BlackBerry Z10, Ένα από τα πρώτα hands-on video

Σε δύο εβδομάδες ακριβώς η BlackBerry έχει προγραμματίσει μεγάλο event όπως και θα παρουσιάσει επίσημα σε όλο τον κόσμο τη νέα μεγάλη έκδοση του λειτουργικού συστήματος BlackBerry 10. Ένα από τα μοντέλα smartphones που αναμένεται να ανακοινωθούν τότε θα είναι και το BlackBerry Z10 με οθόνη 4.2 ιντσών 720p, διπύρηνο επεξεργαστή 1.5GHz, μνήμη RAM 2GB και ενσωματωμένη μνήμη 16GB.

Στο βίντεο που ακολουθεί ένας τυχερός συνάδελφος έχει ήδη στα χέρια του το BlackBerry Z10 και μας προσφέρει ένα από τα πρώτα hands-on video.

BlackBerry Z10, BlackBerry Z10, Ένα από τα πρώτα hands-on video

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

9 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
thanos3

Πολυ ομορφο ui!μπραβο rim!!

Paris

κατι απο iOS, κατι απο Android, κατι απο WP και το λεμε ΒΒ10

frastgr

Όλοι οι νεοεισερχόμενοι την έχουνε δει swype os, και καλά…..!!!!! firefox os, sailfish os, umbuntu os κλπ. όλοι αντιγράφουν από όλους, μπράβο τους!!!!!

Nickolas

Καλά οτι έχει γίνει αντιγραφή από αλλα os έχει γίνει και κυρίως από meego (κακούργα Nokia), αλλά εφόσον το αποτέλεσμα είναι τόσο καλό όσο φαίνεται και στο video καθόλου δε με απασχολεί. Το μόνο που θα ήθελα να ξέρω ειναι τι σόι multitasking έχει, γιατί απ´οτι είδα μόνο μέχρι 4 εφαρμογές ανοιγοκλεινε. Αν ήταν και σε αυτό τον τομέα σα το meego θα ήταν ιδανικό.

makis88

Δεν βλέπω σε κάποιο σημείο πιστή αντιγραφή, στηρίζεται σε κάποια στοιχεία γνωστά απο άλλα os αλλά τα πηγαίνει ένα βήμα παραπέρα και αυτό το κάνει διαφορετικό! Εμένα μ’αρέσει πολύ το σοβαρό και προσεγμένο design και στυλ της συσκευής και πιστεύω οτι θα είναι πολύ ποιοτική απο κοντά, το os φαίνεται πολύ smooth και ικανό, γενικά μ’αρέσει! Το multitasking και η φιλοσοφία του meego – τόσο απλά και προφανή και ταυτόχρονα τόσο δυνατά δεν τα έχει κανένα όπως το βλέπω εγώ… Όλοι προσπαθούν να δώσουν το κάτι παραπάνω και να διαφοροποιηθούν.

tzon

άργησε να μπει στη φάση τιμή θέλω να δω!! κάνα 400 το κόβω εσείς τη λέτε ?? α και μπαταρία τα blackberry είχαν καλή μπαταρία

Αριστοτέλης Γ.

Εγώ προσωπικά δεν βλέπω κάτι ούτε από iOS ούτε από Android ούτε από WP.
Από Meego όμως φαίνεται να δανείστηκε μερικά. Φαίνεται να έχει κάνει τρομερή δουλειά η RIM και με πραγματικές καινοτομίες ( HUB ). Με αυτά και με αυτά έχει ανέβει και η μετοχή της και θα ανέβει και άλλο μετά την παρουσίαση. 14 ημέρες μείνανε και περιμένουμε πως και πως.

GiannisMix

τι παριστανουν τα αυτοκολλητακια πανω στην οθονη στο 0:40 φαινονται καθαρα.. τι ειναι αυτα;; τα εχουμε δει κ σε αλλες φωτο hands-on

Dimitris

Το μόνο άσχημο με τα blackberry είναι ότι θέλουν δική τους γραμμή για να δουλέψουν δηλαδή επιπλέον κόστος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Smartphones

Η Samsung εργάζεται σε ένα οικονομικό τηλέφωνο – Οι πρώτες εικόνες

Η Samsung φέρεται να εργάζεται επάνω σε ένα οικονομικό τηλέφωνο, που θα χαρακτηρίζεται από τα χρώματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, όπως αναφέρουν οι φήμες.

Gear LG Smartphones

LG: Tεχνολογία οπτικού zoom 4x-9x για κάμερες smartphone

H LG πλέον έχει στραφεί στη δημιουργία εξαρτημάτων για smartphone, με την LG Innotek να ανακοινώνει στην CES 2023 μια νέα μονάδα οπτικού ζουμ για smartphones που μπορεί να μετακινείται μεταξύ δύο σημείων.

Internet Smartphones Social Media WhatsApp

Έρχεται το τέλος του WhatsApp σε συγκεκριμένα smartphones από 31 Δεκεμβρίου

To WhatsApp πρόκειται να σταματήσει να λειτουργεί σε συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Smartphones Samsung Smartphones

Samsung: Μείωσε κατά 70% τους στόχους για πωλήσεις των Galaxy A23 5G

H Samsung μείωσε κατακόρυφα τους στόχους της για τις πωλήσεις των Galaxy A23 5G, σε ποσοστό που “αγγίζει” ακόμη και το 70%.