BlackBerry Z3, δυνατές πωλήσεις την πρώτη εβδομάδα σε Ινδία-Ινδονησία

Το BlackBerry Z3 είναι διαθέσιμο στην Ινδία και την Ινδονησία και από ότι φαίνεται τα πάει καλά στις πωλήσεις προκαλώντας το ενδιαφέρον αρκετών καταναλωτών. Ο CEO της BlackBerry John Chen, ανέφερε το συγκεκριμένο γεγονός σε μια συνέντευξή του στην Economic Times της Ινδίας, αλλά δυστυχώς δεν ανέφερε συγκεκριμένους αριθμούς.

Ανέφερε ότι το Z3 είχε πολύ καλή υποδοχή την πρώτη εβδομάδα στις 2 χώρες και η ζήτηση εξακολουθεί να είναι μεγάλη. Αυτό που θεωρεί ότι κάνει το BlackBerry Ζ3 ελκυστικό είναι μέγεθος της οθόνης, η μπαταρία καθώς και η επιθετική τιμολόγησή του. Το Z3 έχει τιμή κάτω από 200 δολάρια με 5 ιντσών οθόνη και Snapdragon 400.

Η BlackBerry τον τελευταίο καιρό μοιάζει να κάνει μια στροφή στην πορεία της η οποία όπως φαίνεται θα την βοηθήσει να ανακάμψει. Το φθινόπωρο θα κυκλοφορήσει το BlackBerry Passpοrt μαζί με το BlackBerry Classic, πάνω στο Passport η εταιρεία έχει στηρίξει τις ελπίδες της. Αν και οι δυο συσκευές αυτές προφανώς θα τιμολογηθούν πιο ψηλά από το Z3, η BlackBerry δείχνει με τις πωλήσεις της ότι παλεύει να επιβιώσει σε ένα άκρως ανταγωνιστικό περιβάλλον.

blackberry z3, BlackBerry Z3, δυνατές πωλήσεις την πρώτη εβδομάδα σε Ινδία-Ινδονησία

Πηγή

ΣΥΖΗΤΗΣΗ

Παρακολουθήστε τα σχόλια
Να ειδοποιηθώ όταν
guest

2 Σχόλια
παλαιότερο
νεώτερο
Inline Feedbacks
View all comments
Manolis Tsagkarakis

Κώστα αν μπορείς βάλε στο άρθρο τα ποσοστά χρηστών συσκευών blackberry στην Ινδονησία, είναι απίστευτα ψηλά σε αυτή τη χώρα και είναι λογικά να ξεπουλήσει μια οικονομική ωραία συσκευή όπως το Ζ3!!!

giwrgos

υπαρχει περιπτωση να ερθει ελλαδα?

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Software Blackberry

BlackBerry: Το οριστικό τέλος έρχεται στις 4 Ιανουαρίου 2022

Το κύκνειο άσμα του BlackBerry OS είναι προγραμματισμένο για τις 4 Ιανουαρίου 2022 με τη λήξη της υποστήριξης των βασικών λειτουργιών του.

Smartphones Blackberry Blackberry android smartphones BlackBerry Smartphones

Έρχεται νέα συσκευή BlackBerry με φυσικό πληκτρολόγιο μέσα στο 2021

Η BlackBerry θα επιστρέψει στην αγορά, χάρη στην εταιρική συνεργασία για licensing συσκευών με τις OnwardMobility και FIH Mobile Limited.

Internet Blackberry

Χάκερς με επαφές με την Κίνα έχουν χτυπήσει Linux servers για περισσότερο από μια δεκαετία

Στέλεχος της BlackBerry δηλώνει ότι χάκερ που διατηρούν επαφές με την κυβέρνηση της Κίνα έχουν καταφέρει να αποσπάσουν πολύτιμα δεδομένα από servers.

Software Blackberry Twitter

Η BlackBerry κατέθεσε μήνυση εναντίον του Twitter

Εχτές η BlackBerry Ltd, κατέθεσε μηνυτήρια αναφορά σε δικαστήριο του Λος Άντζελες, στην οποία κατηγορεί την Twitter Inc, για παράνομη χρήση της τεχνολογίας της, σε εφαρμογές που αφορούν μηνύματα.