BlackBerry Z10, Ποζάρει σε λευκό χρώμα

Αύριο Τετάρτη 30 Ιανουαρίου είναι προγραμματισμένο μεγάλο event της RIM για την επίσημη ανακοίνωση της νέας έκδοσης του λειτουργικού συστήματος BlackBerry OS 10. Ένα από τα πρώτα μοντέλα smartphones θα είναι και το Ζ10 με οθόνη 4.2 ιντσών HD που έχουμε δει να ποζάρει σε μαύρο “κακό” χρώμα. Σήμερα, μια μέρα πριν τις ανακοινώσεις το απολαμβάνουμε και στο λευκό.

BlackBerry Z10 white, BlackBerry Z10, Ποζάρει σε λευκό χρώμα

BlackBerry Z10 white, BlackBerry Z10, Ποζάρει σε λευκό χρώμα

BlackBerry Z10 white, BlackBerry Z10, Ποζάρει σε λευκό χρώμα

BlackBerry Z10 white, BlackBerry Z10, Ποζάρει σε λευκό χρώμα

BlackBerry Z10 white, BlackBerry Z10, Ποζάρει σε λευκό χρώμα

Πηγή

Ο Κώστας Βλαχάκης είναι δημοσιογράφος τεχνολογίας, αρθρογραφεί από το 1999 και είναι δημιουργός των site τεχνολογίας Techblog.gr και Autonomous.gr. Έχει συνεργαστεί με το κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Star, ήταν συμπαρουσιαστής στην εκπομπή τεχνολογίας Escape στην ΕΤ1 και ραδιοφωνικός παραγωγός στο σταθμό Αθήνα 984. Επίσης έχει αρθρογραφήσει στις εφημερίδες Ναυτεμπορική, Καθημερινή και Παραπολιτικά, πάντα για θέματα τεχνολογίας. Μάθετε περισσότερα για τον Κώστα στο Magikokopidi.gr.

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

5 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Nickolas

Πολύ όμορφο σε λευκό και το λειτουργικό φαίνεται εξαιρετικό. Ανυπομονώ να δω αύριο τι θα μας δείξει η RIM, υποσχέθηκε και κοντά στις 70.000 εφαρμογές με την παρουσίαση του BB10 οπότε θα έχει πολύ ενδιαφέρον η υπόθεση. Το σίγουρο πάντως είναι οτι θα λείπει το Skype. Πάντως αν αποφασίσουν έστω οι μισοί χρήστες blackberry συσκευών να προχωρήσουν σε αναβάθμιση προβλέπω τα windows phone να περνάνε στην τέταρτη θέση, κρίμα για τη Nokia.

makis88

Και εγώ έχω περιέργεια για το τι θα δείξει μετά απο τόση αναμονή αλλά προβλέπω ακριβές συσκευές..

Panos7GR

Πω!!! Κουκλι!!! Το άσπρο του ταιριάζει πιο πολύ. Το λογισμικό από τα πρώτα-πρώτα reviews που είδα μου αρέσε πολύ και φαίνεται σοβαρό. Σίγουρα θα κερδίσει τους “αυστηρούς” BB users, αλλά και πάλι αν υπάρχουν και πιο συντηρητικοί, θα υπάρξει και μοντέλο με QWERY φυσικό πληκτρολόγιο, οπότε δεν βλέπω λόγο να χάσουν πελάτες. Ειδικά αν κρατήσει την αξιοπιστία του.

+1 στον Nickolas για το ότι τα Windows Phone 8 θα βρουν αντίπαλο ακόμα και για την 3 θέση. Να πω την αλήθεια εμένα από την αρχή μου φαινόταν πως η Microsoft είχε εξαρχής σκοπό να κλέψει πελάτες απ την RIM, βγάζοντας ένα σοβαρό λογισμικό που θα είναι απόλυτα ομαλό και ασφαλές και με ένα τόσο “αυστηρό” UI. Και μου επιβεβαιώθηκε όταν το συγκεκριμένο UI το πέρασε και στα tablets, αλλά και στους υπολογιστές, για να το κάνει πιο αναγνωρίσιμο και οικείο. Έτσι οι περισσότεροι businessmen που έχουν έναν υπολογιστή που τρέχει Windows 8 αφού θα έχουν εξοικειωθεί στα “κουτάκια” να είναι πιο εύκολο να επιλέξουν και Windows Phone που θεωρούνται πιο επαγγελματικά εν αντιθέσει των iOS (που είναι πιο εφηβικό), του Android (που είναι “τρύπιο” από ασφάλεια) και του BB OS (που θεωρείται ξεπερασμένο).

Αποστόλης Ρόδος

Εγώ πάλι, γιατί βλέπω μήνυση από την Apple? 😛

Αριστοτέλης Γ.

Είναι τέλειο το λευκό. Πολύ όμορφο και πλέον η RIM στοχεύει και απλό κόσμο εκτός από επαγγελματίες μόνο. Μακάρι να πάει καλά ώστε να επιστρέψει δυνατή. Τα κινητά της είναι ότι πιο ποιοτικό υπάρχει ( από άποψη κατασκευής πάντα. )

Αύριο θα υπάρχει κάλυψη από το Techblog για το event ;

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Smartphones Samsung Smartphones

Η Samsung εργάζεται σε ένα οικονομικό τηλέφωνο – Οι πρώτες εικόνες

Η Samsung φέρεται να εργάζεται επάνω σε ένα οικονομικό τηλέφωνο, που θα χαρακτηρίζεται από τα χρώματα και αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2023, όπως αναφέρουν οι φήμες.

Gear LG Smartphones

LG: Tεχνολογία οπτικού zoom 4x-9x για κάμερες smartphone

H LG πλέον έχει στραφεί στη δημιουργία εξαρτημάτων για smartphone, με την LG Innotek να ανακοινώνει στην CES 2023 μια νέα μονάδα οπτικού ζουμ για smartphones που μπορεί να μετακινείται μεταξύ δύο σημείων.

Internet Smartphones Social Media WhatsApp

Έρχεται το τέλος του WhatsApp σε συγκεκριμένα smartphones από 31 Δεκεμβρίου

To WhatsApp πρόκειται να σταματήσει να λειτουργεί σε συγκεκριμένα κινητά τηλέφωνα, γεγονός που αναμένεται να επηρεάσει εκατομμύρια χρήστες σε ολόκληρο τον κόσμο.

Smartphones Samsung Smartphones

Samsung: Μείωσε κατά 70% τους στόχους για πωλήσεις των Galaxy A23 5G

H Samsung μείωσε κατακόρυφα τους στόχους της για τις πωλήσεις των Galaxy A23 5G, σε ποσοστό που “αγγίζει” ακόμη και το 70%.