BlackBerry, Εργάζεται πάνω στα νέα BlackBerry Z50 και BlackBerry Q30

Σύμφωνα με φήμες που προέρχονται από την Κίνα, η BlackBerry ήδη εργάζεται πάνω σε δύο νέα smartphones, ναυαρχίδες. Το πρώτο θα ανήκει στην Ζ-Series, και θα μοιάζει με τα BlackBerry Z10 και BlackBerry Z30 ενώ το δεύτερο θα ενσωματώνει πλήρες QWERTY πληκτρολόγιο. Το BlackBerry Z50 θα διαθέτει οθόνη 5,2 ιντσών ανάλυσης 1080p και τετραπύρηνο επεξεργαστή.

To BlackBerry Q30 από την άλλη, θα διαθέτει οθόνη αφής περιορισμένης διαγωνίου και πλήρες QWERTY πληκτρολόγιο. Και τα δύο αναμένεται να φτάσουν στην αγορά στο δεύτερο μισό του 2014, με το BlackBerry Z50 να τοποθετείται στο τρίτο τρίμηνο της επόμενης χρονιάς.

BlackBerry, BlackBerry, Εργάζεται πάνω στα νέα BlackBerry Z50 και BlackBerry Q30

Πηγή

Ακολουθήστε το Techblog.gr στο Google News για να μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις τεχνολογίας. Αν χρησιμοποιείτε RSS προσθέστε το Techblog στη λίστα σας https://techblog.gr/feed/.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

3 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Zόρζ

Καλώς ήρθες και πάλι στο παιχνίδι, Blackberry!! 😀

Manolis

‘@Ζόρζ δεν θα το έλεγα και “επιστροφή” τις συσκευές αυτές που τιμολογιακά απευθύνονται ΜΟΝΟ στο φανατικό κοινό της που όπως και να ‘χει θα τις αγοράσει!!! Το ζητούμενο είναι να προσελκύσει νέους πελάτες (και όχι μόνο εταιρικούς) ειδικά τώρα που “πουλάει” το ΒΒΜ σε όλες τις πλατφόρμες!!! 😉

Ζόρζ

Δεν αντιλέγω. Θεωρώ πως η BlackBerry είναι μια εταιρεία που αξίζει, γενικά στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας. Και χαίρομαι που δεν τα παράτησε και μπήκε ξανά στο παιχνίδι, ακόμα και αν δεν έχει τις ίδιες πωλήσεις και το ίδιο κοινό! Καλή (ξανά) αρχή θα πω εγώ και βλέπουμε….:)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.