Οι χρήστες BlackBerry οι πιο πρόθυμοι να πάνε στο νέο iPhone 6

Δεν είναι μόνο η Samsung που μπορεί να βασίζει το marketing της σε leaks και πληροφορίες σχετικά με το επερχόμενο iPhone 6, βλέπε τη διαφήμιση που κυκλοφόρησε τον Ιούλιο, αλλά και οι εταιρείες ερευνών. Η Survata πραγματοποίησε online έρευνα σχετικά με το μη ανακοινωμένο iPhone 6 προκειμένου να δει ποιοι χρήστες είναι πιο πρόθυμοι να κάνουν την αλλαγή.

Στην έρευνα που πραγματοποιήθηκε 2-4 Σεπτεμβρίου συμμετείχαν 889 άτομα εκ των οποίων οι χρήστες BlackBerry (6%) φάνηκε ότι είναι οι πιο πρόθυμοι να πάνε στο νέο iPhone. Ακολουθούν οι χρήστες Android όπου το 5% θεωρεί ότι μπορεί να καταλήξει να αγοράσει το iPhone 6, ενώ μόλις 3% των κατόχων Windows Phone απάντησε θετικά σε μια πιθανή αλλαγή.

Από την άλλη, το 36% των κατόχων iPhone 5 δηλώνει ότι θα αγόραζε το iPhone 6, στους κατόχους iPhone 5s το ποσοστό είναι στο 18% ενώ στους κατόχους iPhone 5c στο 15%.

Μιας και το iPhone 6 δεν έχει ανακοινωθεί ακόμη επίσημα και η παραπάνω έρευνα βασίζεται μόνο σε εικασίες, οι αριθμοί μπορεί να είναι εντελώς διαφορετικοί μετά την Τρίτη.
iphone 6, Οι χρήστες BlackBerry οι πιο πρόθυμοι να πάνε στο νέο iPhone 6


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
kwstascifi

Έρευνα 889 ατόμων? Πρόθεση αγοράς για συκευή που δεν έχει ακόμα ανακοινωθεί?
Γελάνε και οι πέτρες

Iakovos80

Ε καλά εννοείται, αν κάποιος σοβαρός επαγγελματίας θέλει σοβαρή δουλειά να κάνει, όλες οι εταιρείες έχουν enterprise προγράμματα με τα οποία το iPhone είναι συμβατό, μιας και η ίδια η Apple έχει επενδύσει στο εταιρικό κομμάτι των συσκευών της. Δε γνωρίζω αν στο Android η Google έχει δείξει το ίδιο ενδιαφέρον για εταιρικές εφαρμογές, να μην κράξετε άδικα. Αλλά ήδη πολλές εταιρείες αντικαθιστούν τα BB με iPhone, στο εξωτερικό. Κρίμα αυτή η BB λάθη συνεχόμενα και παρωπίδες την φτάσανε εκεί που είναι.

nikmour

Σε έρευνα που έκανα στο γραφείο μου…..

Thodoris

Άκυρη η έρευνα. Η διάφορα απο 6% σε 4% σε τέτοιο δείγμα δεν είναι στατιστικά σημαντική. Σα να είναι δηλαδή το ίδιο πράγμα. Και το ποσοστό αυτό είναι μικρό.

nikos

Τετοιες προχειρες ερευνες κανει μονο ο συγκεκριμενος και οι ελληνικες εταιριες δημοσκοπησεων σε ολο τον κοσμο…. :Ρ :Ρ :Ρ

Nio

online ερευνα και 889 ατομα??? Η γιαγια μου πιο πολυ κοσμο θα μαζευε. …

Γίαννης

ΧΑΧΑΧΑΧΑ !!

ο Σεφερλης πιο πολυ κοσμο μαζευει στο δελφιναριο

Pouritanos

Τελείως άκυρη η έρευνα.. και επιστημονικά αλλά και εμπειρικά.
Ιδίως οι χρήστες BlackBerry είναι από τους ποιο συνειδητοποιμενους χρήστες και επιλέγουν το λειτουργικό για συγκεκριμένους λόγους .

Sotos

Μη γελάτε ρε παιδιά. Τόσους blackberry χρήστες βρήκαν στον κόσμο 😀

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Business Apple TSMC

TSMC: Σχεδιάζει να παράγει τσιπ 1,6 nm το 2026

Η TSMC, η κατασκευάστρια εταιρεία τσιπ με πελάτες όπως η Apple, ανακοίνωσε σχέδια για την παραγωγή εξαιρετικά προηγμένων τσιπ 1,6 nm.

Gear Apple Apple Watch

Apple Watch Series X: Μπορεί να χρησιμοποιεί λεπτότερο υλικό μητρικής πλακέτας όπως το iPhone 17

Ο Kuo είχε πει ότι το Apple iPhone 17 Pro που έρχεται το 2025 θα μπορούσε να χρησιμοποιεί μια κύρια πλακέτα χαλκού με επίστρωση ρητίνης.

Smartphones Apple iPad iPad Air

iPad Air 12,9 ιντσών: Χωρίς οθόνη Mini LED τελικά

Την περασμένη εβδομάδα, ακούσαμε ότι η Apple σχεδίαζε να χρησιμοποιήσει οθόνες Mini LED που της είχαν μείνει από το iPad Pro 12,9″.

Gear Apple featured iPad

Μετά από 14 ολόκληρα χρόνια τα iPad θα αποκτήσουν Αριθμομηχανή

Η Apple, 14 χρόνια μετά από την κυκλοφορία του iPad, σχεδιάζει επιτέλους μια εφαρμογή Αριθμομηχανής για το tablet με το iPadOS 18.