BlackBerry Windows Phone, Στη σφαίρα της φαντασίας και ας δείχνει πραγματικό

Πολλοί είναι αυτοί που αναρωτιούνται πώς θα έμοιαζε ο κόσμος μας εάν η RIM αποφάσιζε να βάλει στο BlackBerry λειτουργικό σύστημα Windows Phone. Οι τύποι στο Yanko Design δεν αναρωτιούνται και αποφάσισαν να κάτσουν να το σχεδιάσουν, προσφέροντάς μας μια εικόνα που μπορεί να είναι και βγαλμένη από το μέλλον.

Το σχέδιο είναι βασισμένο σε μία touch εκδοχή του Bold 9700, ενός smartphone με πολλούς φίλους και υποστηρικτές. Υπάρχουν στοιχεία πολυτελούς σχεδίασης στο πίσω μέρος, ενώ το κλασικό για BlackBerry φυσικό πληκτρολόγιο QWERTY, έχει δώσει τη θέση του σε μία μεγαλύτερων διαστάσεων οθόνη αφής, στοιχείο που ενισχύει τη χρήση των Windows σε κάθε κινητό.

Με την πρώτη ματιά πάντως, στην αρχική του οθόνη, φαίνεται να έχει Windows Phone 8, άραγε κάποιοι περιμένουν να κάνει την εμφάνισή του με το λανσάρισμα του νέου λειτουργικού; Λέτε να είναι αυτή η λύση στην οικονομική δυσπραγία που πλήττει την RIM;

Πάντως το concept σχέδιο μας αρέσει, φαίνεται επαγγελματικό και trendy ταυτόχρονα, δεν είναι κακό… τι λέτε; Θα το αγοράζατε;

, BlackBerry Windows Phone, Στη σφαίρα της φαντασίας και ας δείχνει πραγματικό

, BlackBerry Windows Phone, Στη σφαίρα της φαντασίας και ας δείχνει πραγματικό

, BlackBerry Windows Phone, Στη σφαίρα της φαντασίας και ας δείχνει πραγματικό

, BlackBerry Windows Phone, Στη σφαίρα της φαντασίας και ας δείχνει πραγματικό

, BlackBerry Windows Phone, Στη σφαίρα της φαντασίας και ας δείχνει πραγματικό

, BlackBerry Windows Phone, Στη σφαίρα της φαντασίας και ας δείχνει πραγματικό

Πηγή

O Νίκος Καϊμακάμης είναι δημοσιογράφος και συγγραφέας. Συνεργάζεται με διάφορα online μέσα κυρίως στο τεχνολογικό ρεπορτάζ, ενώ εργάζεται και ως data manager στο πρόγραμμα παροχής στέγασης προσφύγων ESTIA. Τις συγγραφικές του δημιουργίες μπορείτε να τις διαβάσετε στο www.nikosk.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

15 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Andreas

Το αποτέλεσμα θα ήταν εντυπωσιακό… θα ταίριαζε το metro look σε BB

nikmour

“Λέτε να είναι αυτή η λύση στην οικονομική δυσπραγία που πλήττει την RIM;”

Δύσκολο εδώ η Nokia δεν έχει δει άσπρη μέρα. Πάντως το ότι η αγορά δεν σηκώνει παραπάνω λογισμικά είναι σίγουρο (iOs, android και ίσως wp8). Μακάρι να πιάσουν τα wp8 είναι καταπληκτικό λογισμικό, ραντεβού τον Οκτώβρη για το διαπιστώσουμε.
Ελπίζω οι MS haters μην μας πρήξουν..

panos13

blackberry + windows phone 8.. απλα υπεροχο concept αλλα μοιαζει σαν ονειρο..

greeceandroid

Η RIM έχει επενδύσει πολλά στο BB10. Παρ όλα αυτά αν αποτύχει πολλοί μιλάνε για πιθανή εξαγορά από την Microsoft, oπότε εικόνες σαν τις πάνω ίσως να μην είναι και τόσο σενάριο “φαντασίας”.

(Πάντως εγώ θα θελα να πετύχει το BB10)

nickkrip

Φοβερό! Εγω θα το επερνα!

md03582

πανέμορφο!

Κωνσταντίνος Αθ.

Αν έχει την ποιότητα κατασκευής του ΒΒ9900 θα είναι πραγματικά υπέροχο. Το μόνο που χρειάζεται είναι η εφαρμογή ΒΒ Messenger στα WP7. Είναι βασικός λόγος που πολλοί δεν αλλάζουν από ΒΒ σε κάτι άλλο.

Αναμονή λοιπόν!

Μανώλης

δε λέω ωραίο, όμως προτιμώ τα BB να έχουν την δική τους “λειτουργική” προσωπικότητα κι όχι κάτι σαν WP8..!!!

Anastasios-Antonios Toulkeridis

πολλοι αναλυτες θεωρουν τη μεταβαση της RIM στα WP βεβαιη. Το BB10 στην καλυτερη των περιπτωσεων θα βγει τον Ιανουαριο. Αυτο σημαινει οτι θα χασει την εορταστικη περιοδο. Τα WP απο τον Οκτωβριο ηδη θα διεκδικουν την τριτη θεση.
Μεχρι τωρα αν κατι εμποδιζε τους die-hard BB users να μεταβουν ηταν τα enterprise features του BB που ελειπαν απο το WP, με το WP8 αυτο αλλαζει, δεν θα εχει τιποτα πια το bb παραπανω για τον enterprise user

Κώστας ΠΑΣΒΑΝΤΗΣ

Τα κινητά της blackberry δεν τα έχω δουλέψει αλλά το playbook είναι το καλύτερο ταμπλετ της αγοράς με το καλύτερο λειτουργικό. Μόνο προγράμματα έιναι φτωχό αλλιώς πετάει. Ούτε ipad, ούτε android το φτάνουν.

nikmour

@…αλλά το playbook είναι το καλύτερο ταμπλετ της αγοράς με το καλύτερο λειτουργικό. Μόνο προγράμματα έιναι φτωχό αλλιώς πετάει. Ούτε ipad, ούτε android το φτάνουν.@

Συμφωνώ και επαυξάνω…Απλά τέλειο!

Manassis

μέγεθος οθόνης?

Γιάννης

Θα συμφωνήσω με τον Panos13

Nikos

Εγω παντως στην πρωτη φωτογραφια, στο Ηλεκτροκαρδιογραφημα βλέπω πρόσθιο έμφραγμα του μυοκαρδίου. Με τετοια διαγνωση, ολα τα υπόλοιπα περνανε σε δεύτερη μοίρα!

md03582

Νίκο +1!! Όντως..

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Software featured Windows 10 Mobile Windows Phone

Windows Phone: Ο τρίτος παίκτης smartphone OS που τα παράτησε [Fails]

Αυτή την εβδομάδα θα μιλήσουμε για τα Windows Phone, μία χαμένη προσπάθεια της Microsoft να μείνει στο χώρο των mobile λειτουργικών.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.