BlackBerry Venice: Διέρρευσε το πρώτο hands-on video

Με τόσες διαρροές τους τελευταίους μήνες, η στροφή της BlackBerry στο λειτουργικό σύστημα της Google είναι πλέον βέβαιη. Μετά τις live φωτογραφίες που εμφανίστηκαν πριν από λίγες μέρες, το πρώτο Android smartphone της BlackBerry εμφανίζεται σήμερα για πρώτη φορά σε hands-on φωτογραφίες, πράγμα που σημαίνει ότι μπορεί να πλησιάζει η επίσημη ανακοίνωση.

Το BlackBerry Venice, όπως αναμένεται ότι θα ονομαστεί εμφανίζεται σε 4λεπτο hands-on video και μας δίνει μια πρώτη γεύση πως θα είναι η πρώτη προσπάθεια της BlackBerry να φύγει από το δικό της BlackBerry OS, αν και προφανώς πρόκειται για μια έκδοση που δεν είναι τελειοποιημένη.

Από τεχνικά χαρακτηριστικά το BlackBerry Venice περιμένουμε να ενσωματώνει οθόνη αφής 5.4 ιντσών, συρόμενο πληκτρολόγιο, εξαπύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 808 1.8GHz, μνήμη RAM 3GB και κάμερα 18 Megapixel με OIS. Θα φανεί γνώριμο σε πρώην χρήστες BlackBerry μιας και όλες οι εφαρμογές της BB θα τρέχουν πλέον και σε Android.

Δυστυχώς προς το παρόν δεν έχουμε συγκεκριμένη ημερομηνία κυκλοφορίας του BlackBerry Venice, αλλά δεδομένης της συχνότητς των leaks τελευταία, λογικά δεν θα αργήσουμε να το δούμε.

Φωτογραφίες από προηγούμενο leak

BlackBerry Venice: Διέρρευσε το πρώτο hands-on video, BlackBerry Venice: Διέρρευσε το πρώτο hands-on video

BlackBerry Venice: Διέρρευσε το πρώτο hands-on video, BlackBerry Venice: Διέρρευσε το πρώτο hands-on video

BlackBerry Venice: Διέρρευσε το πρώτο hands-on video, BlackBerry Venice: Διέρρευσε το πρώτο hands-on video

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

16 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Mary

Δεν ειναι κακό. Έχει κατι μου αρέσει! Θα το κοιτάξω οταν κυκλοφορίσει!

ΚΝ

Μια ενδιαφέρον επιλογή από ένα καλό μπράντ αν θέλει κάποιος φυσικό πληκτρολόγιο. Καλό για τον ανταγωνισμό και καλό είναι που η συγκεκριμένη εταιρία βάζει android και τρέχουν ταυτόχρονα οι δίκες της εφαρμογές. Θα ήθελα να το δω από κοντά και περισσότερο κινητά της με android χωρίς πληκτρολόγιο.

loni

Πολλοι θα το δουν, λιγοι και καλοι θα το αγορασουμε μου φαινεται! Εμενα μ αρεσει γιατι και το φυσικο πληκτρολογιο μετραει αλλα και γιατι δεν θα εχω αυτο το πληκτρολογιο στην οθονη που με χαλαει στα smartphones!

Manolis

εντάξει, μετά το βίντεο κατέρρευσαν τα όνειρα μου να το αποκτήσω… ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να έχει τιμή κάτω από 750 ευρώ… 🙁

Επίσης άφαντο το περίφημο blackberry hub, για όσους τους αρέσει τουλάχιστον…

Nick

Ένα μεγάλο Xperia mini pro αυτό μου θυμίζει.

Λεόντιος

μόνο εγώ είδα τα ΕΕΤΖ στα πλάγια ???

Αλέξανδρος

@loni γιατι το λες αυτό; Η Bb βγάζει μια σοβαρότητα σαν εταιρεία που μου αρέσει ( και πιστεύω σε αρκετούς για να μη πω πολλούς ) και αυτή η σοβαρότητα φαίνεται και στη συσκευή ( ακόμη και το κόψιμο αν παρατηρήσετε στα κουμπιά αλλά και το φινίρισμα έχει λεπτομέρεια που την διακρίνεις από ένα βίντεο, πόσο μάλλον από κοντά ).
Όπως λέει και ο φίλος παραπάνω είναι τύπου edge a la Samsung που μόνο θετικό είναι αυτό αλλά και σαν συσκευή πολύ προσεγμένη ακόμη και στο πάχος φαίνεται ότι δεν είναι “παχουλή”.
Μπράβο στην Blackberry, κοίτα που θα το δω πολύ σοβαρά για αγορά. Ελπίζω σε μια normal τιμή, αν και δύσκολα. Αν θέλει να ανέβει δε σημαίνει επειδή έβαλε android θα βαράει σαν τους άλλους 700άρια. Αν ξεκινήσει 500€ και μετά από λίγο πέσει στα 400€ θα το τιμήσω.

gt-i9506

παρα πολυ καλο με μια λογικη τιμη πιστευω θα σαρωσει

chris

H μαγεία θα είναι αν μέσα στο android έχει το blackberry hub.
Kαι απ ότι ακουσα θα το έχει!

Prideous

Θυμίζει αρκετά το παλιό Sony Ericsson aino!!!

loni

Φιλε @Αλέξανδρε γιατι πολυ απλά ο κόσμος δεν κοιταει κατι καινουργιο! Αν ειχε το σημα απο το μήλο θα ειχε γινει τωρα ο χαμός, μπορει να ειχε πατενταρει η Apple το φυσικο πληκτρολογιο, το slide to open, μεχρι και οτι ειναι κινητο! Δεν σου φαινεται περιεργη ολη αυτη η πλυση εγκεφαλου?

Γιαννης

Πιστευω πως το εικονιδιο που λειπει δεξια απο το τηλεφωνο θα ειναι το hub 🙂 Ευελπιστω μαλλον !!

Jorge

Πολύ καλό. Αν έχει όλες τις λειτουργίες που είχε το ΒΒ 10 (όπως ΒΒ Hub) τότε πιστεύω πως είναι η εξέλιξη της ΒΒ. Ούτως ή άλλως το ΒΒ 10 με το Android μοιάζουν σαν λειτουργικά εμφανισιακά.

Φάνης

Το αναφερει οτι “δειχνει” να υπαρχει το hub, χωρις φυσικα να μας το εμφανιζει. Αν υπαρχει οντως (που το ευχομαι!!!!), θα ειναι η επομενη συσκευη, μολις κυκλοφορησει!

Συγκεκριμενα στο 1:08 λεει BlackBerry Hub, αλλα λεει μετα, αν θα υπαρχει ή οχι στο τελικο προϊον….οποτε βλεπουμε. Γιατι ΒΒ χωρις το hub, δεν ειναι ΒΒ!

forneverarrow

Εμένα πολύ μου αρέσει. Ωραία κατασκευή και δείχνει εξαιρετικά smooth στα πρότυπα της BB. Το κόστος βέβαια θα παίξει ρόλο, και μάλλον θα το χαντακώσει… Αν είναι στην ίδια τιμή με ένα S6 edge, δεν θα το σκεφτόμουν καν υπέρ του BB.

eleni

Nokia 7650 μια νότα από το παρελθόν

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.