλό θα ήταν να βλέπαμε ένα review και γιαυτό .(Άσχετο )

Απόστολος

Δώσε δε μάστορα στον βλαχακη να το παρουσιάσει και αντε στην πολυθρόνα σου:)

Alex

Πολύ έξυπνο ρε μόνο σου το σκέφτηκες ? αν ήταν να αγοράσω τη κάθε συσκευή για να δω ένα review θα έπρεπε να ήμουν εκκατομυριουχος , και δεν την κρατάω καλύτερα τη συσκευή για μένα ? άλλωστε το φόρουμ το συγκεκριμένο αφορά review και unboxing συσκευών. Σκέψου άλλη φορά πριν γράψεις άλλη φορά .

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.