BlackBerry: Έρχεται dual edge ναυαρχίδα a la Galaxy S6 Edge [MWC 2015]

Μετά από μεγάλα ονόματα όπως Samsung και HTC, που ανακοίνωσαν τις ναυαρχίδες τους στην έκθεση MWC 2015, ήρθε η σειρά της BlackBerry να πάρει τα δικά της 15 λεπτά δημοσιότητας και ανακοίνωσε το BlackBerry Leap. Ωστόσο το Leap δεν έχει να επιδείξει κάτι ιδιαίτερο. Η BlackBerry ετοιμάζεται για το next big thing το οποίο είναι ναυαρχίδα με καμπυλωτή οθόνη και στις δυο πλευρές, όπως το Samsung Galaxy S6 Edge.

Από το πρώτο teaser που δόθηκε στο Twitter η επερχόμενη ναυαρχίδα θα είναι slider phone με τα κουμπιά να βγαίνουν από κάτω. Σε μια αγορά που όλο και περισσότερα κινητά είναι σχεδόν ίδια μεταξύ τους, η BlackBerry θα επιχειρήσει να κάνει το διαφορετικό προσπαθώντας να ανακάμψει και η ίδια από την δύσκολη οικονομική κατάσταση που έχει περιέλθει.

Ήδη έχει κυκλοφορήσει το BlackBerry Passport με τετράγωνο σχήμα το οποίο τα πήγε καλύτερα από το αναμενόμενο στις πωλήσεις.

Όσο για το νέο “dual edge” δεν δόθηκαν περισσότερες πληροφορίες, αλλά θα μάθουμε εν καιρώ και όπως φαίνεται μετά την αρχή που έκανε η Samsung με τα Edge έχουμε, περιμένουμε σίγουρα κι άλλους να πάνε προς την ίδια κατεύθυνση.

blackberry dual edge, BlackBerry: Έρχεται dual edge ναυαρχίδα a la Galaxy S6 Edge [MWC 2015]

blackberry dual edge, BlackBerry: Έρχεται dual edge ναυαρχίδα a la Galaxy S6 Edge [MWC 2015]

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Jorge

Μην ξεχνάμε και την “συμφωνία” που έκανε η ΒΒ με την Samsung και το KNOX που αναρωτιόμασταν τι θα κερδίσει η ΒΒ από αυτό. Ίσως να είναι αλήθεια η φωτογραφία και να είναι το αποτέλεσμα μιας ποιοτικής συνεργασίας. Το μόνο που χρειάζεται για αυτήν την συσκευή είναι ένα πολύ φουτουριστικό design για να μπορεί να υποστηρίξει και το dual-edge (like S6 Edge) και το slide keyboard. Για να δούμε τι θα προτείνει η BB.

Panos7GR

Πιστεύω πιο βολικό είναι έτσι το slider πληκτρολόγιο, παρά το “κλασσικό” οριζόντιο. Με το οριζόντιο αναγκαστηκά αν ήθελες να το χρησημοποιήσεις έπρεπε να γυρίσεις τη συσκευή σε portrait mode, αρα έχανες σε οθόνη. Προσωπικά μου την έσπαγε αυτό, ειδικά όταν ήταν να απαντήσω σε μακροσκελές σχόλιο/μήνυμα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.