BlackBerry, ετοιμάζει περισσότερες συσκευές με παράξενο σχήμα

Η BlackBerry εδώ και καιρό αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα με τις πωλήσεις των συσκευών της και αποφάσισε να ποντάρει σε μια συσκευή με διαφορετικό σχήμα από αυτές που προσφέρουν οι υπόλοιπες εταιρίες με τις ναυαρχίδες τους. Πριν από λίγες μέρες κυκλοφόρησε το BlackBerry Passport με τετράγωνο σχήμα και κατάφερε να γίνει sold-out.

Αν και η BlackBerry είχε θέσει χαμηλά τον πήχη για τις πωλήσεις του Passport και αυτό φάνηκε από τα κομμάτια που διέθεσε, μέσα σε μέρες κατάφερε να πουλήσει 200.000 συσκευές.

Λόγω της υποδοχής που έτυχε το BlackBerry Passport, ο επικεφαλής του τμήματος συσκευών της BlackBerry δήλωσε σε συνέντευξή του στο Reuters ότι σκοπεύουν να κινηθούν προς την ίδια κατεύθυνση και να κυκλοφορήσουν κι άλλες μη συμβατικές συσκευές. Ανέφερε ότι από τη στιγμή που τα κέρδη σταμάτησαν να μειώνονται, η BlackBerry μπορεί να πάρει μεγαλύτερο ρίσκο.

Στα σχέδιά της είναι να κυκλοφορεί κάθε χρόνο τουλάχιστον μια συσκευή που θα διαφοροποιείται από αυτές που έχουμε συνηθίσει και ήδη δουλεύει πάνω στην πρώτη συσκευή.

blackberry inconventional smartphones, BlackBerry, ετοιμάζει περισσότερες συσκευές με παράξενο σχήμα


Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
tr011ing

fimes lene pos tha bgalei kai se ola ta geometrika sximata kai sfaira kybos klp!

Nick_X

Ναι το επόμενο θα ειναι στρογγυλό για να το χρησιμοποιείς για σουβερ κατω απ’τα ποτηρια και το αλλο σε μεγαλο τριγωνο για να το βαζεις στο πετο στα σακάκια! !!!

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.