BlackBerry Priv: Η επίσημη ονομασία του Venice;

Μας απασχολεί εδώ και καιρό ως BlackBerry Venice, αλλά τελικά η επίσημη ονομασία του φαίνεται ότι θα είναι BlackBerry Priv σύμφωνα με τις πληροφορίες του (συνήθως καλά πληροφορημένου) @evleaks. Μιλάμε για το πρώτο Android smartphone της BlackBerry με το οποίο θα επιχειρήσει να απευθυνθεί σε πολύ μεγαλύτερο κοινό, υποσχόμενη παράλληλα ότι θα δώσει μεγάλη σημασία στην ασφάλεια.

Ο CEO της BlackBerry, John Chen, είχε δηλώσει δηλώσει ότι η εταιρεία του είναι ανοιχτή στο λειτουργικό σύστημα της Google, αρκεί να καταφέρει να είναι εγγυημένη ασφάλεια των χρηστών. Υποθέτουμε ότι το Priv μπορεί να βγαίνει από το privacy ή private και λογικά η BlackBerry θα τονίσει αρκετά το θέμα της ασφάλειας προκειμένου να έχει ένα σημείο υπεροχής έναντι άλλων Android κατασκευαστών.

Tο Blackberry Venice ή BlackBerry Priv αναμένεται τον Νοέμβριο με οθόνη 5.4 ιντσών ανάλυσης 1440×2560 pixels QHD, εξαύρηνο επεξεργαστή Snapdragon 808, Adreno 418 GPU, μνήμη RAM 3GB, κάμερα 18 Megapxel με οπτικό σταθεροποιητή εικόνας (OIS), dual-LED flash και Android Lollipop.

BlackBerry Priv: Η επίσημη ονομασία του Venice;, BlackBerry Priv: Η επίσημη ονομασία του Venice;

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

4 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
dimitrisdim14

Ίσως από τα λίγα κινητά με android που θα έπαιρνα ! Μ αρέσει η σχεδίαση του και το φυσικό πληκτρολόγιο είναι κάτι που πάντα μ άρεσε ! Θα το δοκιναζα έτσι για αλλαγή !

Stelios

Μας έχουν πρήξει σαν το γεφύρι της Άρτας έγινε η παρουσίαση του

Babis

Πανέμορφο.Διαφορετικο απο ολα τα σουποειδη ομοιόμορφα και εφήμερα android.Αν…..είχε και ….πενάκι.

nieris

Πανέμορφο μου φαίνεται!!!!!!!!!!!δεν ξερω αλλα μου μοιάζει σαν όαση μεσα στην ερημιά!!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.