BlackBerry Z10, Διέρρευσαν τα κυριότερα τεχνικά χαρακτηριστικά

Μπορεί η μεγάλη αποκάλυψη του λειτουργικού συστήματος BlackBerry 10 να απέχει μόλις μερικές ημέρες, όμως οι φήμες συνεχίζουν να έρχονται η μία μετά την άλλη. Μέσω ενός εγχειριδίου χρήστης της Rogers που διέρρευσε την Τετάρτη και κοινοποιήθηκε σήμερα από screenshots που εξασφάλισε η ιστοσελίδα Techradar αποκαλύφθηκαν τα κύρια χαρακτηριστικά του πρώτου full-touch μοντέλου της εταιρείας.

BlackBerry Z10, BlackBerry Z10, Διέρρευσαν τα κυριότερα τεχνικά χαρακτηριστικά

Σύμφωνα λοιπόν με την εν λόγω διαρροή, το BlackBerry Z10 θα έχει οθόνη διαγωνίου 4.2 ιντσών ανάλυσης 1280×768 pixels, χωρητικότητα 16GB, μνήμη RAM 2GB, κάμερα 8MP στο πίσω μέρος με 5x ψηφιακό ζουμ, LED flash και λήψη βίντεο ανάλυσης 1080p, κάμερα 2MP στο μπροστινό μέρος με δυνατότητα λήψης βίντεο ανάλυσης 720p, NFC, υποστήριξη δικτύων 4G/ LTE και μπαταρία 1.800 mAh, ενώ οι ήδη υπάρχουσες αναφορές έχουν κάνει λόγο για ύπαρξη επεξεργαστή Snapdragon.

Τα τελικά στοιχεία θα αποκαλυφθούν στο ανάλογο event που έχει προγραμματίσει η RIM στις 30 Ιανουαρίου. Να υπενθυμίσουμε πως ήδη έχει εμφανιστεί το πρώτο hands-on video του BlackBerry Z10.

Πηγή

Ο Αλέξανδρος Παππάς είναι ο πιο παλιός συνεργάτης του Techblog και επωμίζεται την επικοινωνία του site με τις εταιρείες καταγράφοντας όλα τα νέα τεχνολογίας από την ελληνική αλλά και την διεθνή ειδησεογραφία. Ο Αλέξανδρος έχει σπουδάσει στην Αγγλία και σήμερα διατηρεί ένα από τα μεγαλύτερα βιβλιοπωλεία στην Χαλκιδική.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

6 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nik0s

Μια χαρα τα νεα κινητα αλλα αργει να τα βγαλει!

Aris

τι ευχαριστη ”εκλειψεις” ειναι αυτη…πολυ καλα χαρακτηριστικα και με μια νορμαλ οθονη(για μενα)

μια καλη τιμη μονο και βλεπω να γινομαι φαν.. 😛

rafahl25

@Aris μαζι σου!!

keysmith

νομίζω το παιχνίδι χάθηκε είναι αργά.. Μόνο οι εφαρμογές που δεν έχει πλέον το σύστημα (σε αντίθεση με android, ios) το καθιστούν ένα δεύτερο symbian (καλό αλλά παρατημένο). Θέλει πολύ δουλειά για να ξανακερδίσει μερίδιο (το έχει ξανακάνει να μοιράζει tablets σε developers με πριν μερικά χρόνια αντάλλαγμα εφαρμογές αλλα τελικά δεν πέτυχε τίποτα)

Alexboom

@keysmith, έχεις δουλέψει με το ΒΒ10 καθόλου ή το λες έτσι?? οι Android εφαρμογές παίζουν κανονικά και το λειτουργικό είναι αρκετά πιό βολικό σε κάποια σημεία, απο τα προαναφερθέντα…

Βασιλειος

Aντε να πάρουμε κανένα σοβαρό τηλέφωνο… Είναι απο τα λίγα(ίσως μοναδικό) που θα άλλαζα το galaxy nexus μου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Smartphones

Η Samsung εργάζεται σε ένα οικονομικό τηλέφωνο – Οι πρώτες εικόνες

Η Samsung φέρεται να εργάζεται επάνω σε ένα οικονομικό τηλέφωνο, που θα χαρακτηρίζεται από τα χρώματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, όπως αναφέρουν οι φήμες.

Gear LG Smartphones

LG: Tεχνολογία οπτικού zoom 4x-9x για κάμερες smartphone

H LG πλέον έχει στραφεί στη δημιουργία εξαρτημάτων για smartphone, με την LG Innotek να ανακοινώνει στην CES 2023 μια νέα μονάδα οπτικού ζουμ για smartphones που μπορεί να μετακινείται μεταξύ δύο σημείων.

Internet Smartphones Social Media WhatsApp

Έρχεται το τέλος του WhatsApp σε συγκεκριμένα smartphones από 31 Δεκεμβρίου

To WhatsApp πρόκειται να σταματήσει να λειτουργεί σε συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Smartphones Samsung Smartphones

Samsung: Μείωσε κατά 70% τους στόχους για πωλήσεις των Galaxy A23 5G

H Samsung μείωσε κατακόρυφα τους στόχους της για τις πωλήσεις των Galaxy A23 5G, σε ποσοστό που “αγγίζει” ακόμη και το 70%.